reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja o poranku:-) u nas znów sypie:wściekła/y: już mam dośc tego śniegu a nie wspomnę o tym, że już mi się robi niedobrze jak pomyślę, że w sobotę mam jechać do pracy:wściekła/y:
Monia dobrze, ze udało się przyśpieszyć ten zabieg i będziecie mieć to z głowy:tak: tylko szkoda tych jasełek:sorry2: tak czytam o tych Waszych przedszkolach i wiecie u nas nikt nie ma prawa wstępu poza szatnie:no: w drzwiach zrobili nawet barierkę i napisali, zeby nie wchodzić:sorry2: takze u nas opcja zobaczenia dziecka jak bawi się na sali czy tak jak u Moni, że Mati wpadł na sale wogóle nie wchodzi w grę:no:

A cp do Mikołaja to dostałam robota kuchennego:-) później wkleje linka żeby się pochwalić:-)

reklama
witam z samego ranka własnie wróciłam z przedszkola i jakos mi smutno bo mówiłam pani że Oli nie będzie w przedszkolu 13 i 15 no i co się okazało 15 maja byc jasełka a Ola tak sie cieszyła że będzie aniołkiem i będzie tańczyc w balecie:-(narazie jej nic nie mówie bo codziennie będzie mi płakac pani powiedziała że szkoda bo widziała że Oli zależy ale powiedziała że na Dzień Babci i Dziadka będą wystawiac Jasełka jeszcze raz i Ola tą swoją rolę zatrzyma........że akurat te jasełka musza byc 15:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a Mateusz codziennie płacze w przedszkolu ze on tam chce zostac dzis nawet poleciał wziął jakies klocki i rozłożył sie na dywanie i ukladał i znów siłą go wynosiłam z przedszkola:-D:-D:-D

o kurka szkoda............. będzie płacz:-(

witam

dziekuje kobietki za zyczenia :)

no i fajnie bylo?
my w koncu nie dotarlysmy do carrefoura na Mi
kolaja

szybko!!

Monia
, ale paskudnie trafilo!!!Ola bedzie zawiedziona :(

a nie mozez Mateuszka "przykleic" do grupy Oli, pomimo ze jest mlodszy wiekowo?

nie było fajnie, mi się nie podobało, zmarzłam i chyba dzis skutki tego zaczynam odczuwać:wściekła/y: nos zapchany i łamie mnie w kościach, buuuuuuuuuuuu

Mai sie podobało, bo była na scenie i brała w jakimś konkursie udział, Adaś jakby nie obecny, wogóle nie chciał tam byc, chciał do domciu
Witam się i ja o poranku:-) u nas znów sypie:wściekła/y: już mam dośc tego śniegu a nie wspomnę o tym, że już mi się robi niedobrze jak pomyślę, że w sobotę mam jechać do pracy:wściekła/y:
Monia dobrze, ze udało się przyśpieszyć ten zabieg i będziecie mieć to z głowy:tak: tylko szkoda tych jasełek:sorry2: tak czytam o tych Waszych przedszkolach i wiecie u nas nikt nie ma prawa wstępu poza szatnie:no: w drzwiach zrobili nawet barierkę i napisali, zeby nie wchodzić:sorry2: takze u nas opcja zobaczenia dziecka jak bawi się na sali czy tak jak u Moni, że Mati wpadł na sale wogóle nie wchodzi w grę:no:

A cp do Mikołaja to dostałam robota kuchennego:-) później wkleje linka żeby się pochwalić:-)
u nas tak było w starym przedszkolu w tym nowym jest samowolka, mozna włazić........itp... a mi sie to nie podoba

Aneta z prezentu wychodzi : siedż babo w kuchni i pichć łakocie........ ale super, tez by mi sie przydał bo już mój jest na wykończeniu

Aneta super ten robocik:tak:
a u nas też nie wolno wchodzic do sali zawsze odprowadzam Olę przed sale ona wchodzi do sali a ja czekam przed drzwiami ale żadnych barierek nie ma no i MAteusz zawsze jakoś tam wleci dziś go własnie pani wynosiła bo ja nie chciałam tam wchodzic w butach

Witam się o poranku:-) obiadek mam gotowy więc biorę sie dziś za świąteczne porządki:tak: napewno zrobie kuchnie i ciekawe czy coś dalej:sorry: czy mnie power opuści:eek: moja gwiazda ponoć aż piszczała w przedszkolu jak zobaczyła Mikołaja i była zachwycona:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry