reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Aneta jak po dentyście sadyście-najwazniejsze że juz nie boli i dobrze że dziś poszłam bo za 2-3 dni to bym nie wytrzymała z bólu tak mi dentystka powiedziała no i czeka mnie leczenie kanałowe........a za twój powrót do domciu trzymam kciuki zamelduj się
Majandra zdrówka dla Maciusia
Agulka dla Adasia i Mai też dużo zdrówka żeby im się nic nie rozwineło a bluzeczka nr 1
Donkat dobrze że chociaz ty nie musisz brac wolnego i zawsze jest ktos kto może z mamą do lekarza jechac

No to melduje się z domku już nawet po spacerze z pieskiem:-) nawet nie było źle:no: co prawda nie widać gdzie rów, gdzie Twój pas wszystko białe ale dało się spokojnie jechać nawet miejscami miałam 60 na liczniku;-):-D:szok: tylko wkurza mnie jednak w tym aucie ten napęd na tylnie koła bo jak zaczyna się ślizgać to włancza się ta dziadowska blokada mostów i dupą zarzuca:crazy: ale M mówi, że to kwestia przyzwyczajenia:tak: także dzięki kochane za kciukasy:-) lecę pobajerować z M:tak: bo biedak też miał stracha jak ja wrócę;-)

Witam.

Ja już na nogach, sama w domu. Maciusia trzeba było dziś budzić do przedszkola :szok:
Popijam kawkę, ale zakładam, że żadna się do mnie nie przyłączy :-D;-)

Aneta, super, że bezpiecznie dojechałaś. Ja też jestem cykor, jak mój mąż jeździ zimą. Każę mu dzwonić jak dojedzie na miejsce.

Majandra ja dołączam ale Ty już pewnie po kawie;-)
Ola jeszcze śpi:szok:a w nocy się przez nią usmiałam bo obudziła się do sikania i zamiast iśc na dół do łazienki przyszła do nas do sypialni i weszła do szafy i tam chciała się rozebrac musiałam ja siłąwyciągac z tej szafy bo sie zapierała:-D:-D:-D
moj tez sie boi jak gdzies jezdże zimą i zawsze mówi JEDŹ POWOLI a ja mu odpowiadam dobrze 160 na zakręcie:-D;-)

No, nareszcie ktoś się pojawił.

Monia, ja mogę drugą kawkę chętnie wypić. :-):tak: A Ola bombowa, mama - niedobra - trzeba było dziecku dać siusiu zrobić jak potrzebowało :-D:-D:-D:-D;-)

postanowiłam że kupie brata córce tą tablice do pisania co kupiłam moim ale te w księżniczki są juz po innej cenie ja kupowałam po 77zł a teraz są droższe no i zastanawiam się czy nie wziąsc tych z Toy Story:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry