reklama

Wrześniówkowe mamy

No to łącze się w bóle:-( ja też zawsze mam w taki dzień doła:sorry: tym bardziej się smuciłam na Sylwetra, że oni w domu ja w pracy:sorry: ale się udało i spędzimy go razem:-) uciekam spać bo jutro moja giazda pewnie zrobi pobudke ok 7:szok:

reklama
dziewczyny od wczoraj mam nowy zasilacz:-):-):-):-)wieczorem a raczej w nocy nadrobiłam wszystko ale odpisac to juz nie miałam siły:zawstydzona/y:
Donkat jak czytałam opis Twojego bólu to tak jak bys pisała o mnie:szok::-Dmiałam identycznie jeszcze dziś boli mnie szczęka i wydaje mi się że zęby i znów jestem na ketonalu
Asia jeszcze nie przeczytałam o tym chorym dzieciątku ale przeczytam i na pewno od siebie tez coś wpłacę:tak:
no i pochwale się prezentem urodzinowym od męża ;-)
ŻELAZKO BOSCH TDA 5680 - 2750W - Sensor Secure (1371450757) - Aukcje internetowe Allegro (tyle ze w sklepie zapłacił za nie 249zł)

Zima, zima, zima, pada, pada śnieg...
Bylismy w Gnieznie kupic lampki na choinke i kupilam sobie swieczuszki swiateczne i juz koniec zakupow. Mam przynajmniej taka nadzieje,bo juz kasy brak.
Aska pojechala dzis do domu i tak smutno mi,ze niunki nie bedzie jak pojade do Mogilna:-(

Witaj, Monia. Fajnie, że już jesteś.

U nas ludzie poszaleli, wydają kasę na lewo i prawo i nie raz im brakuje lub odmowy z kart mają i muszą zostawiać towar.

reklama
Justa smutno, że najmłodszej z famili nie będzie:sorry: ale dobrze, że cała reszta będzie;-)
Majandra te przedświateczne szaleństwa to norma:confused: a potem ludzie kredyty nie mogą spłacić:confused: ja jeszcze tylko muszę M dokupić szklaneczki do browaka;-) ale takie co się zmieszczą w mikroweli bo takowych u nas brak (wszystkie się wytukły:-D) a ona lubi jak wróci zmarzniety po całym dniu na mrozie napić się grzanego piwka i oprócz spożywki to koniec moich zakupów na Święta:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry