Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam.
Nasz mały łobuz troszkę w przedszkolu narozrabiał i musimy odkupić okulary jednemu chłopcu.
a co to za draka?
moja gwiazda za to nie mogła sie doczekać mikołaja w przedszkolu, bo koniecznie chciała mu podziękować za wszystkie prezenty które dostała;-):-) więc nie wiele by brakowało, a zapomniałaby się ze mną pożegnać
wczorajszy dzień minął nawet nie wiem kiedy
na obiadku byli moi rodzice, potem z mamą pojechałyśmy do galerii kupić jej buciki:-) i przy okazji trafiłam dla M świetną bluzę cieplutką za całe 40zł
a jak wróciłyśmy to pojechaliśmy do Szymka z prezentem i tak dzionek zleciał
na szczescie z tylu,ale musze zadzwonic i umowic sie. Donuś spełnienia marzeń kochana!
Korci mnie zeby przetrzec szyby,bo mama szyje mi piekna firanke do kuchni.
Witam.
U nas wszystko ok. Maciusia oczka już zdrowe. Nasz mały łobuz troszkę w przedszkolu narozrabiał i musimy odkupić okulary jednemu chłopcu.
Nie mam za bardzo czasu ostatnio na BB (piszę powoli pracę), więc tylko wpadłam na chwilkę.
Pozdrawiam wszystkich, a chorowitkom życzę zdrowia.
witam!!!
łoo, az sie cche zyc! u nas znacznie cieplej dzis, jest czym oddychaC. tylko, zeby nie zaczal padac deszcz, bo bedzie slizgawka!
ciekawe, jak niunka przezyje Mikolaja w przedszkolu, bo w domu mowila, ze sie go bedzie bala
wlasnie sie najadlam salatka jarzynowa- mniam
troszke?a co to za draka?
Ktos sie napije ze mna kawki?
a w ogole to pierwsza dzis jestem?
Monia, cos zastrajkowalas?;-)
Ty to zawsze na jekies okazje trafiszJestem i ja:-) u nas też dziś znacznie cieplejmoja gwiazda za to nie mogła sie doczekać mikołaja w przedszkolu, bo koniecznie chciała mu podziękować za wszystkie prezenty które dostała;-):-) więc nie wiele by brakowało, a zapomniałaby się ze mną pożegnać
wczorajszy dzień minął nawet nie wiem kiedy
na obiadku byli moi rodzice, potem z mamą pojechałyśmy do galerii kupić jej buciki:-) i przy okazji trafiłam dla M świetną bluzę cieplutką za całe 40zł
a jak wróciłyśmy to pojechaliśmy do Szymka z prezentem i tak dzionek zleciał
![]()
buuuuuuuuu myslałam, że jako tako, że dzis Twoje święto to pod kołderkę pójdzieszdziekuje Aneta
a ja walcze z myslami co robic: isc do lozeczka, czy prasowac... nie zgadniecie, ale chyba wybiore to drugie![]()