30Agulka
Wrześniowe mamy'07
wiem, wiem................ Palio tez mielismy na gazWrocilismy od lekarza. Osluchowo czysto, dostalismy takie kropelki SINUPRET krople 100ml | Przeziębienia, grypa | Zatoki | i-Apteka.pl Jakby co to i S sie przydadza,bo on nie miewa grypy tylko wlasnie bardziej zatoki mu atakuje.
Bigos wyszedl dobry, z czego sie ciesze,bo wczoraj mialam wrazenie,ze goszki jest troche od kapusty. eraz tylko w sloiki i zagotowac.
Agulka niedawno w Biedronce byly takie plandeki i chyba w Lidlu tez. Wiesz,ze gazowki na benzynie sie odpala i musi sie rozgrzac i dopiero na gaz przerzucic,bo inaczej zgasnie i zamarznie cos tam w silniku i juz nie odpalisz.
Anetka ??? Chyba,ze humorek poprawil sie z okazji urlopu?
Myslalam,ze u nas na wsi takie zaspy,ale gdzie tam, w Trzemesznie lodowisko, nie posypane, nieodgarniete, nie ma gdzie stanac. Dobrze,ze od nas wyjezdza sie na krajowke i jest czarno

tu chyba jednak trzeba kupić nowy akumulator, bo facet maił auto prawie 3 lata i nie wymieniał wogóle........... ogólnie mówiąc , utargowalismy 300zł więc te 300zł pójdzie na akumulator i cena wyjsciowa jest.........
W biedronce tych plandek nie widziałam a Lidla maja nam otwierać na Święta, poszuakm w necie chyba
Ostatnia edycja:
a potem przyszła do nas koleżanka Tusi z przedszkola z mamą i trochę posiedziały, a jak one wychodziły weszli moi rodzice więc nawet nie miałam kiedy się zameldować;-) U nas -13 ale słonko się przebiija
ale będziesz musiała jeszcze raz postawić, bo jak widać słabo opity;-)