reklama

Wrześniówkowe mamy

Az sie popłakałam :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

hARS POZWÓL ŻE całego Twojego posta wrzucę na forum" mam wrześniowych 2010"

reklama
Hars jak mi szkoda tych wszystkich chorujących dzieci:-(zawsze zadaje sobie pytanie DLACZEGO przecież one są niewinne,bezbronne........:-(:-(:-(
Aneta Ola ok gdyby nie smarowanie tych kropek i zakaz wyjscia z domu to niewiedziała bym ze ona ma ospe:-D:-D:-D
oj Justyna ja też tak mam jak D jest w domu:sorry:nie ma go źle a jak jest to nie umiem sobie zorganizowac dnia bo on wiecznie albo ma duzo roboty albo nie ma czasu
Majandra co się z Tobą dzieje gdzie się podziewasz?
Nuśka zamelduj się:tak:no i powelam pytanko jak sprawuje się telefon?
Gagulec co u Was?jak maluchy zdrowe?
dawno Iza się nie odzywała ciekawe co u Niej?????

Witam się i ja:-) u nas za oknem piękne słoneczko więc aż chce się żyć :-) wzięłam się za sypialnie i już prawie kończę więc może łazienka pójdzie dziś też w ruch;-) przyznam, ze ten urlop był mi już bardzo potrzebny i dał mi niezłego powera:tak: popołudniu jak wróci moja mamuśka z pracy jedziemy do galerii na zakupy;-) muszę kupić dla teściów prezenty, bo już tylko dla nich nic nie mam:eek:
Asiek ciągle zapominam Ci podziękować za polecenie tego multisanostolu:-) obym w złą godzinę tego nie wypowiedziała, ale faktycznie młoda już od dłuższego czasu nawet nie ma katarku:tak:dzięki kochana;-)

Donus trzymam kciuki zeby chociaz postawili sprawe jasno przed Wami. Wtedy bedziecie wiedzieli na czym stoicie i co dalej robic.

U nas slonko przeswituje, troche sniegu leci i -3. Ale to juz lepsze niz pogoda przez ostatnie 3 dni kiedy padalo, marzlo, rozpuszczalo sie i tak w kolko, zywy lod

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry