reklama

Wrześniówkowe mamy

Justyna to faktycznie ciężko Ci Wasi mężowie mają ale co zrobić taka praca

Luandzia jak w grę wchodzi niedosłuch to już poważna sprawa myślę że lekarze wiedzą co mówią w końcu to oni tyle lat studiowali medycynę więc bym im zaufała

reklama
Niby lekarze wyuczeni,ale co 1 to inna opinia,a serce matki tez ma swoje racje...
Luandzia chociaz ktos zna te kropelki,bo ja zastanawialam sie co to za nowinka,bo nigdy go nie mialam,ale to jest niby od 6r.ż. wiec moze dlatego. Ja za to dalam 32zl.

Witam.
U nas wszystko ok. Maciusia oczka już zdrowe. Nasz mały łobuz troszkę w przedszkolu narozrabiał i musimy odkupić okulary jednemu chłopcu.
Nie mam za bardzo czasu ostatnio na BB (piszę powoli pracę), więc tylko wpadłam na chwilkę.

Pozdrawiam wszystkich, a chorowitkom życzę zdrowia.

witam!!!

łoo, az sie cche zyc! u nas znacznie cieplej dzis, jest czym oddychaC. tylko, zeby nie zaczal padac deszcz, bo bedzie slizgawka!

ciekawe, jak niunka przezyje Mikolaja w przedszkolu, bo w domu mowila, ze sie go bedzie bala:szok::-D

wlasnie sie najadlam salatka jarzynowa- mniam:tak::tak::tak:

Witam.
Nasz mały łobuz troszkę w przedszkolu narozrabiał i musimy odkupić okulary jednemu chłopcu.

troszke?:-p a co to za draka?

Ktos sie napije ze mna kawki?

a w ogole to pierwsza dzis jestem?
Monia, cos zastrajkowalas?;-)

Jestem i ja:-) u nas też dziś znacznie cieplej:tak: moja gwiazda za to nie mogła sie doczekać mikołaja w przedszkolu, bo koniecznie chciała mu podziękować za wszystkie prezenty które dostała;-):-) więc nie wiele by brakowało, a zapomniałaby się ze mną pożegnać:-D wczorajszy dzień minął nawet nie wiem kiedy:baffled: na obiadku byli moi rodzice, potem z mamą pojechałyśmy do galerii kupić jej buciki:-) i przy okazji trafiłam dla M świetną bluzę cieplutką za całe 40zł:-D a jak wróciłyśmy to pojechaliśmy do Szymka z prezentem i tak dzionek zleciał:tak:

Donuś spełnienia marzeń kochana!

U nas 0, w nocy sypalo. Korci mnie zeby przetrzec szyby,bo mama szyje mi piekna firanke do kuchni. Wczoraj zab mi sie ukruszyl:wściekła/y: na szczescie z tylu,ale musze zadzwonic i umowic sie.
W sobote bylismy w Galerii i myslalam,ze Mateusz bedzie sie bal Gwiazdora,ale nie, powiedzial jak ma na imie, dal czesc, powiedzial co chce pod choinke i dostal cukieraski

Donkat ja również do życzonek się przyłanczam:-) wszystkiego naj naj kochana:-)

A ja właśnie się zastanawiam czy nie wziąć się za okna:baffled: i chyba się przemogę tym bardziej, ze kapuche gotuje do krokietów na jutro to akurat się będzie wietrzył smród:-D

reklama
Donuś wszystkiego najlepszego jeszcze raz życzę

Witam.
U nas wszystko ok. Maciusia oczka już zdrowe. Nasz mały łobuz troszkę w przedszkolu narozrabiał i musimy odkupić okulary jednemu chłopcu.
Nie mam za bardzo czasu ostatnio na BB (piszę powoli pracę), więc tylko wpadłam na chwilkę.

Pozdrawiam wszystkich, a chorowitkom życzę zdrowia.

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

witam!!!

łoo, az sie cche zyc! u nas znacznie cieplej dzis, jest czym oddychaC. tylko, zeby nie zaczal padac deszcz, bo bedzie slizgawka!

ciekawe, jak niunka przezyje Mikolaja w przedszkolu, bo w domu mowila, ze sie go bedzie bala:szok::-D

wlasnie sie najadlam salatka jarzynowa- mniam:tak::tak::tak:

troszke?:-p a co to za draka?

Ktos sie napije ze mna kawki?

a w ogole to pierwsza dzis jestem?
Monia, cos zastrajkowalas?;-)

U nas w przedszkolu dzis nie ma Mikołaja, jest jutro, czemu nie wiem........ napisali na karteczce, że nie dał rady dojechać:-(

Monia jest dziś na pogrzebie

Jestem i ja:-) u nas też dziś znacznie cieplej:tak: moja gwiazda za to nie mogła sie doczekać mikołaja w przedszkolu, bo koniecznie chciała mu podziękować za wszystkie prezenty które dostała;-):-) więc nie wiele by brakowało, a zapomniałaby się ze mną pożegnać:-D wczorajszy dzień minął nawet nie wiem kiedy:baffled: na obiadku byli moi rodzice, potem z mamą pojechałyśmy do galerii kupić jej buciki:-) i przy okazji trafiłam dla M świetną bluzę cieplutką za całe 40zł:-D a jak wróciłyśmy to pojechaliśmy do Szymka z prezentem i tak dzionek zleciał:tak:
Ty to zawsze na jekies okazje trafisz
dziekuje Aneta :)

a ja walcze z myslami co robic: isc do lozeczka, czy prasowac... nie zgadniecie, ale chyba wybiore to drugie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
buuuuuuuuu myslałam, że jako tako, że dzis Twoje święto to pod kołderkę pójdziesz

My dopiero co wróciliśmy , od rana jak dzieci do przedszkola zawieźlismy.
Potem był dentysta ( oboje) , zakupy, szukanie prezentów jakiś driobnych na dziś, po urzędach, geodetach...............itp............ potem mąz zabrał nas na pizzę ( to było sniedanie, bo dentysta na godzine 9 była).............boziu nie pamiętam kiedy sam na sam bylismy w takim miejscu................ teraz w domciu kawka a potem po dzieci i na 16 jest w mieście na rynku festyn dla dzieci z Mikołajem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry