reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się i ja wieczorowo:-) młoda śpi ja po zlocie czarownic:-D znów zakfalifikowałam się na zjazd do Wrocławia:-) komputr mi muli bo M coś ściąga ale już zapowiedziałam M że o 22 ma chodzić jak marzenie;-)

Witam. Pierwsza znów. Ja już po kawce, ale chętnie wypiję drugą w towarzystwie. ;-)

ja bym Ci chętnie potowarzyszyłam, ale zmykam, bo J dzwonił, że moge przyjechac na przegląd auta, wczoraj się skończył. Wrócę za niecałe 2 godzinki

Moje dzieci ostatnio mają potrzebę snu i cięzko ich dobudzic o 7:30 a w weekendy to kurka szaleja od rana............. wrrrrrrrrrrr

Do póxniej, Pogoda paskudna, deszcz ze sniegiem.. a my opon zimowych nie mamy jeszcze załozonych, dopiero w piatek buuuuuuuuuuuuuuuu

witam!!

Majandra, to zapraszam an druga kawke:-)

wlaczylam kompa, zeby miec muzyke przy sprzataniu, bo wieza odlaczona jeszcze. ale najpierw musialam posprawdzac najpilnijesze sprawy;-)

mam plan dzis sie uwinac z robota, bo...dzis Jasia wychodzi ze szpitala:-):-)i jutro rano z niunka do niej jedizemy:-):-):-):-):-)

oj, kazdemu sie ostatnio ciezko wstaje. Julitke bnudze o 7.15 i ledwo oczy otwiera, a i ja nie moge sie zwlec o 6,30:szok:

dzis u nas drugi dzien ciemnicy. bez swiatla w domu nic nie widac!:crazy:

Milego dzionka babeczki!

Super, donkat, że mama wychodzi. Domyślam się jak się cieszycie. A z kim mama będzie teraz mieszkać? Będzie ktoś do pomocy? Chyba, że da sobie sama radę, bo nie wiem, w jakim jest stanie fizycznym i psychicznym.

reklama
mama mieszka z bratem, wiec nie ma problemu z opieka-teoretycznie, bo bratowa to...zreszta co nieco jzu pisalam kiedys...Daltego chce jechac, zeby na poczatku byc z nia, bo nie byla w domu ponad 1,5 m-ca!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w zasadzie bedzie w domu tylko do wtorku, zeby odpoczac,wzmocnic sie na swoich smieciach i potem do przychodni do chemioterapeuty i na chemie...
Ogolnie teraz mama sie dobrze czuje. wzocniona zostala po jelitowce kroplowkami. dzis glos przez telefon to miala jak dwudziestolatka, taki sliny i szczesliwy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry