reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!

Nuska,
Bactrimu nie uzywalam. widzialam go dzis w aptece, jak ktos kupowal

Aneta, a jak Natalka po przedszkolu?

Justka, fryz zrobiony?

Monia
, jak Twoj zab?
moj-tragedia!!! wczoraj jak dzialalo znieczulenie to bylo OK. jak zaczelo puszczac, to myslalam, ze wykorkuje. przeokropny bol kosci,s zczeki, ucha, gardla, calej lewej strony!!! w dodatku takie mnie dreszcze zlapaly wieczorem, ze az zebami(bolacymi) szczękałam. nalozylam an pizame sweter i 2koldry i malo bylo. zmierzylam temperature a tu 38,1st juz po wzieciu Ibupromu!!!! jednak troche zadziaal i jakos zasnelam, ale w nocy mi bol doskwieral. rano sie zbieralam do przedszkola, ale nagle poty mnie oblaly, slabo sie robilo, mroczki przed oczami...wykombinowalam, ze pojedziemy z tesciem do miasta, bo balam sie sama kierowac. podskoczylam do dentystki, przeczyscila, dala opatrunek i antybiotyk. mowila, ze sie brzydko goi. ok. 16 znow zaczal bolec, wiec wzielam przeciwbolowe, bo juz swidrowalo mocno. temp.37,2. Oj, podobniez 2 pierwsze doby sa najciezsze. oby przeszlo.
a tak naprawde, to troche bylam wczoraj wyszarpana, bo zab slaby, kiwal sie na boki a wyjsc nie chcial, chyba byl przyrosniety do kosci. wiec te wszystkie zeby wokol i szczeka tez sa obolale, bo sie D. nad nim umeczyla....

reklama
oj Donuś, aż mnie szczęka rozbolała jak to czytałam:sorry2: współczuje. Mam nadzieję, że do jutra już odpuści:tak: dzięki, że pytasz o Tuśkę:-) podobno ok tzn nie ma gorączki, mmówi, ze coś tam co jakiś czas pokasłuje i smarczy mama nadzieję, ze przez wekend ją podkuruje, bo chyba by się zapłakała jakbym ją nie puściła w poniedziałek do tego kina:sorry2:

Julitka dzis tez ostro chciala isc do przedszkola. ale niestety nie poszla, bo nie dalabym rady jej rano zawiezc, ajesli jakos by sie udalo, to nie bylam pewna, czy dalabym rade ja odebrac...
ach te zeby! nigdy nie mialam problemu z zebami i nawet dobrze nie wiedizalam, jak bola. noo, kiedys mnie bolal (ten sam) przed kanalowym leczeniem, ale potem poza malym obieraniem bylo OK.

Niunka mi zasnela w samochodzie jak wracalismy od tesciwo, to teraz bedzie balowac...

Nuska Mateusz mial Bactrim przy zapaleniu siusiaka
Justyna całkiem możliwe bo to ponoś jest na różnego radzaju bakterie i o tym w ulotce też coś piszą .

Donkat
jak czytam Twój opis bólu to aż mnie boli:baffled: biedna ja w sumie nie wiem co to ból zęba ale cichoszaaaaaaaaaa bo nie chcę się dowiedzieć za to mam często problemy z zapaleniem dziąseł bo mam schowane ósemki w dziąśle i często mi się przez to robi stan zapalny ale paracetamol i dentosept pomaga chociaż powinnam pójść do chirurga dentystycznego i zrobić z tym porządek

Aneta ja również życzę zdrówka dla Tuśki u Nas mam nadzieję że się rozejdzie bo na szczęście oskrzela i gardełko czyściutkie

Monia hop hop???

Agulka jak tam poszukiwania pracy?

Gagulec
dobrze ze z Damiankiem ok

mam schowane ósemki w dziąśle i często mi się przez to robi stan zapalny ale paracetamol i dentosept pomaga chociaż powinnam pójść do chirurga dentystycznego i zrobić z tym porządek
Ja mam podobnie. Jedna ósemka do wyrwania już od dawna. To przez nią w ciąży miałam problemy i prawdopodobnie przez nią miała przedwczesne skurcze, bo się bakterie do krwiobiegu dostały i Maciuś dostawał antybiotyk po urodzeniu. Zrobiłam w wakacje rtg tego zęba i na razie na tym koniec. Jak czytam opis bólu Donkat, to myślę, że będę musiała na ten cel poświęcić ze 3 dni wolne od pracy.

Maciulek dziś na Jasełkach klapa totalna. Biedak prawie całe przedstawienie przepłakał. Na zamkniętym wrzucę filmik i fotki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry