Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a z dwójeczką byłoby inaczej no i wiadomo co innego 2 szoguny w tym samym wieku, a co innego z takim maleństwem;-) wogóle to chyba mi coś ostatnio na mózg się rzuca bo zaczynam myśleć o drugim dziecku
nawet osatnio analizowałam ile z nas tu na BB ma tylko jedno dzieciątko
co do Sylwestra to Marta sprzedała ten nasz apartament bo ktoś chciał na 6 nocy a nas przesunęła na znacznie mniejszyi doszliśmy z M do wniosku, ze to żaden relaks tylko męczarnia by była w dwóch pokojach z dwójką dzieci i psem
i zrezygnowaliśmy:-( trochę szkoda bo będę siedzieć sama no ale cóż męczyć się też nie mam ochoty
Donkat jak tam lista?Pomniejsza się?

ja sama nie umiem zminiac butli na szczescie zauwazylam w pore-uuufff!no i całe święta siedzimy w domu Mateusz ma ospe...........

A ja mam kompletny sajgon w domumoja siostra się zjawiła i przyprowadziła ze sobą jeszcze synka koleżanki więc dom który już był wysprzątany wygląda jak po przejściu tornado
![]()
wogóle to chyba mi coś ostatnio na mózg się rzuca bo zaczynam myśleć o drugim dzieckunawet osatnio analizowałam ile z nas tu na BB ma tylko jedno dzieciątko
![]()

wiecie sama jestem zaskoczona tym pomysłem bo jeszcze kilka miesiecy temu bym wyśmiała taki pomysł
tylko gorzej będzie jak mnie Aga ubiegnie w pracy bo ona ma pierwszeństwo;-)