reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Wczoraj ostatnia, dziś pierwsza.

Aneta, jak Tuśka?

Asiek, co tam u Was? Odezwij się?

Donkat, i Ty daj znak życia.

Ciekawe czy Monia będzie miała już dziś nowy zasilacz.

Witam sie i ja:-) oczywiście z kawką;-) młoda w nocy trochę kaszlała i obudziła sie z płaczem że ma katar:szok: tak jakby co najmniej przez to miała umrzeć:szok:;-) ale gorączki brak więc puściłam ją do przedszkola no bo przecież dziś Pan Daniel;-) mam tylko nadzieję, że nie będę tego żałować:baffled:

szefowa mnie wywołała wiec sie pojawiam :)

wpadłam w wir sprzątania i ręce opadają bo z rana jest błysk a juz po południu znów nasyfione :/ za małe mieszkanie buuuuu
na dodatek pralka mi sie popsuła- pewnie łóżyska poszły bo jak wiruje to lata po całej łazience :( jak bym nie miała innych wydatków przed świętami... zaraz bede nowa zamawiac- ciekawe kiedy przyjdzie, musze to zrobic przez internet bo tej co sobie upatrzyłam nie ma w Zielonej...

wczoraj byłam w tesco i sa bardzo fajne obnizki ciuszków dla dzieci -50% warto sie wybarc...

a i P babcia zrobiła nam prezent na Święta i kupiła nam garaż :))) baaardzo fajny i w miare tanio bo 10000tys kosztowała a w takim stanie to u nas w miescie spokojnie 15 trzeba dac...

Aneta jak nie miała gorączki to ja tez bym puściła....

Asiek super prezent:-) a co do przedszkola to specjalnego wyjścia i tak nie miała, bo komu miałabym ją sprzedać dziś:baffled: tym bardziej, że M musiał jechać do paczkowa i do Nysy no i odpalić nasz samochód:angry:

młoda w nocy trochę kaszlała i obudziła sie z płaczem że ma katar:szok: tak jakby co najmniej przez to miała umrzeć:szok:;-)
Bo pewnie ciężko jej było oddychać:-(
a i P babcia zrobiła nam prezent na Święta i kupiła nam garaż :))) baaardzo fajny i w miare tanio bo 10000tys kosztowała a w takim stanie to u nas w miescie spokojnie 15 trzeba dac...
Świetny prezent, przyda się zwłaszcza w mrozy.:tak:

Mój Maciulek ma dziś Jasełka :-)

dziewczynki tu jest link https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/pomozcie-potrzebna-operacja-46947/ moja znajoma z 2 forum potrzebuje pomocy :((( to wspaniała matka dwójki dzieci, mimo iz jest jej bardzo ciężko to sie nie poddaje i codziennie po kilka godzin ćwiczy z niunią.... całą ciąze pisałyśmy razem na forum tak sie cieszyła że ma zdrową córcie a jakiś dupek zamiast zrobić jej cc to kazał rodzić naturalnie i o to prosze taki efekt :(((((((

Wiadomo ile na tę operację trzeba zebrać?

EDIT: Właśnie wpłaciłam co nieco. Asiek, przypominaj nam o tym co jakiś czas (a najlepiej w podpisie umieść info), a co miesiąc postaram się choć 20 zł przelać. Wiem, że to mało.

Ostatnia edycja:
reklama
jakie mało kochana to baaaaaaardzo duzo jakby kazdy tyle dał.... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
dziękuje slicznie w imieniu mamusi i małej Laury

dobro zawsze wraca :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry