reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
wiesz Majndra to nie chodzi o kwote .... najgorsza jest ludzka obojętność... a jak każdy chodz troszke da to UDA sie uzbierac całą kwote...
bardzo podziwiam Kerne, jej determinacje, to że się nie załamuje... męża często w domu nie ma, ona sama z 2 dzieci jeździ tyle km do lekarzy nikt jej nie pomaga... :(

Mnie serce pęka jak czytam o takich nieszczęściach:-( ja też coś przeleję i uważam że w takich sytuacjach każda kwota jest nie bez znaczenia, bo tak jak pisze Asiek gdyby każdy dał po te 20zł to byłaby góra kasy:tak: może to nie na miejscu jednak tak sobie pomyślałam, ze jest bardzo dużo takich biednych, cierpiących dzieciaczków:-( i niestety nie sposób wszystkim pomóc:sorry2:

to fakt jest ich mnóstwo :((((( straszne...
ja tez przelałam 20zl bo nie mam wiecej ale tak sobie mysle ze to właśnie o takie kwoty chodzi, nikt nie oczekuje wpłat po 1000zl wiec nie ma co sie zniechecać tylko wspomóc....

Cześc dziewczynki:)
Wpadłam jak do piekarni bo zaraz zmykamy na wigilię urzędową
Justa- tak, byłam z Młodym na badaniu-kardiolog wykluczył zapalenie mięśnia sercowego i stwierdził, ze takie powiększenie serduszka mieści sie w granicach norm u trzylatka po infekcjach, ale powiedział tez, że dla spokoju ducha dobrze by było przyjść na kontrolę za 3-4 miesiące- czyli u nas przełom stycznia/lutego i jak Damian bedzie dłuższy czas zdrowy.
Pozdrawiam

Witam ja tylko na minutke czy ktoras z Was podawała dzieciom BACTRIM ? Bo młody ma kaszel taki brzydki ale bylismy u lekarza i oskrzela czyściutki gardełko tez tylko ten kaszel tak jakby krtaniowy niby nic poważnego i dostalismy Bactrim z informacja że to nie jest antybiotyk i powinno pomóc. A teraz wszełam na forum zeby poczytac o tym specyfiku i faktycznie nie jest to antybiotyk ale .............:szok::szok::szok: same złe opinie ze lepiej tego nie podawaćitd.............. i nie wiem czy wirzyc w internet czy w lekarza:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry