anetasa
Wrześniowe mamy`07
Witam się i ja:-) ja wykonałam to co Donkat zamierzała;-) i po powrocie z przedszkola wróciłam do łóżeczka:-) ale się wyspałam. Upiekłam już oszukany sernik i zaraz się biorę za porządki i popołudniu na Wigilię lecę:-)
Donuś co do Sylwestra to wpadłyśmy z Martą na pomysł, żeby wziąć sobie najlepszy apartament jaki mamy na cały wekend i spędzić ten czas razem;-) bo ona pracuje w Nowy Rok także wszyscy się spotkamy popołudniu w piątek i wyjedziemy w niedzielę:-) a jeszcze Szef nam zrobił dobrą cenę więc tym bardziej jesteśmy uchachane:-)
Donuś co do Sylwestra to wpadłyśmy z Martą na pomysł, żeby wziąć sobie najlepszy apartament jaki mamy na cały wekend i spędzić ten czas razem;-) bo ona pracuje w Nowy Rok także wszyscy się spotkamy popołudniu w piątek i wyjedziemy w niedzielę:-) a jeszcze Szef nam zrobił dobrą cenę więc tym bardziej jesteśmy uchachane:-)

ach najchętniej już bym ją w nią ubrała;-) a opowiadałam Wam jak ostatnio Tuśka przyszła załamana bo jej ukochany powiedział, że ma nie ładną bluzkę i spódnice
wczoraj za to była zachwycona bo Wiktor powiedział że ma ładną
no i nie wiem czy Wam pisałam, ale moje dziecko wczoraj tak w kinie było zainteresowane, że aż zasnęło