Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ostatnio była załamana bo jej powiedział, że ma nieładną bluzkę i spódnice
zazdroszczę temperatury bo u nas dziś rano -19
w efekcie zostawiłam małą w domu bo nie miałam serca jej wywalać na mróz tymbardziej, ze ja mam dziś wolne;-) teraz na termometrze -15 mam nadzieję, ze trochę ta temperatura wzrośnie, bo chciałam iść z młodą na zakupy ale jakoś przy tej temperaturze średnio mam ochote wyściubiać nos na dwór
Witaj Donus.witam kobietki
postanowialm z samego rana zasiasc an kompa i cos skrobnac;-)
oj, myslalam, ze ten bol zeba, to taka przejsciowka, jak co jakis czas. to jest martwy zab i on czasami mi doskwiera-tak am podobniez byc. jednak az tak to mnie nigdy w zyciu zaden zab nie bolalnie bralam prochow, bo unikam, a myslalam, ze mi minie. cala noc bolal, teraz tez, a jak Julitka mnie przez przypadek machnela reka w buzie, to myslalam, ze sie rozplacze.
najgorsze jest to, ze moja dentystka sie ostatnimi czasy szkoli w W-wie i malo przyjmuje. moge dzwonic dopieor po 15 i nie wiem, czy sie dodzwonie. :--
-
-
-
-
-
-(
sprobuje jeszcze cos wykombinowac...
wczoraj niunka byla dosc agresywna i lobuzowata. jak sie okazalo, to przez to, ze ja zostawilam bratowa, a ja pojechalam z mama. tylko ze moja "cud" bratowa nie bawila sie z dzieckiem, tylko siedziala-u niej standard, u nas nie- i Julitka sie czula bardzo samotna:--
-
dry:
straszyli mrozami, ale na szczescie u nas jeszcze OK. -9rano bylo. a samochod i tak na ostatnim tchnieniu zapalil
Niunka sie stesknila za przedszkolem i...Olkiem;-)![]()
ja pisałam już dawno temu że mój mały dzieki Nadii ( on mówi, że to jego Magia) chodzi do przedszkola i tez w kółko o niej mówiWitam i ja.
Nie wyspałam się, jakoś nie mogłam zasnąć.
Donkat, ten Twój ząb jakiś taki nie do końca martwy, skoro boli
Maciuś też nie byłby zadowolony, jakby nikt się z nim nie bawił. Nie dziwię się Julitce.
Myślałam, że tylko moje dziecko ma już miłość przedszkolnąDziś Maciuś wychodząc powiedział, że będzie przytulał się z Natalką i będą mówić sobie, że się kochają
U nas rano -4.
Alez ją trzyma.ciesze się, że udała sie wcisnać do kolezankiujetsem happy, bo udalo mi sie wcisnac do kolezanki do przychodni ona jest dentystka i akurat dzis przyjmuje! trzymajcie kciuki, bo nie mialam nigdy rwania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nas -8Donkat kciukasy zaciśnięte
Co do miłości to Tuśka też ma swojego ukochanego Wiktoraostatnio była załamana bo jej powiedział, że ma nieładną bluzkę i spódnice
zazdroszczę temperatury bo u nas dziś rano -19
w efekcie zostawiłam małą w domu bo nie miałam serca jej wywalać na mróz tymbardziej, ze ja mam dziś wolne;-) teraz na termometrze -15 mam nadzieję, ze trochę ta temperatura wzrośnie, bo chciałam iść z młodą na zakupy ale jakoś przy tej temperaturze średnio mam ochote wyściubiać nos na dwór
![]()
mnie nadal jeszcze boli ale mam ketonal więc zaraz wezmę
zakochana jest za to w starszym od siebie o 5 lat sąsiedzie i juz nawet ma zaplanowane że on będzie jej mężem
Justa oby z ta pogodą się sprawdziło, mam dosyć mrozów.Ogladalm pogode, niby w przyszlym tygodniu ma byc ciut na plusie to przetre okna, wypiore firany, wyszoruje lazienke bardziej niz zwykle i bedzie wysprzatane.
Donus jak dentysta?
Monia a jak Twoj zabek?
młoda smarka okrutnie i do tego jeszcze kaszle
trzymajcie kciuki żeby nic się nie rozwinęło bo ja jutro do pracy
a jeszcze nie mam samochodu
bo nam zamarzło paliwo
i szlak by to trafił bo tak reklamują na zimę bipi ultimeit i własnie nim bym zalany
także rano mnie M zawiezie do pracy a jak uruchomi mietka to przywiezie mi go do Polanicy, gorzej będzie jeśli nie daj Bóg zadzwonią z przedszkola
ach jak się wali to się pali wszystko naraz