reklama

Wrześniówkowe mamy

witam jestem ale jakas taka do niczego normalnie lenia mam ...........
Agulka dobrze że szybko u Adasia wykryli i trzymam kciuki żeby Adas chciał we wkładkach chodzic i żeby były efekty
Majandra dziś wolne od pracy?
Asia zdjęcia z przedstawienia będą ale nie dzis może jutro...a same przedstawienie super Ola porównaniu do niektórych dzieci miała króciutką rolę ale i tak wypadła super i byliśmy z niej dumni no i mieli pasowanie na starszaka i dostali dyplomy:)
Carioca na mnie też już od kilku dni prasowanie patrzy i jakos nie potrafię się za nie zabrac
Nuśka współczuję Ci tych bólów głowy...oby jak najszybciej poszły sobie w las albo nie do morza maja bliżej więc niech odpłyną w siną dal.....

ja dzis chyba upadłam na głowe tzn zwariowałam byłam dzis kupic sobie buty przymierzyłam chyba z 10 par i wszystkie mi sie nie podobały i wkońcu wziełam na 10cm cieniutkim obcasie:szok:nie wiem jak ja w tym będę chodzic :eek:

reklama
Carioca a moje tez wezmiesz???? Plisssss
Harsh za bardzo to na bank sie nie staramy,bo zostaja nam w zasadzie weekendy, czasami jak S jest w tygodniu w domu przelotem to szybka pralka;-) Ja ogolnie to nie mam takiego mocnego parcia,bo w obecnej sytuacji to wolalabym isc do pracy,a o siostrzyczke postarac sie chociaz po roku pracy. Wczoraj nawet ogladalam przypadkiem program o nieplodnosci. Lekarz sie wypowiadal,ze przychodzi np. para i mowi,ze od 1,5 roku nic,a jak zaczynaja rozmawiac to wspolzyli ze soba moze w ciagu 3 pelnych cykli,bo a to maz na wyjezdzie, a to ktorys w szpitalu,a to poklucili sie. Wiec nie 1,5 roku,a 3 miesiace wyszly.
Majandra chyba musisz mnie przeszkolic:dry:

Witam się wieczorową porą, ale też na krótko bo stos prasowania patrzy się na mnie z wyrzutem.
Harsh - wiesz ze masz dziś studniówkę? Gratulacje :)

Nie zauwazylam ! Dziekuje :-)
O matko..jak to szybko zlecialo...
Powodzenia w prasowaniu, ja sie nauczylam, ze piore, susze w suszarce...i jest 'wyprostowane'..skladam i jak cos potrzebuje to na biezaco prasuje. Moja mama przerazona :-D

witam jestem ale jakas taka do niczego normalnie lenia mam ...........
Agulka dobrze że szybko u Adasia wykryli i trzymam kciuki żeby Adas chciał we wkładkach chodzic i żeby były efekty
Majandra dziś wolne od pracy?
Asia zdjęcia z przedstawienia będą ale nie dzis może jutro...a same przedstawienie super Ola porównaniu do niektórych dzieci miała króciutką rolę ale i tak wypadła super i byliśmy z niej dumni no i mieli pasowanie na starszaka i dostali dyplomy:)
Carioca na mnie też już od kilku dni prasowanie patrzy i jakos nie potrafię się za nie zabrac
Nuśka współczuję Ci tych bólów głowy...oby jak najszybciej poszły sobie w las albo nie do morza maja bliżej więc niech odpłyną w siną dal.....

ja dzis chyba upadłam na głowe tzn zwariowałam byłam dzis kupic sobie buty przymierzyłam chyba z 10 par i wszystkie mi sie nie podobały i wkońcu wziełam na 10cm cieniutkim obcasie:szok:nie wiem jak ja w tym będę chodzic :eek:

Pochwal sie :) I nie zwariowalas, na pewno bedzie sie super chodzic, a jak nie- zawsze bedziesz miala kolejny powod zeby kupic nowe ;)

Monia nie zwariowałaś każda kobieta potrzebuje takich butow od czasu do czasu ja też mam kilka takich par ale rzadko zakladam bo mam w nich ponad metr osiemdziesiat ;) nawet na swoim slubie takie mialam i bylam prawie wzrostu W
Harsharani sprawdza sie ta suszarka ?bo wlasnie zastanawiam sie nad kupnem

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
przyszłam na forum z chęciami ale oczy odmawiają posłuszeństwa- w pracy 7 h przed kompem a później w domu nie mogę patrzeć na monitor :-( wiec tak na prędce- znowu jesteśmy chorzy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:- Młody zwykłe przeziębienie a Nelka zapalenie oskrzeli i zaś antybiotyk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: - chce mi się wyć do ksieżyca.Dzieci się męczą , ja się męczę i wiecie co, niby się nie powinno mówić o pieniążkach w takich sytuacjach, ale 1000 zł wydane na lekarstwa dla dzieciaczków, w ciągu 2 miesięcy jest delikatną przesadą:sorry2: i wciska swoje "5 groszy" do trumny.
jestem przemęczona i nie będę Wam zanudzać.

co do grochówki to mimo skutków ubocznych;-), to ja uwielbiam:tak:
ja też lubię, ale moja Mała nie- przedwczoraj była grochówka, a wczoraj miałam ręce do ziemi bo Mała się tak prężyła:sad:

Justyna, a to inna bajka :) I tak trzymam kciuki...
A jak twoja siotra w ogole i ... Amelia?

Luandzia, jeny, jaka to jest dobra rzecz...
Szczegolnie jak tutaj taka lipna pogoda ciagle... Ja np teraz robie pranie wlasnie i wrzuce do suszarki na 120 minut- rano bedzie super pachnace i czysciutkie.
oczywiscie latem to na dwor, zapach inny i w ogole... Ale jesli chodzi o zime, to polecam-nie ma takiej wilgoci w powietrzu w domu.

aha,i wcale sie nie niszcza ubrania, wrecz przeciwnie- czasami sa miekkie jak nowe (np swetry suszone na low heath)
Taka dokladnie mam:
Zobacz załącznik 301561

Dzieki moze poprosze Aniolka zeby mi przyniosl takie cudo :)?chociaz nie mam juz obiecanego orbitreka czy cos w tym stylu wiec nie moge przeginac przynajmniej w grudniu...
Igasia sliczne zdjecie i Wy oczywiscie i jaka cudna fryzure ma Emilka
Justyna i tym "Tokajem" tak sie zdenerwowalas? na tej stronie jest napisane ze to ma 40 % wiec efekt bedzie szybszy;)
Gugulec życze duzo zdrowia a co do samopoczucia z tym zwiazanego niestety moge Ci przybic piatke

reklama
Harsh ogolnie Amelka ma sie dobrze,ale moja siostra chyba nastawiona byla na ainne dziecko. Moze na model Mateusz,czyli spiace, nie placzace,a malutka malo spi, tzn. krotko, cyca szybko i lapczywie, przez co chyba nie najada sie. Pisliwa jest nieco. Przynajmniej tak twierdzi Aska,bo byla u nich tesciowa i powiedziala,ze malutka jest grzeczna,a poplakac i pomarudzic to musi kazdy maluszek. Nie widzialam jej jeszcze. Ale 11.12 przyjezdzaja na 10 dni,bo Aska ma 2 weekendy pod rzad zjazdy i musi sie w koncu na uczelni pokazac. Juz nie moge sie doczekac:-)
Luandzia nie,ze zla, tylko szkoda mi. Sprawdzilam i to kosztuje ok.100zl. Ja tego nie wypije to moglo stac. Smak i zapach ma takiej deptuchy. Aczkolwiek bardzo balsamiczny posmak w ustach zostaje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry