reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam pierwsza. Kto mi dziś rano potowarzyszy?

Ale ja nie sądziłam, że to na taką skalę. Ludzie potrafią 600 zł na ozdoby choinkowe wydać:szok:

A ja :-)
Witam!

Ten szał przedświąteczny to jakaś choroba chyba. ludzie zaciągają nawet kredyty żeby były "bogate" święta :szok:

A ja nie mam prezentu dla męża :-( i dla Dominisi szukam zabawki, o którą Łukasz prosił w liście do Mikołaja i też nigdzie nie ma :-(

Witaj, Asia.

Jeszcze oprócz ozdób choinkowych u nas idą jak ciepłe bułeczki ... farby:-D, bo przecież goście przychodzą i trzeba pokoje odmalować ;-)

Ja mojemu kupiłam zestaw narzędzi w walizce za całe 10 zł (była u nas wyprzedaż ze 100 zł) i coś pewnie jeszcze mu dokupię, ale niekoniecznie ;-) A czego szukasz dla Dominisi?

Witam się i ja:-) oczywiście z kawką:-) u nas cieplutko +3:szok::-) a napadało śniegu i po odśnieżeniu raptem progu i przejścia mam ręce do podłogi:szok: bo taki mokry i cięzki ten śnieg, że takiego nie pamiętam:no: ale za to fajnie by się niego iglo albo bałwana robiło;-)
Majandra 600zł na ozdoby:szok: ludzie powariowali:baffled:

witam i ja z kawką:-)
my mieliśmy sobie z D nie robic prezentów ale że D się uparł na nowy TV a sam se na niego zarobił no więc na swięta będziemy kupowac :tak:
miałam posłac Ole dzis do przedszkola ale jednak nie posłałam bo nie chciało mi się tak wczesnie rano wstac no i jednak lepiej dla niej będzie jak jeszcze posiedzi w domu:tak:

Witam.

W domu przez weekedn mielismy mały oddział zakaźny, dzieci w tygodniu kaszlały i smarkały a teraz przyszedł czas na nas i razem z J umieralismy. Nos, głowa, gardło.......... masakra.
Maluchy poszły dzis do przedszkola trochę smarkate, a w ogóle to sie wkurzyłam bo Pani wychowawczyni Adasia również zasmarkana i to bardzo i jak tu ma dzieci nie zarażać:wściekła/y:
W środe moje maja przedszkolna Wigilię, bedzie ogromny stół i wszyscy bedą zajadać potrawy wigilijne.

Majandra szok jak ludzie głupieją w okresie świątecznym, jak mrówek ich w sklepach

Monia super prezencik no i jaki w końcu TV wybraliscie??????

Nie moge oddychać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Oj, Agulka, współczuję. Ja się, o dziwo, jakoś trzymam. Moje chłopaki już chorowali/chorują, a ja nie. Biorę tabletki czosnkowe, tran i witaminy, może to coś daje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry