justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Majandra u nas tak bylo wczoraj, nawet S(leniuch) wyciagnal nas na spacer. Dzs tez cieplo,ale juz nie ma sloneczka. Zabieram sie do mycia okna w kuchni i jakos zabrac sie nie moge. Dla mnie Amol taki ziolowy jest. Osobiscie nie przepadam,ale dla S to ulubiony lek, zaraz potem Fervex. A co do malych mieszkan i malej ilosci gratow to nie do konca tak. Mi sie wydaje,ze w malym mieszkaniu szybko widac balagan. Kilka zabawek na podlodze i juz jest syf.
Aneta musze zadzwonic i zarezerwowac pokoj,bo jeszcze noclegu nie bedzie i wyladujemy w 2 roznych miejscach
Aneta musze zadzwonic i zarezerwowac pokoj,bo jeszcze noclegu nie bedzie i wyladujemy w 2 roznych miejscach

już od jakiegoś czasu na ten temat nie piszę bo kiedys co poniektóre na mnie naskoczyły, że każda matka wie co najlepsze dla jej dziecka itp itd i nie powinnam się wtrącać. Wtrącać się nie wtrącam bo wiem, ze oprócz kłótni nic dobrego z tego nie wynkinie ale dziś już mam dość:-( serce mnie boli jak patrze co ona z nim wyprawia i nie wiem jak to dalej będzie
młody jest non stop chory praktycznie od września w sumie był w przedszkolu może ze 3 tygodnie. Moja siostra nadal wychodzi z założenia, ze jak nie ma gorączki to moze iśc na dwór(nawet jeśli bierze antybiotyk), a w jego przypadku ma już niezliczoną ilość dowodów że to sie nie sprawdza. W piątek znów była z nim u lekarza i był z nią mój tato lekarz stwierdził zapalenie krtani i tchawicy (3 w ciągu ostatnich 4 miesięcy) i powiedział, ze ma siedzieć w domu minimum 5 dni podawać jakieś tam syropki, witaminki i eurespal. Myślicie, ze posłuchała