reklama

Wrześniówkowe mamy

Oj Monia szkoda, ze to wszystko tak się potoczyło:-(
Wiecie wymarzłam się tak na tym mieście dzisiaj, ze dopiero teraz się rozgrzałam ale pomogło dopiero grzane piwko:zawstydzona/y: i chyba zaraz się wezmę za prasowanie:tak: no i czekam na dziadków mam nadzieję, że przyjdą:dry: tym bardziej, ze dziadzio wrócił od swojej mamy i ma dla mnie kasiutke w prezencie świątecznym:-) jakiś dobry dzień w kwestii niespodziewanych pieniędzy:-) bo jeszcze dostałam rachunek za gaz i nie wiem jak ja się mogłam tak zamotać, że poprzedni rachunek zapłaciłam 2 razy:eek: więc teraz rozliczyli to na bieżący i jeszcze trochę zostało na prognoze:-) i w efekcie mam kolejny termin płatności na koniec lutego i tylko 90zł:tak:

reklama
oj to ja dawałam 30zl ale ja ten najwiekszy kupowałam..

kurcze włąśnie odebrałam Julcie z przedszkola i 23 grudnia jest przedstawienie dla rodziców i dzieci mają byc przebrane za aniołki a ja kurcze nic nie mam :/ i kasy na nowy strój tez nie za bardzo :/

Myslałam że droższy jest ten Mulitsanostol, ale 30zł to tez nie za tanio
A samoopalacz nawet nie drogi , ja dawałam rok temu z Kolastyny 28zł, był w spray1u i był super a teraz nie ma go nigdzie u nas w sklepach
Aga kupiłam ten samoopalacz L'OREAL SUBLIME BRONZE ~SAMOOPALACZ DO TWARZY~50ml (1359182126) - Aukcje internetowe Allegro za pare dni dam znac czy wart uwagi :)) chodz faktycznie delikatny efekt był juz widoczny po minucie

Monia no właśnie nie mają :/ 6-go kazali zeby dzieci miały czapki mikołajów teraz strój aniołka a wczrsniej płaciłam przeciez 30zl na paczke i kurcze corz mniej pieniedzy w portfelu :(( chyba kupie tylko skrzydła i ubiore ją na jasno bo przeciez w styczniu bedzie bal przebierańców i znów trzeba bedzie kase wydac :((
dokładnie kupi białae skrzydełka i ubierz na biało i bedzie piekna anielica
Oli grupa własnie ma Jasełka......i dziś Ola była by juz po zabiegu........
smutno, szkoda i jasełek i zabiegu
Oj Monia szkoda, ze to wszystko tak się potoczyło:-(
Wiecie wymarzłam się tak na tym mieście dzisiaj, ze dopiero teraz się rozgrzałam ale pomogło dopiero grzane piwko:zawstydzona/y: i chyba zaraz się wezmę za prasowanie:tak: no i czekam na dziadków mam nadzieję, że przyjdą:dry: tym bardziej, ze dziadzio wrócił od swojej mamy i ma dla mnie kasiutke w prezencie świątecznym:-) jakiś dobry dzień w kwestii niespodziewanych pieniędzy:-) bo jeszcze dostałam rachunek za gaz i nie wiem jak ja się mogłam tak zamotać, że poprzedni rachunek zapłaciłam 2 razy:eek: więc teraz rozliczyli to na bieżący i jeszcze trochę zostało na prognoze:-) i w efekcie mam kolejny termin płatności na koniec lutego i tylko 90zł:tak:
kochana co tak lgnie do Ciebie kasa??????? chyba ode mnie wylatuje:wściekła/y:;-)
Kobietki witam sie znow w domku.

padnieta jestem, boli mnie zab.

bede jutro!pa!!!!

oj bidulko na dodatek jeszcze dziadoski ząb.............. trzymaj sie mocno.

U nas już jest -19

Nie padło jeszcze takie pytanie w tym roku. JAK SPĘDZACIE te Święta?????

My Wigilię i pierwszy Dzień Świąt u siebie z rodzicami a w drugi jedziemy do teściowej. Jedzonko z mama robimy na spółę:-)

Agulka my Wigilię u teściów a później zajrzymy do moich:tak: pierwszy dzień u mnie moi rodzice i moja siostra z ukochanym szwagrem:cool: a w drugi dzień ja do pracy:wściekła/y: a moi do teściów;-)
Asiek współczuje tych wydatków w przedszkolu:sorry2: u nas to jakoś wszystko inaczej:sorry: chociaż właśnie była zrzuta po 5 zł na to wyjście do kina ale tyle to nie boli, więcej na fajki wydaje:zawstydzona/y:

a ja nie wiem jak my spędzamy święta bo to zależy czy Mateusz będzie miał ospę czy nie:sorry2:;-)jęsli nie to pewnie na wigilię pojedzimy do mamy pierwszy dzień świąt do teściów a 2 chciała bym zeby mama do nas przyjechała ale nie wiem jak to będzie

My w tym roku u tesciow,a po wigilii do moich na nocke. U moich na wigilii bedzie brat z narzeczona i bedziemy wszyscy nocowali. Jesli nie zasypie to w 1 swieto pojedziemy do S cioci,a pozniej do babci,a w 2 do Kruszwicy. Szkoda,ze Aska bedzie w swieta w Berlinie,no ale to ze wzgledu na mame Patricka,bo przylatuje do nich.
Bylam dzisiaj w Mogilnie i Amelia jest cudniutka jak aniolek. Troche placzliwaa,ale to chyba przez ten puszorek. Moglabym ja caly czas nosic, tulic i calowac. Jest jak cukiereczek:-)

witam kobietki

postanowialm z samego rana zasiasc an kompa i cos skrobnac;-):tak:

oj, myslalam, ze ten bol zeba, to taka przejsciowka, jak co jakis czas. to jest martwy zab i on czasami mi doskwiera-tak am podobniez byc. jednak az tak to mnie nigdy w zyciu zaden zab nie bolal:szok::szok::szok:nie bralam prochow, bo unikam, a myslalam, ze mi minie. cala noc bolal, teraz tez, a jak Julitka mnie przez przypadek machnela reka w buzie, to myslalam, ze sie rozplacze.
najgorsze jest to, ze moja dentystka sie ostatnimi czasy szkoli w W-wie i malo przyjmuje. moge dzwonic dopieor po 15 i nie wiem, czy sie dodzwonie. :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
sprobuje jeszcze cos wykombinowac...

wczoraj niunka byla dosc agresywna i lobuzowata. jak sie okazalo, to przez to, ze ja zostawilam bratowa, a ja pojechalam z mama. tylko ze moja "cud" bratowa nie bawila sie z dzieckiem, tylko siedziala-u niej standard, u nas nie- i Julitka sie czula bardzo samotna:-(:-(:-(:dry:

straszyli mrozami, ale na szczescie u nas jeszcze OK. -9rano bylo. a samochod i tak na ostatnim tchnieniu zapalil:wściekła/y::wściekła/y:

Niunka sie stesknila za przedszkolem i...Olkiem;-):-D

Witam i ja.

Nie wyspałam się, jakoś nie mogłam zasnąć.

Donkat, ten Twój ząb jakiś taki nie do końca martwy, skoro boli:confused:
Maciuś też nie byłby zadowolony, jakby nikt się z nim nie bawił. Nie dziwię się Julitce.
Myślałam, że tylko moje dziecko ma już miłość przedszkolną :-D Dziś Maciuś wychodząc powiedział, że będzie przytulał się z Natalką i będą mówić sobie, że się kochają :szok:

U nas rano -4.

reklama
Julitka najbardziej lubi chlopakow w przedszkolu i tylko z nimi sie bawi. ma ulubionych 2 najwiekszych łobuzów w grupie, a zwlaszcza OlkA. ciagle tylko slysze a Nikodem powiedizal,a Olek powiedizal, a Olek to to , a Olek to tamto. spytalam kiedys : z kim cwiczysz w parze na rytmice? Z Olkiem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry