reklama

Wrześniówkowe mamy

w styczniu będzie miała 4 latka. Tylko ona nie jest taka że wszystko musi miec np różowe czy w księżniczki, nie bawi się barbie a zaś uwielbia dinozaury i gady myślałam najpierw cos w tym kierunku żeby kupic ale ona ma tego sporo ........

reklama
Witam się i ja:-) już po pierwszej kawce ale drugiej nie pije, bo po 11 idę na ploteczki do kuzynki;-) to tam strzele kolejną:cool2:
Monia w takim wypadku śmiało bym wzięła tą z toy story:tak:

Narazie szukam jeszcze tej w księzniczki w cenie do 80zł bo bardziej się obawiam reakcji bratowej niż bratanicy jak zobaczy że Oli kupiłam w księzniczki a Olivi taką jak Mateuszowi czyli bardziej chłopięcą.......dziwną mam bratową i nie wiem co sie po niej spodziewac......

Monia tylko ja bym już nie radziła kupować przez net, bo nie wiadomo czy dojdą przed świętami:eek: słyszałam w radiu, ze poczta ma masakryczne opóźnienia i przed świętami się ze wszystkim nie wyrobi:no: a kurierzy ponoć zaczynaja już odmawiać przyjmowania przesyłek z dostawą przed świętami:cool: żeby się nie okazało, że zostaniesz bez prezentu:sorry: ja właśnie czekam na bluzki dla dzieciaków już prawie tydzień:dry:

No wiesz ja nie twierdze, że napewno nie dojdzie ale ryzyko jest:cool: a ja właśnie odebrałam telefon i moja kierowniczka mi powiedziała, że szef zostawił dla każdej z nas po 150zł na Święta:-) niby nie wiele ale mieć a nie mieć to różnica:-) strasznie zacieszam bo to wogóle pierwszy raz kiedy coś rzucił;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry