Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to sie doczekalas. Swieta w domu spedzicie, za 2 tyg. wysypie Mateusza. I od kogo zlapala? Od tego co ostatnio pytalas? chyba nie,bo to pisalas dalej jak 2 tyg.Ola ma ospę![]()

bo przyszedł tato i przegadałam kupe czasu
Tuśka zrobiła cyrk w przedszkolu
który skończył się tym, że dosłownie wyniosłam ją pod pachą a ona wrzeszczała jak by ją ktoś mordował
normalnie miałam taką ochote ją zdzielić przez tyłek, że szok
a najgorsze, że miałam zaplanowane zakupy a z takim rozdarciuchem to wstyd się w sklepie pokazać
no to pieknieOla ma ospę![]()
raczej chyba nie będzie tego zabiegu, ale ja się nie znamprzyniosła z przedszkola wrrrrrrr...........a za tydzień miała miec ten zabieg podcięcia języczka jeszcze siostra D się dowiaduje czy ospa jest przeciwskazaniem do wykonanie tego zabiegu.........piękny koniec roku
Oj Monia współczuje:-( mam nadzieję, że jednak uda się ten zabieg chociaż
Zrobiłam kuchnię, ale nic więcejbo przyszedł tato i przegadałam kupe czasu
Tuśka zrobiła cyrk w przedszkolu
który skończył się tym, że dosłownie wyniosłam ją pod pachą a ona wrzeszczała jak by ją ktoś mordował
normalnie miałam taką ochote ją zdzielić przez tyłek, że szok
a najgorsze, że miałam zaplanowane zakupy a z takim rozdarciuchem to wstyd się w sklepie pokazać
![]()
Ola ma ospę![]()
A my bylismy dzisiaj u naszej pani doktor prywatnej i dostal Klacid. Ogolnie zapalenie gornych drog oddechowych,ale oskrzela ok

a u Ciebie co nie tak co się stało?

może to jakiś pechowy dzień
na szczęście popołudnie już ok i wyluzowała

szkoda, ze nie możecie pojechać do Jasi