reklama

Wrześniówkowe mamy

czesc:)

justyna, no to troche lipa, ale generalnie szczesliwa? Czy jakas deprecha ja lapie?

Nie wiem czy Wam pisalam, jak Olo zobaczyl kilkudniowe niemowle i myslal, ze to lalka. Mala murzynka, naprawde slodka... Olo zawsze sie podobna lalka w przedszkolu bawi (karmi, ubiera i takie tam)..No i przyszla mama ze starsza siostra i tym noworodkiem na spotkanie srodowe (to sa 2 godziny zabaw z rodzicami) w przedszkolu..i Olo wyczail ta mala w nosidelku...
Ja patrze co on robi... A on sobie podszedl i palcem zaczal ja dzgac :P Mala zaczela plakac, a olo wielkie oczy...

U nas tez nawet ladnie. Niebo niebieskawe sie zrobilo i przede wszystkim nie pada.
Gagulec narmalnie rece opadaja. Lekarstwa saa tak drogie,ze szok.
Ale mam kurzu w chalupie:szok:

a ja wieczorem posprzatalam,wstalam i od nowa moglabym....i kto to zrobil???nie wiem..krasnoludki kurna...

reklama
I do nas słońce doszło. Zapisałam Maciusia w końcu na szczepienie, na 9 grudnia :szok: Oby do tego czasu się nie rozchorował. Znalazłam też wypożyczalnię strojów i 6 grudnia jedziemy po strój króla na jasełka. Szykuję się do pracy. Tak mi się nie chce......

DSC00147.jpg

ojojo jeszcze niedawno pisałam ze forum zamiera a tu prosze 4 strony do nadrobienia :)

Miona butki suuuuper a Ty chyba przechodzisz jakąś jesienną metamorfoze :))

Carioca a moje tez wezmiesz???? Plisssss
Harsh za bardzo to na bank sie nie staramy,bo zostaja nam w zasadzie weekendy, czasami jak S jest w tygodniu w domu przelotem to szybka pralka;-) Ja ogolnie to nie mam takiego mocnego parcia,bo w obecnej sytuacji to wolalabym isc do pracy,a o siostrzyczke postarac sie chociaz po roku pracy. Wczoraj nawet ogladalam przypadkiem program o nieplodnosci. Lekarz sie wypowiadal,ze przychodzi np. para i mowi,ze od 1,5 roku nic,a jak zaczynaja rozmawiac to wspolzyli ze soba moze w ciagu 3 pelnych cykli,bo a to maz na wyjezdzie, a to ktorys w szpitalu,a to poklucili sie. Wiec nie 1,5 roku,a 3 miesiace wyszly.
Majandra chyba musisz mnie przeszkolic:dry:
identycznie było u mojej znajomej jej facet jezdzi na tirach i w sumie niewiele był w domu jak poszła do lekarza i jej wszystko wyliczył to juz dziewczyna sie nie dziwiła czemu nie moze zajsc :/ chociaz lekarz stwierdził ze jesli maz jest zawodowym kierowca to trzeba jego nasienie zbadać...
Cześć dziewczyny
przyszłam na forum z chęciami ale oczy odmawiają posłuszeństwa- w pracy 7 h przed kompem a później w domu nie mogę patrzeć na monitor :-( wiec tak na prędce- znowu jesteśmy chorzy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:- Młody zwykłe przeziębienie a Nelka zapalenie oskrzeli i zaś antybiotyk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: - chce mi się wyć do ksieżyca.Dzieci się męczą , ja się męczę i wiecie co, niby się nie powinno mówić o pieniążkach w takich sytuacjach, ale 1000 zł wydane na lekarstwa dla dzieciaczków, w ciągu 2 miesięcy jest delikatną przesadą:sorry2: i wciska swoje "5 groszy" do trumny.
jestem przemęczona i nie będę Wam zanudzać.

ja też lubię, ale moja Mała nie- przedwczoraj była grochówka, a wczoraj miałam ręce do ziemi bo Mała się tak prężyła:sad:
o kurcze 1000zl masakra :(((( a dzieci dalej chore :((((( duzo zdrówka
czesc:)

justyna, no to troche lipa, ale generalnie szczesliwa? Czy jakas deprecha ja lapie?

Nie wiem czy Wam pisalam, jak Olo zobaczyl kilkudniowe niemowle i myslal, ze to lalka. Mala murzynka, naprawde slodka... Olo zawsze sie podobna lalka w przedszkolu bawi (karmi, ubiera i takie tam)..No i przyszla mama ze starsza siostra i tym noworodkiem na spotkanie srodowe (to sa 2 godziny zabaw z rodzicami) w przedszkolu..i Olo wyczail ta mala w nosidelku...
Ja patrze co on robi... A on sobie podszedl i palcem zaczal ja dzgac :P Mala zaczela plakac, a olo wielkie oczy...
a...
a wiesz ze ja tez mam czesto takie wrażenie że Jula traktuje Lenke jak lale...

Monia sexi flexi ten bucik!!!
Walsnie sie zbieramy do przedszkola,na szczescie wyszlo slonce,wiec milo bedzie maszerowac w nim :-D
--Luandzia-to zdjecie jest z mojego slubu,ktory odbyl sie na Slowacji w sierpniu,tego roku :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry