reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
przyniosła z przedszkola wrrrrrrr...........a za tydzień miała miec ten zabieg podcięcia języczka jeszcze siostra D się dowiaduje czy ospa jest przeciwskazaniem do wykonanie tego zabiegu.........piękny koniec roku

Oj Monia współczuje:-( mam nadzieję, że jednak uda się ten zabieg chociaż:sorry:

Zrobiłam kuchnię, ale nic więcej:zawstydzona/y: bo przyszedł tato i przegadałam kupe czasu:sorry2: Tuśka zrobiła cyrk w przedszkolu:wściekła/y:który skończył się tym, że dosłownie wyniosłam ją pod pachą a ona wrzeszczała jak by ją ktoś mordował:wściekła/y: normalnie miałam taką ochote ją zdzielić przez tyłek, że szok:wściekła/y: a najgorsze, że miałam zaplanowane zakupy a z takim rozdarciuchem to wstyd się w sklepie pokazać:sorry:

no to pieknie
przyniosła z przedszkola wrrrrrrr...........a za tydzień miała miec ten zabieg podcięcia języczka jeszcze siostra D się dowiaduje czy ospa jest przeciwskazaniem do wykonanie tego zabiegu.........piękny koniec roku
raczej chyba nie będzie tego zabiegu, ale ja się nie znam
Oj Monia współczuje:-( mam nadzieję, że jednak uda się ten zabieg chociaż:sorry:

Zrobiłam kuchnię, ale nic więcej:zawstydzona/y: bo przyszedł tato i przegadałam kupe czasu:sorry2: Tuśka zrobiła cyrk w przedszkolu:wściekła/y:który skończył się tym, że dosłownie wyniosłam ją pod pachą a ona wrzeszczała jak by ją ktoś mordował:wściekła/y: normalnie miałam taką ochote ją zdzielić przez tyłek, że szok:wściekła/y: a najgorsze, że miałam zaplanowane zakupy a z takim rozdarciuchem to wstyd się w sklepie pokazać:sorry:

a czemu taki cyrk odwaliła??????

Mój mały dziś płakał jak jechalismy na tańce, jak szliśmy do budynku też, nie chciał za chiny tam iść, zapierał się krzyczał, buuuuuuuuuuuuuuu

Monia juz pomijam to,czy mozna robic zabiegi,czy nie przy ospie,ale przeciez nikt na oddzial Oli nie wpusci.
A my bylismy dzisiaj u naszej pani doktor prywatnej i dostal Klacid. Ogolnie zapalenie gornych drog oddechowych,ale oskrzela ok

witam!!!

powiem wam tak, jak sie wali, to wszystko na raz! leb mi peka i odechciewa sie wszystkiego!

no to super!-wwwrrr!!!!!
tyle razy czekalas, a teraz przyszla niespodziewanie...

A my bylismy dzisiaj u naszej pani doktor prywatnej i dostal Klacid. Ogolnie zapalenie gornych drog oddechowych,ale oskrzela ok

oooo, chory Mateuszek?
zdrowka!

widzę że dziś wszystkie w bojowych humorach:sorry2:
Justyna ale za tydzień to juz chyba ona nie będzie zarażac ......
zdrówka dla Mateuszka dobrze ze na oskrzela nie poszło:tak:
Donkat to przyszła niespodziewanie i to w najmniej odpowiednim momencie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a u Ciebie co nie tak co się stało?
zabieram się za porządek w kuchni w sobotę przyjeżdża mama na noc dzieci pilnowac więc dom musi błyszczec;-):cool2:
Agulka, Aneta ja takie cyrki to mam prawie codziennie:cool:

Monia, moja hisotria na zamknietym

widze, ze dzis byl dzien porzadkowy. ja machnelam okienko w wiatrolapie, bo z racji swoich niepozornych rozmiarow, czesto bylo zapomniane...

ja chcialam jutro jechac do jASI, ale jednak musze byc w domu

reklama
O widzę, ze wszystkie dziś w bojowych nastrojach:wściekła/y: może to jakiś pechowy dzień:dry:
Agulka u Tuśki zaczęło się od tego, że przyszłam w momencie kiedy ona miała iść na dyżur więc już byłą histeria, a potem już dramtyzowała o wszystko:wściekła/y: na szczęście popołudnie już ok i wyluzowała:tak:
Justyna zdrówka dla Mateuszka:tak:
Donuś spadam na zamknięty:sorry: szkoda, ze nie możecie pojechać do Jasi:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry