Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mała zachwycona prezentami, zresztą ja też nie mam co narzekać;-) uciekam spać bo jutro mam u siebie gości;-) Buziaki!
widzę, że świąteczny czas zajął wszystkie
i bardzo dobrze
u nas dzień bardzo miły była moja siostra z szanownym małżonkiem i Szymkiem i moi rodzice i ogólnie spoko;-) ja jutro do pracy
na szczęście tylko do 18
więc może w pracy spróbuję się ogarnąć i na zamkniętym moje najświeższe przemyślenia umieszczę;-) i na zakończenie życzę kolejnego, ale już ostatniego miłego dnia świąt:-)
ale jakoś przetrfam no bo jakie mam wyjście;-) dobrze chociaż, że tylko do 18
miłego dnia dziewczyny:-)
ja w sumie jestem zadowolona dostałam prostownicę o której już od jakiegoś czasu myślałam, od teściów zestaw do manikiuru, a od rodziców balsam do ciała 9niby skromnie, ale na nic nie liczyłam bo powiedziałam mamie żeby nic nie kupowała tylko dzieciakom) za to moja siostra też niestety sie nie popisała kupiła Tuśce puzzle niby fajnie bo młoda bardzo lubi układać ale co jej po ogramniastych puzzlach 24 elementy jak ona układa już100
schowaliśmy je z m bo uznaliśmy że tylko je zniszczy a radości żadnej z nich nie będzie miała
za to od nas dostała domek dla lalek i jest nim zachwycona całe święta się nimi bawi
od teściów dostała bajkę na dvd i wierszyki Brzechwy i fajny zestaw puzzli lepiej trafiony;-) a od mojej mamy lalkę z długimi włosami gadającą mama, tata i takie tam;-) dobrze, że z długimi kudłami bo młoda ostatnio namietnie czesze lalki
no i 3 bluzki i trochę słodyczy;-) M dostał odemnie koszule od mamy sweter a od moich browarka;-) także też zadowolony