reklama

Wrześniówkowe mamy

tej ospy to się spodziewałam i nawet nie jestem zła no może ciut ale to dlatego tylko że w święta a tak to się cieszę bo już będziemy to mieli za sobą........
Aneta współczuję nowego sprzątania.......
Nuśka co u Was? jak przygotowania przedświąteczne?

reklama
No dokładnie Monia o tym samym pomyślałam, ze przynajmniej będziesz mieć to już z głowy;-)
Nuśka co do rodzeństwa dla Tusi to nie mówię nie, bo dziś miałam takjaby trojaczki;-):-p a z dwójeczką byłoby inaczej no i wiadomo co innego 2 szoguny w tym samym wieku, a co innego z takim maleństwem;-) wogóle to chyba mi coś ostatnio na mózg się rzuca bo zaczynam myśleć o drugim dziecku:szok: nawet osatnio analizowałam ile z nas tu na BB ma tylko jedno dzieciątko:sorry2:

witam i ja

z herbatka i flipsami...

ale u nas mgliscie i ponuro. pranie od wczorj wisi i chyba jeszcze bardziej mokre, niz przed wywieszeniem

jest duuuza szansa, ze P dzis zjedzie:-):-):-)

co do Sylwestra to Marta sprzedała ten nasz apartament bo ktoś chciał na 6 nocy a nas przesunęła na znacznie mniejszy:wściekła/y: i doszliśmy z M do wniosku, ze to żaden relaks tylko męczarnia by była w dwóch pokojach z dwójką dzieci i psem:sorry2: i zrezygnowaliśmy:-( trochę szkoda bo będę siedzieć sama no ale cóż męczyć się też nie mam ochoty:sorry2:
Donkat jak tam lista?Pomniejsza się?

no to szkoda. anie moga Twoi przyjechac do Ciebie i pobyc troche zanim skonczysz prace?

moja lista jest juz krociutenka:-)
dzis od rana szalalam, wlasnie dopeirio co zjadlam sniadanie i siadlam na chwilke.

ale by bylo: tesciu juz mial wyjezdzac, ja 3 palniki mialam w uzyciu ale cos ta woda mi syczala, a nie gotowala sie dlugo. patrze, a tu sie gaz konczy:szok::szok::szok::szok: ja sama nie umiem zminiac butli na szczescie zauwazylam w pore-uuufff!

no i całe święta siedzimy w domu Mateusz ma ospe...........

Monia
, sorry, ale smiac mi sie cche z waszej ospy, bo tyle razy jej sie spodziewalas i nic, a jak przyszla, to tak dla Oli jak i dla Mateusza w najmniej odpowiednim momencie!!!!!!:confused:

a na kiedy teraz macie zabieg OLi?

A ja mam kompletny sajgon w domu:wściekła/y: moja siostra się zjawiła i przyprowadziła ze sobą jeszcze synka koleżanki więc dom który już był wysprzątany wygląda jak po przejściu tornado:wściekła/y:

łoj, zla bym byla!

wogóle to chyba mi coś ostatnio na mózg się rzuca bo zaczynam myśleć o drugim dziecku:szok: nawet osatnio analizowałam ile z nas tu na BB ma tylko jedno dzieciątko:sorry2:

kuj zelazo, poki gorace, bo sie rozmyslisz:-p

Asiek,
a co z Toba ze sie nie odzywasz?

Agi to nawet na BB nie ma. chyba szaleje w kuchni, bo u nich w tym roku wigilia:-)

gagulec,a M zdazy zjechac na swieta, czy juz go masz w domu? dzieci zdrowe?

Donkat jestem miło że pytasz :) czytam ale czasu na odp juz nie mam :(
jutro wigilia a ja nic jeszcze nie mam przygotowanie prócz krokietów :/
a na dodatek to jeszcze julcia ma dzis te przedstawienie o 15-30 trosze głopio organizacyjnie to wymyślili bo kazdy przeciez o tej porze juz w garach siedzi...

Ostatnio tez mam gorszy okres i humorku brak :(( ale wczoraj moja młodsza postanowiła mamie poprwic nastrój i 3 razy obróciła sie z brzuszka na plecki :)))

aneta ja nie chciałam i nie planowałam lenki ale faktycznie z perspektywy czasu jestem wdzieczna losowi ze za mnie zadecydował :)) julcia baaardzo kocha siostre wcale nie jest zazdrosna- jak czasem przychodze do przedszkola bez małej to jest obrażona :))
ja tez bałam sie czy bede potrafiła córcie kochac jednakowo ale i z tym nie mam problemu :)
ciesze sie tez ze nie mam duzej różnicy wieku za 5 lat julcia bedzie miała 8 a lena 5 a ja 32 i juz dzieci z tego najgorszego okresu odchowane a ja jeszcze młodziutka ;)

monia w sumie dobrze ze juz ta ospe chociaż bedziecie mieć za sobą....

Donka u nas tez bardzo ponuro na dworze, a bez gazu uuu kochana to nic bys nie zrobiła a czas goni....

Donuś to by było bez sensu żeby do mnie przyjeżdżali bo ja mam na 20 do pracy;-) w końcu podzieliliśmy się tak, że mój tato do nich pójdzie a mama jak skończy remament to przyjdzie do mnie i zostanie na noc ze mną i rankiem razem wrócimy i sobie odbijemy wieczorkiem;-) tym bardziej, ze to będą urodziny mojego M:-)
Ja własnie gotuję jajka i warzywka na sałatkę i zaraz się za nią zabieram;-)
Asiek ja kuć żelaza póki gorące narzie nie będę może w okolicach wakacji pomyślę poważnie o rodzeństwu dla młodej:tak: wiecie sama jestem zaskoczona tym pomysłem bo jeszcze kilka miesiecy temu bym wyśmiała taki pomysł:-D tylko gorzej będzie jak mnie Aga ubiegnie w pracy bo ona ma pierwszeństwo;-)

Asia, an pewno przedstwienie w przedszkolu tez Ci porpawi humor :)

Aneta, ja myslalam, ze Ty tradycyjnie bedziesz w pracy: od rana do 22

przyszedl rachunek za prad! az sie boje! takich kwot, to jak zyje, nie mielsimy!

reklama
Donkat za jaki okres??

Aneta na pocieszenie powiem Ci ze my na sylwestra siedzimy w domu i cos czuje ze godzine 24 po prostu prześpie bo niestety Lenka nie daje mamie pospac w nocy i chodze jak zombi :/
a pewnie w sylwestra robisz bo wigilie masz wolna hmm to z dwojga zlego to lepiej tam niz w wigilie siedziec....
Ty robisz sałatke a ja mam w planie na dzis zrobic rybe po grecku i upiec sernik, a jutro przy dwójce dzieci mam zrobic dwie sałatki hmmm ciekawe czy sie uda :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry