reklama

Wrześniówkowe mamy

Wrocilismy od lekarza. Osluchowo czysto, dostalismy takie kropelki SINUPRET krople 100ml | Przeziębienia, grypa | Zatoki | i-Apteka.pl Jakby co to i S sie przydadza,bo on nie miewa grypy tylko wlasnie bardziej zatoki mu atakuje.

Bigos wyszedl dobry, z czego sie ciesze,bo wczoraj mialam wrazenie,ze goszki jest troche od kapusty. eraz tylko w sloiki i zagotowac.
Agulka niedawno w Biedronce byly takie plandeki i chyba w Lidlu tez. Wiesz,ze gazowki na benzynie sie odpala i musi sie rozgrzac i dopiero na gaz przerzucic,bo inaczej zgasnie i zamarznie cos tam w silniku i juz nie odpalisz.

Anetka ??? Chyba,ze humorek poprawil sie z okazji urlopu?

Myslalam,ze u nas na wsi takie zaspy,ale gdzie tam, w Trzemesznie lodowisko, nie posypane, nieodgarniete, nie ma gdzie stanac. Dobrze,ze od nas wyjezdza sie na krajowke i jest czarno
wiem, wiem................ Palio tez mielismy na gaz:tak:
tu chyba jednak trzeba kupić nowy akumulator, bo facet maił auto prawie 3 lata i nie wymieniał wogóle........... ogólnie mówiąc , utargowalismy 300zł więc te 300zł pójdzie na akumulator i cena wyjsciowa jest.........

W biedronce tych plandek nie widziałam a Lidla maja nam otwierać na Święta, poszuakm w necie chyba

Ostatnia edycja:
reklama
Witam w sobotni mroźny poranek:-) humorek już znacznie lepszy:tak: wczoraj mnie nie było bo do 16 mieliśmy awarie netu:wściekła/y: a potem przyszła do nas koleżanka Tusi z przedszkola z mamą i trochę posiedziały, a jak one wychodziły weszli moi rodzice więc nawet nie miałam kiedy się zameldować;-) U nas -13 ale słonko się przebiija:tak: nastawiłąm rosół i jak skończy się gotować to idziemy z młodą przez targ do szymka:-) tylko mam nadzieję, ze temperatura trochę wzrośnie:baffled:
Agulka gratuluje nowego samochodziku:-) szkoda tylko, że na winko się nie załapałam:sorry2: ale będziesz musiała jeszcze raz postawić, bo jak widać słabo opity;-)

Ostatnia edycja:
witam
U nas -3,5 stopnia więc zaraz zmykam z młodym na mały spacerek żeby go wymrozić

Agulka
wczoraj z pracy nie zdążyłam pogratulować nowego nabytku :) więc juz sie poprawiam i udanych podróży życzę

Aneta przyszedł mój telefonik i mój mąż stwierdził że to jakaś zabawka z "odpustu" bo on nie uznaje nic innego jak tylko NOKIA a ja jeszcze nie wiem na razie się przestawiam

Monia żeby te kropelki pomogły Mateuszkowi a co do wycinania trzeciego migdała mojej siostry córka miała miec koniecznie wycięty bo ciągle łapała anginę w ciągu roku miała może ze cztery miesiące przerwy i ciagle antybiotyk i chore gardło dosała skierowanie na oddział pojechały i po zrobieniu badań krwi się okazało że ma za słabą krzepliwość krwi i nie można dokonać zabiegu i tak dały sobie już spokój z tym całym wycinaniem i juz minęły 3 lata i jakoś idzie do przodu a młoda mniej choruje tak jakby się samo unormowało więc nie wiem czy warto wycinac czy nie?

Gagulec jestem pełna podziwu praca dwójka dzieci i Ty praktycznie sama bo mąz w pracy

Donkat czas szkoleń zakończony czy jeszcze coś tam robisz?

MAjandra co u Was ?

Jeżeli napisałam coś bez ładu i składu to z góry przepraszam ale się spiesze na spacer z moim ukochanym miśkiem pa pa pa pa

Agulka gratuluje nowego samochodziku:-) szkoda tylko, że na winko się nie załapałam:sorry2: ale będziesz musiała jeszcze raz postawić, bo jak widać słabo opity;-)
jeszcze tydzień a potem J bedzie miał 2 zmainę, więc wieczory nasze:-)
Agulka [/B]wczoraj z pracy nie zdążyłam pogratulować nowego nabytku :) więc juz sie poprawiam i udanych podróży życzę

nie dziekuję;-) dziś akumulatorek wymienilismy i auto działa:-)

Witam i ja w ten nawet fajny dzień, lubie kiedy dzieciaczki przychodza z dworu i czwerwonymi, zmrożonymi polkami:-D

no wlasnie wczoraj i dzis mielismy przejscia z TIRem, a P byl zaladowany i zrobilo sie dobe opoznienia w dostawie! a w ddoatku wszedl pod nowe biuro spedycyjne i to byl jego pierwszy i nich kurs! dzis rano fait mnie dobil, jak mu hamulec reczny przymarzl i zlapal kolo!
jak to sie nie zalamywac?
do maja?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak dopeiro tydzien i juz mam dosc!!!

Nuska P to tak jak S... wesolo nie wesolo jechac trzeba. Najwazniejsze to pedzic pod gorke, bron boze zwolnic,bo juz sie nie wdrapiesz,a nawet mozna zabrac tylem auta jadace za soba,a z gorki hamowac biegami. Jak sie jedzie z ladunkiem to jeszcze jeszcze sie jedzie,a na pusto zycze wszystkim tirowca jak najkrotszych tras. Najgorsze dla mnie jest to, w zasadzie obojetnie,czy zima,czy nie, bezmyslnosc kierowcow osobowek. Siedza na dupie, wyhamowuja tiry. Chyba nikt ich nigdy nie przewiozl...

U nas pogoda nawet nawet,bo -5 w ciagu dnia. Bylismy na zakupach, dzien zlecial nie wiem na czym. O 17 jedlismy obiad.

Nuska P to tak jak S... wesolo nie wesolo jechac trzeba. Najwazniejsze to pedzic pod gorke, bron boze zwolnic,bo juz sie nie wdrapiesz,a nawet mozna zabrac tylem auta jadace za soba,a z gorki hamowac biegami. Jak sie jedzie z ladunkiem to jeszcze jeszcze sie jedzie,a na pusto zycze wszystkim tirowca jak najkrotszych tras. Najgorsze dla mnie jest to, w zasadzie obojetnie,czy zima,czy nie, bezmyslnosc kierowcow osobowek. Siedza na dupie, wyhamowuja tiry. Chyba nikt ich nigdy nie przewiozl...

no wlasnie Justka,
jak S?
najwazniejsze, zeby sie auto nie psulo, poza tym to ajkos sie ejdzie.
a wlasnie P wczoraj sie zerwal pasek od alternatora i nie bylo ladowania. jechalam wieczorem do niego z agregatem i prostownikiem

a co do glupiej jazdy osobowek, to nie zrozumie ten, co TIRa widzi tylko z daleka-racja

reklama
Agulka ja też życzę żeby autko się dobrze sprawowało :)
Nuśka ja już sama nie wiem na pewno muszę to jeszcze skonsultować ten lekarz mi powiedział że u Zuzki jest ten problem że poszło na uszy i niedosłyszy poza tym podobno jeżeli teraz tego nie wytnę to może grozić poważną operacją w wieku dorosłym bo mogą się pojawić jakieś zrosty
poza tym robiłam Zuzi pare dni temu badania i wyszło jej że ma za mało żelaza norma jest od 30-160 chyba a ona ma 27 wiec pewnie będę musiała podawać jej żelazo strasznie bladziutka jest i ma podkrążone oczy
Justyna ten Sinupret jest bardzo dobry mnie go poleciła koleżanka która jest lekarzem i stosuje u swoich dzieci tylko drogie to jest bo chyba ponad 40 zł za to płaciłam
u nas też dużo śniegu ale ja się cieszę bo może uda nam się z W wyskoczyć na narty w tym tygodniu ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry