reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Okna umyte! No nawet jasniej w mieszkaniu sie zrobilo:-p Mlody cos zaczal smarkac, moze po wczorajszym mini kuligu? S pociagnal nas samochodem kawalek.
U nas caly dzien Mikolaj sie kreci,bo co rusz chlopaki jakies paczuszki dostaja,a jeszcze moi przyjada popludniu. Wczoraj byl Mikolaja tata z prezentami i nawet o mateuszu pamietal. W szoku bylam normalnie. Do dentysty dopiero na 23.12. :szok:

Witam tak jak Agulka napisała byliśmy dzis na pogrzebie.....Mateusz nocował u babci a Ole po przedszkolu odebrała sąsiadka 15min temu wróciliśmy.
U Oli w przedszkolu dzis był Mikołaj od babc dostali słodycze i jeszcze wieczorem D będzie dzis robił za Mikołaja....
DONKAT WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ

Tuśka wróciła z przedszkola z taką wielką paką, że nie była w stanie jej sama udziwgnąć:szok::-) będą zdjęcia, bo Panie same trzaskały, bo doszły do wnisku, że jakby zawołać fotografa to by nas to drogo kosztowało, a tak puszczą płytkę w obieg:tak: popołudniu jeszcze młodą odwiedził chrzesny, więc zapas słodkości mamy chyba na rok:rofl2: a no i do mnie też przyszedł mikołaj:-) i to taki którego się nie spodziewałam i całkiem wypasiony;-) więc już chyba na dobra moje doły poszły sobie;-)

Nuśka jak telefonik się sprawuje???
zapomniałam napisac mamy załatwione miejsce w szpitalu na podcięcie języczka Oli i termin 15grudzień......zwolniło sie miejsce no i wskoczyliśmy na nie a tak to musieli bysmy czekac do lipca:szok::wściekła/y:

witam z samego ranka własnie wróciłam z przedszkola i jakos mi smutno bo mówiłam pani że Oli nie będzie w przedszkolu 13 i 15 no i co się okazało 15 maja byc jasełka a Ola tak sie cieszyła że będzie aniołkiem i będzie tańczyc w balecie:-(narazie jej nic nie mówie bo codziennie będzie mi płakac pani powiedziała że szkoda bo widziała że Oli zależy ale powiedziała że na Dzień Babci i Dziadka będą wystawiac Jasełka jeszcze raz i Ola tą swoją rolę zatrzyma........że akurat te jasełka musza byc 15:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a Mateusz codziennie płacze w przedszkolu ze on tam chce zostac dzis nawet poleciał wziął jakies klocki i rozłożył sie na dywanie i ukladał i znów siłą go wynosiłam z przedszkola:-D:-D:-D

witam

dziekuje kobietki za zyczenia :)

teraz w domciu kawka a potem po dzieci i na 16 jest w mieście na rynku festyn dla dzieci z Mikołajem.

no i fajnie bylo?
my w koncu nie dotarlysmy do carrefoura na Mikolaja

zapomniałam napisac mamy załatwione miejsce w szpitalu na podcięcie języczka Oli i termin 15grudzień......zwolniło sie miejsce no i wskoczyliśmy na nie a tak to musieli bysmy czekac do lipca:szok::wściekła/y:

szybko!!

witam z samego ranka własnie wróciłam z przedszkola i jakos mi smutno bo mówiłam pani że Oli nie będzie w przedszkolu 13 i 15 no i co się okazało 15 maja byc jasełka a Ola tak sie cieszyła że będzie aniołkiem i będzie tańczyc w balecie:-(narazie jej nic nie mówie bo codziennie będzie mi płakac pani powiedziała że szkoda bo widziała że Oli zależy ale powiedziała że na Dzień Babci i Dziadka będą wystawiac Jasełka jeszcze raz i Ola tą swoją rolę zatrzyma........że akurat te jasełka musza byc 15:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a Mateusz codziennie płacze w przedszkolu ze on tam chce zostac dzis nawet poleciał wziął jakies klocki i rozłożył sie na dywanie i ukladał i znów siłą go wynosiłam z przedszkola:-D:-D:-D

Monia
, ale paskudnie trafilo!!!Ola bedzie zawiedziona :(

a nie mozez Mateuszka "przykleic" do grupy Oli, pomimo ze jest mlodszy wiekowo?

reklama
no paskudnie trafiło jestem wściekła wrrrrr
a Mateusza nie mogę przykleic do żadnej grupy nawet do Oli bo u nas w roku szkolnym nie przyjmują dzieci a ja nawet nie pracuje........ale teraz jak będzie skladac się wnioski na przyszły rok to napewno złożę............

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry