witam wieczorowo!
moja gwiazdke dzis spanie wzielo wyjatkowo wczensie juz o 16.30 ziewala i tarla oczy

przetrzymalam do 18 i juz dawno smacnzie chrapie
ja ok.21 mam jechac po P na parking:-)
w piatek P jedzie w trase a my z niunka smigamy do Kielc:-)
a mi dziś smutno, bo mija właśnie 10 lat jak jesteśmy z P razem a on ewidentnie zapomniał o rocznicy

(((( jak wróci z pracy będzie foch i może jeszcze pare łez

(
Asiek, meczysz tego chlopa! ma pamietac i o rocznicy bycia razem i o rocznicy slubu, o urodzinach....malo ktory tyle pamieta...
my rocznicy bycia razem nie obchodzimy od momentu slubu
Myslicie juz o gwiazdce? Ja musze S zmobilizowac zeby chociaz chlopakom kupic prezenty w listopadzie,bo pozniej z kasa zrobi sie kiepsko. Oczywiscie nie mam pomyslu na Mikolaja. Dla Mateusza albo cos z Tomka z torami albo klocki lego,ale myslalam o pudle z takimi zwyklymi, nie jakis zestaw. Szkoda,ze JIXIN nie maja takich zwyklych. Moja mama kupuje mlodemu wlasnie z JIXIN zestaw z Tomkiem,bo maja nowosc taka.
ja wlasnie musze przegrzebac Alelgro za prezentami. przybylo nam chrzesnikow, to i kasy pojdzie wiecej

Julitika juz od kiedys mowi o tym, ze chcialaby miec duza ciezarowke do zabawy

a te klocki Jixin pasuja do Lego?
z prezentami to tez mam problem Jula lalek za bardzo nie lubi, koniki sa fajne na moment, chomika sie boi :/ generalnie wyda sie kupe kasy na coś co będzie cieszyć ją tylko chwile :/
to kupcie cos taniego, skoro i tak zaraz idzie w kąt
Maja wczoraj była już nie wyraźna, dziś wstała z lekka gorączką, dałam jej lekarstwa i do przedszkola.......... może źle zrobiłam, ale w domu byłoby jeszcze gorzej...... leki zaczęły działac bo w szatni juz wariowała z kleznakami..... nie wiem tylko jak będzie jak przestaną działać....oj najwyżej zadzwonia po mnie.
No i jak Maja?
Ja jakos nie moge się przekonac do gumek z marketu , chodzi o firmę, no chyba że Durex`y są na półce to wezme bo tylko te u nas ida w ruch.
Boje sie mowic, zeby znow nie zapeszyc, ale my uzywamy z Rossmanna albo Lidla i jeszcze ans nie zawiodly
Donus jak Julitka , wraca do zdorowia?
Julitka dzis juz calkeim zdrowa,nawet stanu podgoroaczkowego nie miala, czolko zimne. to chyba jakis jednodniowy wirus ja dopadl.
byla ze mna na kursie, t zn na przerwe pojechalysmy i zrobila furore, bo dziewczyny sie nia zachwycaly:-):-)
Kupujemy bez roznicy albo S albo ja, tzn. kupowalismy,bo od roku nie uzywamy i LIPA!!
no to kupcie, moze cos pomoga?
a tak na serio, Ty sie w koncu przebadalas wzdluz i wszerz?