Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agulka autko super:-)
Ja się żegnam bo mam nadzieję, ze dawid dojedziebo chyba by już do tej pory zadzwonił gdyby droga była nie przejezdna
miłej nocki kochane:-)
Agulka meldue się z opóźnieniem bo się z M zagadałam ale jestem cała i zdrowadroga koszmar
gdybym ja sama jechała to w połowie bym zjechała na bok i się rozpłakała
![]()
oki czyli sama ze soba pisze...............![]()
Tez bardzo podobaja mi sie antresole,ale troche chyba balabym sie kupic. Moj kuzyn jak mial jakies 3 latka spadl z pietrowego i zlamal oba obojczyki.
i chyba ani myśli przestać
dobrze, ze mam urlop i nie muszę jeździć bo bym się nerwowo wykończyłą
od rana dzień świra i kupa załatwiania dopiero dotarłam do domu po odstawieniu młodej do przedszkola, ale w sumie jestem zadowolona bo prawie wszystko załatwiłam jeszcze tylko do banku;-) ale to już muszę czekać jak M będzie miał trochę czasu bo taki kawał w tym śniegu nie chce mi się zasuwać
Dzięki kochana jesteś:-)no w końcu bo czekałam na Ciebie a juz spac mi sie chce
teraz moge spokojnie usnąć

Cala noc wialo,ze szok, swiata nie bylo widac taka zamiec byla. Teraz -10 i sypie,ale takie wielkie platki. Mialam jechac z mlodym do lekarza,ale na razie nie kaszle wiec do jutra sobie odpuszcze... A tak na serio to pogoda mnie przeraza,a ze nie ma tragedii to pojade jutro.
Bidżis bede robila,ale sie najem, mniam mniam taki swierzutki.
nie zajarzyłam o co chodzi, ale Anety post mi rozjasnił
S mowi,ze na drogach strasznie,a ludzie jezdza jak idioci
:-)Witam się i ja:-) u nas całą noc sypałoi chyba ani myśli przestać
dobrze, ze mam urlop i nie muszę jeździć bo bym się nerwowo wykończyłą
od rana dzień świra i kupa załatwiania dopiero dotarłam do domu po odstawieniu młodej do przedszkola, ale w sumie jestem zadowolona bo prawie wszystko załatwiłam jeszcze tylko do banku;-) ale to już muszę czekać jak M będzie miał trochę czasu bo taki kawał w tym śniegu nie chce mi się zasuwać
Dzięki kochana jesteś:-)
Monia współczuję, ale raczej się nie zamienie
Donkat powodzenia na drodze
Justyna podeślij jakiś słoik bigosiku;-)zjadłabym ale sama to zrobie chyba dopiero na święta![]()