reklama

Wrześniówkowe mamy

O Majandra to u Was rewelacja:-) umyłam lodówkę i zrobiłam grochówe, jeszcze muszę pozamiatać w kuchni i umyć podłogę i spadam do magdy a potem do miasta po prezent dla teściowej i będę już miała wszystkich z głowy;-) tylko mam nadzieję, ze wreszcie przyjdą te bluzki:cool:

reklama
Zazdroszcze Wam bonow,czy karpiowki, zawsze jakis dodatek do budzetu swiatecznego,a wiadomo ile kasy idzie na te kilka dni.
Ja wczoraj wypucowalam kuchnie,a dzisiaj jedziemy do mamy. Janusz po nas przyjedzie,bo ma wolne,a S panikuje jak mam gdzies jechac. Osobiscie tez sie boje troche,ale jak tak bedzie to nie naucze sie jezdzic i zawsze beda w strachu.

My nie mamy tylko prezentu dla tesciow, dla moich jest juz zdjecie do odebrania, rame mam zaklepana i jeszcze kolorowanki dla Kubusia 2latka musze kupic jakies.

Aga nawet sie nie zastanawiaj nad mulitisanstanem tylko kupuj bo naprawde rewelacyjnie uodparnia :) na ulotce pisze zeby dawac 2 razy dziennie po łyżeczce a ja daje tylko raz....

a jesli chodzi o prace to nie poddawaj sie chodz domyslam sie jakie to moze byc dołujące :(

postanowiłam że kupie brata córce tą tablice do pisania co kupiłam moim ale te w księżniczki są juz po innej cenie ja kupowałam po 77zł a teraz są droższe no i zastanawiam się czy nie wziąsc tych z Toy Story:dry:

Monia tylko ja bym już nie radziła kupować przez net, bo nie wiadomo czy dojdą przed świętami:eek: słyszałam w radiu, ze poczta ma masakryczne opóźnienia i przed świętami się ze wszystkim nie wyrobi:no: a kurierzy ponoć zaczynaja już odmawiać przyjmowania przesyłek z dostawą przed świętami:cool: żeby się nie okazało, że zostaniesz bez prezentu:sorry: ja właśnie czekam na bluzki dla dzieciaków już prawie tydzień:dry:
no własnie Monia miałam Ci to samo pisac a ta tablice to widziałam w carrefurze chyba za 80zl ( ta w księżniczki)
natomiast w tesco od jutra niektóre zabawki bede tansze o 50% w tym lalka barbie modna paryzanka ze 100zl na 50 bedzie przeceniona, tylko piszesz ze mała nie lalkowa jest :/

No wiesz ja nie twierdze, że napewno nie dojdzie ale ryzyko jest:cool: a ja właśnie odebrałam telefon i moja kierowniczka mi powiedziała, że szef zostawił dla każdej z nas po 150zł na Święta:-) niby nie wiele ale mieć a nie mieć to różnica:-) strasznie zacieszam bo to wogóle pierwszy raz kiedy coś rzucił;-)

o fajnie Aneta niby mało ale zawsze coś ....u D w pracy co roku dawali bon na 200zł a w tym roku nie dali....
suuuper Aneta zwłaszcza ze sie nie spodziewałaś
Monia moze jeszcze dadzą :)

u nas dają premie w wysokości 110% wypłaty czyli coś koło 2000 tys :)))))) ale ja w tym roku sie nie załapie bo cały przebyłam na L4 a oni dni nieobecne odliczaja :/ ale chociaż P dostanie :)

Witam

Mam cała rodzinkę dzis w domu, J do 14.
Dzieci kaszlały w nocy, Adaś najgorzej. Pojechalismy do lekarza, osłuchowo oki, ale jakiby cos się rozwinęło to mamy do niego przyjechac nawet w sobotę po obiedzie.
Asia musze ten multisanostol kupic, nawet dziś w aptece patrzyłam na niego, ale nie wiedziałam ile kosztuje, a wogóle miałam 15zł w portfelu na syrop.
A ja Paryżnake kupowałam właśnie w tesco za 89zł:wściekła/y:

Ja też czekam na przesyłki poczta i kurioerem...... mam nadzije, że dojdą.

Asia super macie premię, Majandra dobre i 300zł no i Aneta 150zł drogą nie chodzi.

Donus daj znac co u Was????

Ja nie mam jeszcze prezentu dla J chrzesniaka tego 15latka i chyba kupimy mu szczoteczke elektryczna do zębów, chrzanię czy mu sie spodoba czy nie.

Justa ja tez myslałam, że nie dam rady jeździć w taka zime autem............. daje radę............ więc i Ty dasz.

no musiała bym się wybrac na jakies większe sklepy tylko jak jak D wraca po 19 do domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja tez się bałam jeździc zimą ale jakos rok temu się przekonałam jak musiałam jeździc co 2 tyg do lekarza i od tamtej pory juz sie nie boje :tak:najgorsza jest jazda we mgle a tak to spoko.......

Witam

Mam cała rodzinkę dzis w domu, J do 14.
Dzieci kaszlały w nocy, Adaś najgorzej. Pojechalismy do lekarza, osłuchowo oki, ale jakiby cos się rozwinęło to mamy do niego przyjechac nawet w sobotę po obiedzie.
Asia musze ten multisanostol kupic, nawet dziś w aptece patrzyłam na niego, ale nie wiedziałam ile kosztuje, a wogóle miałam 15zł w portfelu na syrop.
A ja Paryżnake kupowałam właśnie w tesco za 89zł:wściekła/y:

Ja też czekam na przesyłki poczta i kurioerem...... mam nadzije, że dojdą.

Asia super macie premię, Majandra dobre i 300zł no i Aneta 150zł drogą nie chodzi.

Donus daj znac co u Was????

Ja nie mam jeszcze prezentu dla J chrzesniaka tego 15latka i chyba kupimy mu szczoteczke elektryczna do zębów, chrzanię czy mu sie spodoba czy nie.

Justa ja tez myslałam, że nie dam rady jeździć w taka zime autem............. daje radę............ więc i Ty dasz.
Aga no własnie mulitsanostol tani nie jest :/
a co do lalki to masz 7 dni w tesco na zwrot towaru, tylko nie wiem kiedy kupywałaś...

Monia jednak chyba z tą poczta nie jest tak źle, w poniedziałek zamówiłam sobie na allegro samoopalacz i od razu zrobiłam przelwe i dzis właśnie przed chwilą listonosz mi go przyniósł , tylko naturalnie wybrałam opcje piorytet

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry