reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!!

poczytalam, co u was, ale wybaczcie-nie odpisze, bo sie spiesze do mamy. jutro jade z nia do lekarza, bo rodzenstwo juz nie moze brac wolnych dni.

dziekuje za kciuki. sprawa nie wyglada koloorow, ale przynajmniej wiemy, na czym stoimy, a nie wiecznie snulismy domysly.

jak wroce, to napisze wiecej

papapapa!

Agulka nie załamuj się, to nie Ty jesteś beznadziejna tylko się na Tobie nie poznali:tak: zobaczysz, że prędzej czy później trafisz coś sensownego:tak: głowa do góry, a ja zaciskam kciukasy, aby to było prędzej niż później:tak:
Monia jak tam po dentyście, sadyście?

Wiecie co mam stracha:zawstydzona/y: sypie już prawie cały dzień:wściekła/y: samochodu nie widać na parkingu i bojam się wracać:zawstydzona/y: a z milszych informacji to właśnie mi M na gg napisał, że Tuska idzie w poniedziałek do kina:-) ciekawe jak moja gwiazda tam wysiedzi:-D

Aneta mam nadzieję, że jednak coś znajdę, boję się załozyc czegos własnego. Bo jak jest się na swoim to 24/h to za mało ..........

Z przedszkola pewnie ida na tą nowa bajkę z długowłosą? Tuska wysiedzi zobaczysz, to jest cos innego niż ponad godzinę w jednym meijscu przed TV

Co do pogoday to u nas strasznie wieje i strasznie sypie. Do południa sniegu mieliśmy wokół domu conajmniej 60cm a teraz z jednej strony chałupki widac czarna ziemie a z drugiej metrowe zasypy.

Ha, ha, no maruda dziś okropna z niego była. Od czwartku choruje, dwa dni miał gorączkę, ale dziś już dużo lepiej i jutro niestety do przedszkola, bo zwyczajnie nie ma kto z nim zostać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry