reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra, nie kazy tak musi odchorowac rwanie. Ty, jak pisalas, masz juz 2 za soba, wiec w sumie wiesz, jak reaguje Twoj organizm. D sie zdziwila moja goraczka i mowila, ze to musial byc zbieg okolicznosci. ja jednak mysle, ze to wlasnie byla reakcja mojego roganizmu, bo ja rzadko mam goraczke, a na pewno nie tak bez zadnych innych objawow. rano przy tym lsabnieciu, to dodatkowo mialam cierpniecie, doslownie jak przy porodzie...

a czemu Macius plakal? nie wiedzial pewnie co sie dzieje? chyba jednak za wczesnie z takimi maluchami na wystepy

reklama
ja tak z doskoku na razie jestem.
przymierzam sie do wielkiego sprzatania jutro...mialam to zrobic przez kilka dni w tym tyg. ale zwazywszy na wszelkie okolicznosci, nie dalam rady:baffled:

Donkat, miałam 2 rwane, ale to było baaaardzo dawno temu (pod koniec podstawówki usunięto mi dwie czwórki, żeby móc zrobić miejsce dla zębów do korekcji wady zgryzu) i niestety źle to zniosłam, bo zwyczajnie zemdlałam.

Czemu Maciuś płakał to nikt nie wie. Nie chciał powiedzieć, dopiero niedawno wyciągnęłam to z niego i powiedział, że z tęsknoty za nami, ale nam się wydaje, że się kilka rzeczy zeszło: był niewyspany, pewnie troszkę wystraszony i wzruszony na nasz widok.

Aneta jak tam w ogóle sobie radzisz z jazdą bo u Was to pewnie zasypało ostro zresztą tam zawsze więcej śniegu i zimno mi ostatnio też samochód odmówił posłuszeństwa ale na szczęście tylko zamarzł rozrusznik i po wstawieniu do garażu się "naprawił" ale ja za to miałam okazję się przekonac że jestem uzależniona od samochodu :sorry2:po prastu masakra to organizowanie żeby się z kimś zabrać do pracy to czekanie żeby po Nas przyjechał mąż wrrr zakupy :szok::szok: jak tu w tym śniegu i zimnie iść z zakupami poprstu nie robiłam i już :zawstydzona/y:

mnie samo usuwanie nie bolalo. bylam dobrze znieczulona. czulam, ze cos sie dzieje, ale nie bylo bolu zeba. mam tylko zajad w kaciku ust, bo taaaak szeroko musialam otwierac paszcze, ze az sie nadwyrezyla-chachacha!

ja tez bez samochodu jak bez reki, szkoda, ze wlasnie w te wielkie mrozy, a jest ich dosc sporo ostatnio, to troche zawodzi z odpalaniem.

Majandra
, czy mi sie przywidzialo, czy wspominalas o robieniu prawka?

Chyba Ci się przywidziało:-D :tak:

EDIT: Nuśka, no on miał występować. (ha ha, ja Ci odpisuję, a Ty usuwasz wiadomość:-D I tak mogę ją odczytać ;-))

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry