monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam ale dzis miałam poranek
D o 6,30 jechał do pracy a że u nas jest pod górkę i nie idzie wyjechac zawsze zjeżdża na dół i z rozpędu wyjeżdża i tak chciał i dzis zrobic i jak jechał to połową auta znalazł się w rowie
najpierw próbował sam zaradzic ale nie dał rady więc zadzwonił po mnie próbowałam go wyciągnąc Ibizą ale tez nie dało rady tylko linka poszła się j**** no i po ponad 2 godzinach przy pomocy lewarka jakiś desek udało mu się wyciągnąc te auto a i jeszcze na końcu ja z sąsiadem musieliśmy pchac
no niezły poranek
dziś przyjeżdza D siostrzenica do Oli (Kamila Oli ulubiona kuzynka ta 17latka) juz na obiadek więc ja wypijam kawkę i zaraz biorę się za robotę no i może juz dzis zrobię pierogi na święta
a i musze skoczyc do sklepu po zapas kartek ,bibuły i kleju bo pewnie dziewczyny będa tworzyc
Donkat ta paczka to naszczęście nie na święta ale i tak długo nie ma
Agulka jak się dziś czujecie?\
Aneta i co wam tam wyszło nie tak z tym sylwestrem?:-(
D o 6,30 jechał do pracy a że u nas jest pod górkę i nie idzie wyjechac zawsze zjeżdża na dół i z rozpędu wyjeżdża i tak chciał i dzis zrobic i jak jechał to połową auta znalazł się w rowie
najpierw próbował sam zaradzic ale nie dał rady więc zadzwonił po mnie próbowałam go wyciągnąc Ibizą ale tez nie dało rady tylko linka poszła się j**** no i po ponad 2 godzinach przy pomocy lewarka jakiś desek udało mu się wyciągnąc te auto a i jeszcze na końcu ja z sąsiadem musieliśmy pchac
no niezły poranekdziś przyjeżdza D siostrzenica do Oli (Kamila Oli ulubiona kuzynka ta 17latka) juz na obiadek więc ja wypijam kawkę i zaraz biorę się za robotę no i może juz dzis zrobię pierogi na święta
a i musze skoczyc do sklepu po zapas kartek ,bibuły i kleju bo pewnie dziewczyny będa tworzyc
Donkat ta paczka to naszczęście nie na święta ale i tak długo nie ma

Agulka jak się dziś czujecie?\
Aneta i co wam tam wyszło nie tak z tym sylwestrem?:-(
i zrezygnowaliśmy:-( trochę szkoda bo będę siedzieć sama no ale cóż męczyć się też nie mam ochoty