reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) u nas kolejny piękny dzień:-) słoneczko świeci i żyć się chce:-) właśnie skończyłam prać chodnik i polecam szampon z Amweya poprostu rewelacja:tak: co do gwiazdki to ja też już myślę. Młodej chce właśnie podjechać do carfura bo M mówił, że widział tam jakieś fajne domki dla lalek w promocji a ona już od dawna za czymś takim jęczy i podobno zhu zhu są też w promocji a Szymek strasznie chce więc mu na Mikołaja sprawie, a co dalej to nie wiem:baffled: mama jęczy mi za maselniczką z tupperware a właśnie dostałam w prezencie więc już dla niej mam kawałek;-)
Asiek mam nadzieję że mąż szykuje Ci jakąś niespodziankę;-):sorry2:

reklama
Hejka

Maja wczoraj była już nie wyraźna, dziś wstała z lekka gorączką, dałam jej lekarstwa i do przedszkola.......... może źle zrobiłam, ale w domu byłoby jeszcze gorzej...... leki zaczęły działac bo w szatni juz wariowała z kleznakami..... nie wiem tylko jak będzie jak przestaną działać....oj najwyżej zadzwonia po mnie.

Asia gratki z okzji Waszego bycia razem. Chłop zabiegany.......... wybaczyc trzeba........

Ja jakos nie moge się przekonac do gumek z marketu , chodzi o firmę, no chyba że Durex`y są na półce to wezme bo tylko te u nas ida w ruch.

Ja równiez mysle nad prezentami, bo potem jak u wszystkich kasy nie będzie.

Monia rzuc pierogami.

U nas mielone i zimeniaki i buraczki

Donus jak Julitka , wraca do zdorowia?

witam wieczorowo!

moja gwiazdke dzis spanie wzielo wyjatkowo wczensie juz o 16.30 ziewala i tarla oczy:szok::szok::szok:przetrzymalam do 18 i juz dawno smacnzie chrapie

ja ok.21 mam jechac po P na parking:-)

w piatek P jedzie w trase a my z niunka smigamy do Kielc:-):tak:

a mi dziś smutno, bo mija właśnie 10 lat jak jesteśmy z P razem a on ewidentnie zapomniał o rocznicy :((((( jak wróci z pracy będzie foch i może jeszcze pare łez :((

Asiek, meczysz tego chlopa! ma pamietac i o rocznicy bycia razem i o rocznicy slubu, o urodzinach....malo ktory tyle pamieta...
my rocznicy bycia razem nie obchodzimy od momentu slubu

Myslicie juz o gwiazdce? Ja musze S zmobilizowac zeby chociaz chlopakom kupic prezenty w listopadzie,bo pozniej z kasa zrobi sie kiepsko. Oczywiscie nie mam pomyslu na Mikolaja. Dla Mateusza albo cos z Tomka z torami albo klocki lego,ale myslalam o pudle z takimi zwyklymi, nie jakis zestaw. Szkoda,ze JIXIN nie maja takich zwyklych. Moja mama kupuje mlodemu wlasnie z JIXIN zestaw z Tomkiem,bo maja nowosc taka.

ja wlasnie musze przegrzebac Alelgro za prezentami. przybylo nam chrzesnikow, to i kasy pojdzie wiecej:baffled:
Julitika juz od kiedys mowi o tym, ze chcialaby miec duza ciezarowke do zabawy:szok::-D

a te klocki Jixin pasuja do Lego?

z prezentami to tez mam problem Jula lalek za bardzo nie lubi, koniki sa fajne na moment, chomika sie boi :/ generalnie wyda sie kupe kasy na coś co będzie cieszyć ją tylko chwile :/

to kupcie cos taniego, skoro i tak zaraz idzie w kąt

Maja wczoraj była już nie wyraźna, dziś wstała z lekka gorączką, dałam jej lekarstwa i do przedszkola.......... może źle zrobiłam, ale w domu byłoby jeszcze gorzej...... leki zaczęły działac bo w szatni juz wariowała z kleznakami..... nie wiem tylko jak będzie jak przestaną działać....oj najwyżej zadzwonia po mnie.

No i jak Maja?

Ja jakos nie moge się przekonac do gumek z marketu , chodzi o firmę, no chyba że Durex`y są na półce to wezme bo tylko te u nas ida w ruch.

Boje sie mowic, zeby znow nie zapeszyc, ale my uzywamy z Rossmanna albo Lidla i jeszcze ans nie zawiodly:-p

Donus jak Julitka , wraca do zdorowia?

Julitka dzis juz calkeim zdrowa,nawet stanu podgoroaczkowego nie miala, czolko zimne. to chyba jakis jednodniowy wirus ja dopadl.

byla ze mna na kursie, t zn na przerwe pojechalysmy i zrobila furore, bo dziewczyny sie nia zachwycaly:-):-)

Kupujemy bez roznicy albo S albo ja, tzn. kupowalismy,bo od roku nie uzywamy i LIPA!!

no to kupcie, moze cos pomoga?

a tak na serio, Ty sie w koncu przebadalas wzdluz i wszerz?

widzisz Donkat ja bardziej przykładam wagę do daty naszebo "bycia" niz do ślubu o czym P wie doskonale - wiem dziwna jestem...
oczywiscie dzis zapomniał o rocznicy :((strasznie głupio mu sie zrobiło jak mu powiedziałam...

Aga ja juz wiecej dzieci nie chce miec wiec tych tanich marketowych tez nie uzywam w tesco lub auchan nie ma problemu z dostaniem durexów.. ale generalnie bede sobie zakładac wkładke wiec juz nie bede musiał martwic sie czy sa w domu czy nie :)

widzisz Donkat ja bardziej przykładam wagę do daty naszebo "bycia" niz do ślubu o czym P wie doskonale - wiem dziwna jestem...
oczywiscie dzis zapomniał o rocznicy :((strasznie głupio mu sie zrobiło jak mu powiedziałam...

Aga ja juz wiecej dzieci nie chce miec wiec tych tanich marketowych tez nie uzywam w tesco lub auchan nie ma problemu z dostaniem durexów.. ale generalnie bede sobie zakładac wkładke wiec juz nie bede musiał martwic sie czy sa w domu czy nie :)

to tak jak ja, od 11 lat co miesiąc dokładnie 19 składamy sobie zyczenia:tak: to juz tradycja że ścigamy się kto pierwszy złozy życzenia:-) Bywa i tak , że po północy potrafimy sie obudzic by powiedzieć wszystkiego najlepszego kochanie:sorry2:

Adaś wrócił osikany, posiałak sie 2 razy w przedszkolu, maja wyszła z gorączką 39 a jutro nad morze śmigamy, oj ta Ustka jest dla nas pechowa.......... napoiłam dzieci amolem i poszły nawalone spać.:happy2:

Lecę ogladac filmik z małżem.

Aga o ile dobrze oamietam, to w zeszlym roku zaczelo sie z Adsiem, niedobor zelaza itd?
Donka juz widze jak cieszysz sie z wyjazdu. A mama zaczela juz chemie? A co do mojego badania sie to wlasnie nie:zawstydzona/y: Ale jade w piatek do Mogilna to umowie sie, obiecuje,bo to juz rok minal jak nic i nic.
Asia pewnie,ze przykro,ale on tez ma swoje na glowie i na pewno zrehabilituje sie.
Aneta ruszamu jednak we wtorek rano,bo S juz mowil o wolnym i powiedzila,ze w poniedzialek musi wrocic:tak: Juz sie ciesze na spotkanie:rofl2:

Witam się o poranku:-) niestety z pracy:wściekła/y: a woolałabym być z moim w domu oczywiście:sorry2: mam nadzieje, ze któraś znajdzie chociaż chwilke i zajrzy tu dziś do mnie;-)
Justyna tzrymam Cię za słowo, że się przebadasz, bo to już naprawdę coś za długo trwa:sorry2: już tak mnie zakręciłaś z tym waszym pobytem, że nic nie wiem:blink: napisz mi dokładnie od którego do którego będziecie w Kudowie;-)

reklama
No to w takim razie będziemy we wtorek popołudniu;-) zresztą się zdzwonimy jak już będziecie na miejscu;-) już się cieszę na to spotkanie:-) ale własnie odkryłam, że nie mam Twojego numeru bo nie podałaś na odpowiednim wątku:dry: wyślij na priva albo na gg;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry