reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) ja wykonałam to co Donkat zamierzała;-) i po powrocie z przedszkola wróciłam do łóżeczka:-) ale się wyspałam. Upiekłam już oszukany sernik i zaraz się biorę za porządki i popołudniu na Wigilię lecę:-)
Donuś co do Sylwestra to wpadłyśmy z Martą na pomysł, żeby wziąć sobie najlepszy apartament jaki mamy na cały wekend i spędzić ten czas razem;-) bo ona pracuje w Nowy Rok także wszyscy się spotkamy popołudniu w piątek i wyjedziemy w niedzielę:-) a jeszcze Szef nam zrobił dobrą cenę więc tym bardziej jesteśmy uchachane:-)

reklama
Monia a nie ma telefonu podanego?Moż☺e spróbuj zadzwonić?
Ja się wreszcie doczekałam tych bluzek dla dzieciaków:-) Tuśka chyba będzie piszczała z radości na widok tuniczki bo jest cudna nawet ładniejsza niż na zdjęciach:tak: ach najchętniej już bym ją w nią ubrała;-) a opowiadałam Wam jak ostatnio Tuśka przyszła załamana bo jej ukochany powiedział, że ma nie ładną bluzkę i spódnice:-D wczoraj za to była zachwycona bo Wiktor powiedział że ma ładną:-D swoją drogą zaskakujące o czym te małe szkrabony w przedszkolu rozmawiają:eek: no i nie wiem czy Wam pisałam, ale moje dziecko wczoraj tak w kinie było zainteresowane, że aż zasnęło:szok::-D:-D

No mam nadzieję, że mojej gwieździe też się spodoba;-) chałupa ogarnięta, czekam na moją kuzynkę bo ma wpaśc na chwilkę po swoje broszki no i trzeba będzie powoli zbierać się po młodą do przedszkola:tak:

Ja tylko na sekundę.

Jakas infekcja nas dopadła, J ma zwolnienie do Swiąt, mały dostał syrop i krople na sterydach do niosa, lekarz obejrzał całą jego historie życia i doszedł do wniosku, że w wzeszłym roku miał za duzo antybiotyku i postanowił go leczyc innymi moetodami.........ciekawe czy zdadza egzamin.
W aptece wyszło 120zł:wściekła/y:
Ja lepiej, tzn jestem na tabletkach od kataru.
Maja dzielnie sie trzyma. Przedstawienie wyszło suuuuuuuper.

Nie mamy jeszcze choinki, nie ma nam kto jej przywieść, chyba jutro sama wsadze do Reni i z otwarta kaplą przyjadę

Do nastepnego, bo ide się kurować i moim pacjentów;-)

witam popoludniowo

jednka i ja wskoczylam pod kocyk ok.12;-)
zasypialam przy slonku, wstalam a tu sypalo :szok::szok::szok:nawet troche zdazylo napadac, ale bez wiatru, tak spokojnie. juz dawno przestalo

moja gwiazdka zaczyna sie uczyc jezdzic an anrtach. na razie albo ja ciagniemy za raczki, albo sie delikatnie odpycha kijkami i bardziej chodzi niz jezdzic, ale dopieor miala ej an nogach 2 razy:blink:

spakowalysmy dla dzieci prezenty. dobrze, ze Jultika sie domagala obejrzec z bliska swojego chomika, bo sie okazalo, ze nie am wnim baterii, a tam trzeba takie waziutkei paluszki. musze szybko dokupic, bo by dopeiro byl smutek w swieta, ze chomik "nie zyje":-D:-D:-D:-D

Donuś co do Sylwestra to wpadłyśmy z Martą na pomysł, żeby wziąć sobie najlepszy apartament jaki mamy na cały wekend i spędzić ten czas razem;-) bo ona pracuje w Nowy Rok także wszyscy się spotkamy popołudniu w piątek i wyjedziemy w niedzielę:-) a jeszcze Szef nam zrobił dobrą cenę więc tym bardziej jesteśmy uchachane:-)

oooo, to swietnie!!!!! dwie pieczenie przy jednym ogniu:tak::-):-):-):-):-)

wkurzam się bo 16 wygrałam aukcje na allegro i od razu zapłaciłam wysłałam babce 2 wiadomosci a z jej strony zero odzewu:wściekła/y:

Monia, kurcze preciez to juz 5dni minelo. juz paczke powinnas miec w domu. a potrzebne Ci to an swieta?:-(

swoją drogą zaskakujące o czym te małe szkrabony w przedszkolu rozmawiają:eek:

ja czasem jestem w szoku o czym, bo niunka mowi kiedys: Franek pytal, czy ja mam oczyszczalnie:szok::-D:-D:-D

sliczna! w porownaniu z ta tunika, co kiedys ze swinka kupowalas, to naprawde superowa!

Nie mamy jeszcze choinki, nie ma nam kto jej przywieść, chyba jutro sama wsadze do Reni i z otwarta kaplą przyjadę

ZDROWKA! grzejcie sie wzajemnie;-):-p
nnooo, choinka musi byc an 100%:tak:

reklama
Kurde tak się cieszyłam na tego sylwestra i dupa z tego:wściekła/y: płakać mi się chce:-( po Wigilii z tupperware rewelacja objadłam się jak ......:tak:ale było fajnie:-)
Donuś wtedy tamtej tuniczki nie kupiłam bo jakoś nie mogłam się zdecydować;-) ale masz racje ta jest dużo fajniejsza;-)
Agulka zdrówka życzę i trzymam kciukasy żeby to dziadostwo Wam do świąt odpuściło:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry