reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
hej:-)
Mąż przyniósł bony świąteczne........... 650zł:-)

Gagus jak Ty sobie radzisz w tych zamieciach i sniezycach?????????????????????????????????
Agulka,gratuluje autka
Co do bonów- ja w tym roku dostałam 700 zł bonów :szok::szok::szok: co prawda prawie o 130 zł podatku od bonów zmniejszyli przy tym pensję, ale buźka się cieszy niesamowicie i do tego wczoraj przytargałam dwie paki słodyczy na Mikołaja.

Więc do Świat planuje nie kupować słodyczy-chyba że zjem:zawstydzona/y:
A jak sobie radzę- '30 km/h nie przekraczam więc praktycznie trójki" nawet nie włączam;z racji, ze nie mamy garażu i auto stoi pod blokiem dzisiaj rano odkopywałam je przez 25 minut, a Małej w foteliku nie widać bo tak pozapatulana. Poza tym jak dojeżdżam do domu czy pracy to jestem mokruteńka z nerwów. No i już znowu psikam, smarkam i zdycham

jej ale fajnie macie z tymi bonami! Przydałoby się niepowiem, paczką słodyczy też bym nie pogardziła ale niestety nie mam szans u nas.

Chciałam napisać do Luandzi o wycinaniu 3 migdała. Jeśli nie jest jakaś bardzo krytyczna sytuacja to bym nie cięła. Można spróbować zadziałać farmakologicznie (są takie krople na pewno - lymphomiosot czy jakoś tak, a może i inne leki). generalnie po wycięciu można odnotować poprawę, może się nic nie zmienić... ale największym minusem (moim zdaniem) jest to że do 5 (czy 6tego) r.ż. 3ci migdał może odrastać....

Witam z rana tak w ogóle :-)

jej ale fajnie macie z tymi bonami! Przydałoby się niepowiem, paczką słodyczy też bym nie pogardziła ale niestety nie mam szans u nas.

Chciałam napisać do Luandzi o wycinaniu 3 migdała. Jeśli nie jest jakaś bardzo krytyczna sytuacja to bym nie cięła. Można spróbować zadziałać farmakologicznie (są takie krople na pewno - lymphomiosot czy jakoś tak, a może i inne leki). generalnie po wycięciu można odnotować poprawę, może się nic nie zmienić... ale największym minusem (moim zdaniem) jest to że do 5 (czy 6tego) r.ż. 3ci migdał może odrastać....

Witam z rana tak w ogóle :-)

Mateusz własnie dostał te krople na zmniejszenie sie tego 3 migdała ale czy działa to nie wiem dopiero w przyszłym roku mamy iśc do laryngologa i zdecyduje czy trzeba wycinac czy nie.......

witam i zmykam sprzątac bo zaraz koleżanka przyjedzie na kawkę:-)

oj fajnier macie z tymi bonami i słodyczami my w sumoe dostajemy raz w roku własnie na swwięta bon ale tylko na 200zł mało ale zawsze coś

Gagulec
a jak dzieciaczki zdrowe???

Aneta jak samopoczucie humor juz lepszy?

Donkat fajne te łożko ale cena....

Majandra
co u Was ?oczka Maciusia już zdrowe ?

Nuśka miłęgo dnia w pracy ;-)zamelduj się i napisz co u Was?

Agulka autko fajniutkie

Harsh daj znac co u Was

Witam

My znów dziś w domu, ubrałam dzieci i chciałam odpalic autko, ale ................kaput......... i wróciliśmy z Mai rykiem do domku,
Samochód dostał chyba szok, bo do tej pory nocował w garażu a dziś na dworze a tam -20:szok:
Musze taką plandeke kupić, chicciaz tyle moge dla auta zrobić, bo garaż dopiero może 3-4 lata bedzimy mieć:-(:wściekła/y:

Anesia co się dzieje???????

Gaguś super te bony. tylko żeby podatku nie odbierali, u nas też zabrali z wypłaty i za weekedn w Ustce tez musielismy podatek zapłacić:crazy:

Monia dziękuje za pamięć:-):-)
Ja własnie zjadłam sniadanko w pracy przeczytałam wszystko na BB, sumiennie od deski do deski :-)
Co do zimy to łącze się w bólu bleeee nie lubię zimna i tej ślizgawicy na drogach chociaz z tego co widzę w tv to u nas jest jeszcze w miarę jeżeli chodzi o śnieg gorzej na południu. Nie lubię jeździć zimą w sniegu sama to jeszcze jeszcze ale jak mam młodego w samochodzie to czujność podwujna, a co do autka rano to nie mogę narzekac bo mój mąż zawsze wstaje rano specjalnie zeby mi odśnieżyć i nagrzac autko o taki kochany jest.

Dobra dosyć juz smucenia o mnie czas zrobic sobie kawkę i popracować

Aneta czekam na mój telefonik srebrny dzisiaj ma przyjsc bo juz dostałam sms-ka że kurier juz wyjechał :-):-)

reklama
Wrocilismy od lekarza. Osluchowo czysto, dostalismy takie kropelki SINUPRET krople 100ml | Przeziębienia, grypa | Zatoki | i-Apteka.pl Jakby co to i S sie przydadza,bo on nie miewa grypy tylko wlasnie bardziej zatoki mu atakuje.

Bigos wyszedl dobry, z czego sie ciesze,bo wczoraj mialam wrazenie,ze goszki jest troche od kapusty. eraz tylko w sloiki i zagotowac.
Agulka niedawno w Biedronce byly takie plandeki i chyba w Lidlu tez. Wiesz,ze gazowki na benzynie sie odpala i musi sie rozgrzac i dopiero na gaz przerzucic,bo inaczej zgasnie i zamarznie cos tam w silniku i juz nie odpalisz.

Anetka ??? Chyba,ze humorek poprawil sie z okazji urlopu?

Myslalam,ze u nas na wsi takie zaspy,ale gdzie tam, w Trzemesznie lodowisko, nie posypane, nieodgarniete, nie ma gdzie stanac. Dobrze,ze od nas wyjezdza sie na krajowke i jest czarno

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry