reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Majandra idzie w straty..
oczywiscie nigdzie nie ma tego wywieszonego ze przyjmujemy cały syf Świata ale taka jest polityka firmy, kiedys mocno mnie to irytowało ( bo ja pracuje na zwrotach)ale teraz patrze na to z innej strony przynajniej nie musze sie zastanawiac czy moge przyjac czy nie :)
statystycznie ponoc tylko 1% całych zwrotów idzie na śmietnik reszta wraca na sklep...
firma bogata wiec idzie ludza na rękę... pamietam kiedys taka sytuacje
przyjechalo do mnie na zwroty małżeństwo głuchonieme , zakupili u nas 4 par drzwi, przycieli je sobie na wymiar (chodzi o wysokosc) po czym zauwazyli że są one za szerokie i chcieli je wymienić , cena i sztuki drzwi wynosiła około 350zl wiec lipa... babka zaczeła płakac lamentować ze prawie 1500zl poszło się "kochać" więc poszłam do dyrektora i... wymienilismy im mimo iż te 4 pary poszły na smietnik....

a wiecie ile my czekoladek tam dostajemy od klientów którzy myślą że to my takie dobre i przymykamy oko na np uszkodzony towar ;)

ale swoja droga to tez spora wygoda, kilent moze spokojnie kupic wiecej np płytek których i tak dokładnie sie nie wyliczy po czym nadwyżkę może oddać..

tylko szkoda ze czasem trafiają się kombinatorzy ale cóż my już z tym nic nie zrobimy...

O, matko! U nas by to nie przeszło. U nas nawet jak opakowanie uszkodzone to nie zawsze przyjmą. A bez paragonu, to nie ma o czym mówić. Zbieram się do roboty (dziś na info).

Majandra na pewno suplementy dzialaja.
Monia to Gwiazdor (u Was dzieciatko?) super sie sprawil:-D
Agulka kurujcie sie,bo gluby do barszczu beda wpadac;-)
Ja mialam chlopakow obu,bo Mikolaja na sluzbie,bo tesciowa na podpis jechala. Nawet grzecznie bawili sie, wysprzatalam lazienke. Przetarlam okno w chuchni, teraz przetre w pokoju, chociaz juz -2. Wypralam chodniki, wyprasuje jeszcze firane do pokoju i chyba finito. Jakies ciastka jeszcze dzisiaj upieke,bo nie mam nic.
Jutro musze ejchac do Trzemeszna po rodzinne,bo traba nie podalam konta i do Mogilna do PUP po zaswiadczenie o ubezpieczeniu,bo w czwartek do dentysty jeszcze ide. Musze upiec jeszcze makowce i sernik i nie wiem jak sie zorganizowac:baffled:

Znowu sypie:wściekła/y: dziewczyny poratujcie nie mogę znaleźć nigdzie przeisu na Agulkowy oszukany sernik:baffled: na wzrok mi się już chyba rzuciło:nerd: a chce jutro upiec na wigilię z tupperware:happy2:

O Nuśka dzięki jesteś kochana:-) to dobrze że z Igorkiem już ok:tak: zastanawiałam się czy mu dałaś bo na necie były tak rozbieżne informacje na temat tego leku, że zdurniałam:baffled: a tak na wszelki wypadek gdyby kiedyś nam zapisano będę już wiedziała co robić;-)

Nuśka dziękuje za życzenia:-)
Aneta ja też ten oszukany sernik będę w najbliższym czasie robic bo mam zamiar go zrobic na świeta;-)

juz wiemy jak spędzamy święta nie jedziemy na wigilie do mamy tylko siedzimy w domu 1 dzień jedziemy do mamy a później do teściów a 2 dzień mama z bratem i bratową oraz najprawdopodobniej teście przyjadą do nas :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry