reklama

Wrześniówkowe mamy

No to świetnie, ze sprawa szefowych tak szybko załatwiona:-) a moja gwiazda właśnie się obudziła i obawiam się, że teraz szybko nie zaśnie:baffled: ma 38,7 dałam jej ibufen mam nadzieję że pomoże:sorry2:
Agulka super rozmowe na gg oczywiście pamiętam kciukasy mocno zaciskam:-)

reklama
no co szefowe jakoś tak słabiutko nic nie polejecie dziś???
Aneta zdrówka dla Natalki
Asia to fajnie że ten Multisanostol tak pomaga ja też od piątku mateuszowi podaje zobaczymy jakie będą efekty....
nic mi się nie chce nawet pisac ........Ola jutro ma występy w przedszkolu będzie wróżką w bajce Kopciuszek no i ja z D idziemy podziwiac naszą wróżke a Matus pojedzie do babci bo on grzecznie 1 godzinki na krzesełku nie usiedzi:no:
wybraliśmy się dziś znów na lodowisko wzieliśmy nawec siostrzenice D no i co........jakiś mecz hokeja był i lodowisko nieczynne wrrrrr no i wylądowaliśmy w MC Donalds zamiast zrzucic kalorii to my je przybraliśmy:zawstydzona/y:i zas mam wyrzuty sumienia:sorry2:

Pijaczki!!! Fuj.... Co ja tu mam w bareczku....
tokaj.jpegcarlo.jpegjas.jpegpiastun.jpeg

Chyba,ze czyscioszke wolicie?

Monia my za tydzień mamy pasowanie na przedszkloaka a nastepnego dnia przestawienie Mai, bo jest światopwy dzień Misia a ona odgrywa role MISIA:-)

Aneta zdówka dla małej i trzymaj kciukasy przez 2 tyg

justa ja tradycyjnie browarka poprosze;-) młoda chyba lepiej:sorry2: a lepiej bo wciąż nie śpi i rozrabia:baffled: własnie mi oznajmiłą, że fajna jestem:szok::-DM cwaniak poszedł spać do drugiego pokoju bo niby lepiej żebym miała z młodą wygodnie i miała baczenie na nią w nocy czy ma gorączke;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry