• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam pierwsza. Kto mi dziś rano potowarzyszy?

Ale ja nie sądziłam, że to na taką skalę. Ludzie potrafią 600 zł na ozdoby choinkowe wydać:szok:

A ja :-)
Witam!

Ten szał przedświąteczny to jakaś choroba chyba. ludzie zaciągają nawet kredyty żeby były "bogate" święta :szok:

A ja nie mam prezentu dla męża :-( i dla Dominisi szukam zabawki, o którą Łukasz prosił w liście do Mikołaja i też nigdzie nie ma :-(

Witaj, Asia.

Jeszcze oprócz ozdób choinkowych u nas idą jak ciepłe bułeczki ... farby:-D, bo przecież goście przychodzą i trzeba pokoje odmalować ;-)

Ja mojemu kupiłam zestaw narzędzi w walizce za całe 10 zł (była u nas wyprzedaż ze 100 zł) i coś pewnie jeszcze mu dokupię, ale niekoniecznie ;-) A czego szukasz dla Dominisi?

Witam się i ja:-) oczywiście z kawką:-) u nas cieplutko +3:szok::-) a napadało śniegu i po odśnieżeniu raptem progu i przejścia mam ręce do podłogi:szok: bo taki mokry i cięzki ten śnieg, że takiego nie pamiętam:no: ale za to fajnie by się niego iglo albo bałwana robiło;-)
Majandra 600zł na ozdoby:szok: ludzie powariowali:baffled:

witam i ja z kawką:-)
my mieliśmy sobie z D nie robic prezentów ale że D się uparł na nowy TV a sam se na niego zarobił no więc na swięta będziemy kupowac :tak:
miałam posłac Ole dzis do przedszkola ale jednak nie posłałam bo nie chciało mi się tak wczesnie rano wstac no i jednak lepiej dla niej będzie jak jeszcze posiedzi w domu:tak:

Witam.

W domu przez weekedn mielismy mały oddział zakaźny, dzieci w tygodniu kaszlały i smarkały a teraz przyszedł czas na nas i razem z J umieralismy. Nos, głowa, gardło.......... masakra.
Maluchy poszły dzis do przedszkola trochę smarkate, a w ogóle to sie wkurzyłam bo Pani wychowawczyni Adasia również zasmarkana i to bardzo i jak tu ma dzieci nie zarażać:wściekła/y:
W środe moje maja przedszkolna Wigilię, bedzie ogromny stół i wszyscy bedą zajadać potrawy wigilijne.

Majandra szok jak ludzie głupieją w okresie świątecznym, jak mrówek ich w sklepach

Monia super prezencik no i jaki w końcu TV wybraliscie??????

Nie moge oddychać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Oj, Agulka, współczuję. Ja się, o dziwo, jakoś trzymam. Moje chłopaki już chorowali/chorują, a ja nie. Biorę tabletki czosnkowe, tran i witaminy, może to coś daje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry