reklama

Wrześniówkowe mamy

witam ale dzis miałam poranek:baffled:D o 6,30 jechał do pracy a że u nas jest pod górkę i nie idzie wyjechac zawsze zjeżdża na dół i z rozpędu wyjeżdża i tak chciał i dzis zrobic i jak jechał to połową auta znalazł się w rowie:szok::wściekła/y:najpierw próbował sam zaradzic ale nie dał rady więc zadzwonił po mnie próbowałam go wyciągnąc Ibizą ale tez nie dało rady tylko linka poszła się j**** no i po ponad 2 godzinach przy pomocy lewarka jakiś desek udało mu się wyciągnąc te auto a i jeszcze na końcu ja z sąsiadem musieliśmy pchac:cool2:no niezły poranek
dziś przyjeżdza D siostrzenica do Oli (Kamila Oli ulubiona kuzynka ta 17latka) juz na obiadek więc ja wypijam kawkę i zaraz biorę się za robotę no i może juz dzis zrobię pierogi na święta:tak:a i musze skoczyc do sklepu po zapas kartek ,bibuły i kleju bo pewnie dziewczyny będa tworzyc:-D
Donkat ta paczka to naszczęście nie na święta ale i tak długo nie ma:baffled:
Agulka jak się dziś czujecie?\
Aneta i co wam tam wyszło nie tak z tym sylwestrem?:-(

reklama
witam!!!

widze, ze zajete jestescie przygotowaniami do swiat, bo na BB pusto.

ja wpadlam zobaczyc, czy jest mail o kwocie przesylki, bo zamowilam ksiazki dla Kamilka i od wczoraj cisza! chyba zadzwonie. Monia, a Ty dzwonilas?

zlapal mnie dzis dol pracowy - dlaczego wszedzie trzeba miec znajomosci,a bez nich nie mozna dostac pracy?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Monia, niezly poczatek dnia. na pocieszenie: latwiej wyciagnac osobowke, niz TIRa. wczoraj wlasnie u nas na zakrecie pod gorke taki kolos wpadl 2 kolami do rowu. oj, pewnie sie nameczyli, nawet nie wiem jak go wyciagneli, ale dzis juz nie bylo

Aneta,
a co z Sylwkiem?

Aga, wystarczy wygrzewania J, chodz na chwilke do nas

dzis mam nawet zapal do pracy. plan spisany na kartce, mam nadziej,ze bedzie ubywac zadan....

Donkat dzwoniłam i podobno paczka została wysłana wczoraj........trochę późno wg spokojnie mogła wysłac w piątek skoro pieniądze były już w czwartek przelane na konto.....no ale ważne że już wysłane
Tira ojej jakos nie umiem sobie tego wyobrazic jak go wyciągali jak z taką osobówką ciężko było.....
długi masz ten plan pracy? oby jak najszybciej się zmniejszał......

S kiedys wyciagali traktorema,ale to z blota,a nie z zaspy,a to to nie wiem,czy czasem dzwig nie byl potrzebny.
Ja niby mam wysprzatane, jeszcze tylko poprasuje do konca i podlogi umyje wieczorem. Wiem,ze mam posprzatane,bo sprzatalam,ale gdzie nie spojze tam syf. Dobija mnie ten 1 pokoj:wściekła/y: Dzisiaj musze jeszcze upiec makowce i sernik. I pomalowac ciasteczka. No dobra, jutro sernik, ryba po grecku,a w wigilie sobie schabik zrobie nadziewany i koniec.

Witam się i ja:-) rano byłam na zakupach i upiekłam już japońca i śledziki zrobiłam, jutro w pracy machnę sałatkę jarzynową a w Wigilię pierogi, uszka, barszcz i sernik ciekawe czy mi dnia starczy:baffled: co do Sylwestra to Marta sprzedała ten nasz apartament bo ktoś chciał na 6 nocy a nas przesunęła na znacznie mniejszy:wściekła/y: i doszliśmy z M do wniosku, ze to żaden relaks tylko męczarnia by była w dwóch pokojach z dwójką dzieci i psem:sorry2: i zrezygnowaliśmy:-( trochę szkoda bo będę siedzieć sama no ale cóż męczyć się też nie mam ochoty:sorry2:
Monia poranku nie zazdraszczam:no:
Donkat jak tam lista?Pomniejsza się?
Justa jak dziś nocka?Żadnych robali;-)
Agulka zameldowałabyś chociaż, że żyjecie:sorry2:

Oj Monia wspułczuje:-( ale mozna się było tego spodziewać:sorry2:
A ja mam kompletny sajgon w domu:wściekła/y: moja siostra się zjawiła i przyprowadziła ze sobą jeszcze synka koleżanki więc dom który już był wysprzątany wygląda jak po przejściu tornado:wściekła/y:

reklama
Monia przynajmniej z glowy bedziesz juz miala biedroneczki male.
Aneta dzisiaj mialam bardzo mily sen:-p

Kuzwa robota mi nie idzie:wściekła/y:

opowiadaj :-)

Oj Monia wspułczuje:-( ale mozna się było tego spodziewać:sorry2:
A ja mam kompletny sajgon w domu:wściekła/y: moja siostra się zjawiła i przyprowadziła ze sobą jeszcze synka koleżanki więc dom który już był wysprzątany wygląda jak po przejściu tornado:wściekła/y:

Anetka
to kiedy rodzeństwo dla Tuśki ;-):-p

Monia współczuję :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry