Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...a ja chcialabym juz,juz,juz,miec dzidziusia

Na początku o to chodziło, ale niestety okazało się, że niewiele osób siedzi w nocy.Ok dziewczyny,ja po prostu myslam,ze watek o nazwie "gadu gadu noca"
jest do pisania w nocnych godzinach,nie mialam pojecia,ze to nie o to chodzi![]()
HARSHARANI macie kota? jak synek go traktuje?Bo my tez mamy kotka,malutkiego...i czasami sie obawiam o jego zycie!!Moja cora jest chyba zazdrosna o niego i go maltretuje; ciagnie go za ogonek,obciela mu futerko nozyczkami,kopie go,popycha,zamyka w pudelku...czasem tylko caluje
Juz nie wiem jak mam jej tlumaczyc,ze tak nie mozna
Nie wim co to bedzie jak sie pojawi dzidzius:-(
Dziewczyny!!!jak jedza Wasze 3-latki??Moja nie chce sama jesc...w porze jedzenia biega po calym domu,chce byc karmiona...w ogole tragedia...Prosze, poradzcie cos![]()
Wrocilam z zamknietego...Igasia nie obrazaj sie na nas i nie dziw. Nie bylo Cie bardzo daaawno. Zamkniety zrobil sie takim naszym bezpiecznym miejscem. Nawet bardziej niz sie spodziewalysmy. Cieszymy sie,ze wrocilas,ale chyba musimy poznac Cie od nowa, zżyć sie na nowo. Wiec nie zrażaj sie do nas i pisz!!
jak dlugo staracie sie o rodzenstwo dla Emilki? U mnie mija rok i lipa!!! Dobija mnie to,bo z Mateuszem rach ciach i byl fasolka.
Aneta,czy M ma Actrosa??
Na początku o to chodziło, ale niestety okazało się, że niewiele osób siedzi w nocy.
Agulka, w sumie dobrze, że i Adaś będzie nosił wkładki, może się do nich przekona. Maciuś nie lubił nosić kapci w domu, a w przedszkolu nie ma problemu.
Monia, a gdzie Ty się podziewasz? Cały dzień Cię nie ma.
Agulka, moze to i lepiej, ze Adam bedzie mial wkladki. Im mniejszy tym lepiej chyba?
Dziewczyny kupujace na allegro firany, ktory sprzedawca jest ok?