reklama

Wrześniówkowe mamy

Mlody u pani doktor tez aniolem nie byl.... Najpierw byl najglosniejszym dzieckiem w poczekalni, najbardziej nieusluchanym,a pozniej nie mogl zdecydowac sie gdzie usiasc i kazalam mu przestac,bo najchetniej wszystkich przestawialby co minute. I w dupsko cos mu wlazlo i tak zaczal wyc,ze szok, normalnie glosniej jak strazakowa. Wstyd jak byk. Najchetniej wpieprzylabym mu to chociaz wiedzialby dlaczego placze. A teraz pokazuje mi jak Kundel Bury staja na 2 lapach,a ma spac. Wczesniej jak sie rozbieral to zlapal sie za siusiaka i mowi "mama zaobacz jaka jest skora pomarszczona:szok:" Wzielo sie to z tego,ze jak za dlugo jest w brodziku to mowie,ze pomarszczone sa juz paluszki i trzeba wyjsc. No to tlumacze mu,ze na jajeczkach taka skorka jest pomarszczona, i ze to normalne,ze wszystkie chlopaki tak maja. "tata tak ma? i moj dziadek? i drugi? i pan Artur tez ma pomarszczona skore?" Pan Artur to nasz sasiad z gory:-D

reklama
POBUDKA

Monia nie przesadzaj z tym spaniem, to że Ola ma ospe nie usprawiedliwia Ciebie z tak długiego wylegiwania sie w łózku, hihihihihihiihhihiihihhi
Jak dziś Ola?
U nas sniegu dużo w nocy napadało, ale dałam radę

Justa hihih pomarszczona jak dziś Mati

U nas wczoraj po 15 zaczelo mrzyc i bylo -1, jak wracalysmy ok. 18 od lekarza to bylo 0 i dosc juz padalo, prezd blokiem bylo lodowisko. Padalo,a raczej lalo do 12,a pozniej przyszedl mroz i spadl snieg wiec normalnie jazda ekstremalna. S przyjezdza i tesc po niego jedzie na baze,bo mam cykora
Mati kaszle,ale najwazniejsze,ze nie ma goraczki. Przynajmniej do tej pory nie mial i oby tak zostalo,bo w sobote gwiazdka w klubie i Aska z Amelka przyjezdza na calutki tydzien

nie spie już nie spię ale wyspałam się bo spałam do 8.30 a MAti prawie do 9....
Ola ogólnie dobrze cała wykropkowana i biała gorączki nie ma,a kropki prawie wszędzie nawet w miejscach intymnych...
u nas śniegu juz bardzo malutko bo padał deszcz i śnieg zmył
Justyna to sie przez tydzień nacieszysz i wynosisz Amelke...a z tą pomarszczoną skórką dobre...

ja dzis dalej biorę się za porządki wczoraj wieczorem zrobiłam kuchnie dzis tylko jeszcze okno musze umyc no i chyba wezme się albo za prasowanie albo pokoje dzieci

witam!!!

dopieor co wrocilam z miasta i sniadanie zjadlam!!!!!

u nas jezdnie juz czarne, ale na resztkach sniegu to slizgawka, bo padal deszcz i wszsytko wyslizgal.

w koncu kupilam nowa lopate do sniegu, bo nam sie zlamala, a w te sniegi nigdzie nie bylo. w Biedronce wzielam, dosc solidna jest

dzwonila kolezanka, zebym znowu zaczela jezdzic uczyc jje corke ang

myslalam, ze dzis bedzie cieplej, nie wzielam czapki, a wygwizdalo mnie, ze hohohoh!

No to tlumacze mu,ze na jajeczkach taka skorka jest pomarszczona, i ze to normalne,ze wszystkie chlopaki tak maja. "tata tak ma? i moj dziadek? i drugi? i pan Artur tez ma pomarszczona skore?" Pan Artur to nasz sasiad z gory:-D

ja, zanim bym odpowiedizala, to bym poleciala sprawdzic u dziadkow i pana Artura;-):-D:-D:-D:-D

Aska z Amelka przyjezdza na calutki tydzien

no to pozniej Asia nie da sobie rady z mala, jak ja rozpiescicie:-):-):-):-)

Ola ogólnie dobrze cała wykropkowana i biała gorączki nie ma,a kropki prawie wszędzie nawet w miejscach intymnych...

bardzo swedzi ja?

Ja mam na razie umyte okna, choc juz tak nie wygladaja, i rozmrozona lodowke

ja wlasnie wcoraj przecieralam, bo snieg zostawil slady, jak lezal do polowy okna i od wewnatrz byly struzki pary pod roletami

reklama
Donkat to miałas sniadanio obiad....a Olę swędzi ale ogólnie dzielnie to znosi i się nie drapie własnie ją smarowałam i chciałam policzyc te kropki ale po 100sie pogubiłam.......
nakupiłam bibuły i zaraz będziemy tworzyc łańcuchy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry