30Agulka
Wrześniowe mamy'07
tak ustawAgulka szkoda ze rozmowa nie udana a co to za ustaw tak pilnie sie uczylas?
wiecie ta nowa niania moze rzeczywiscie nie jest taka zla no i ja mam mozliwosc cos zrobic dzisiaj np udalo mi sie zrobic Zuzce badania krwi odwiedzic babcie i skoczyc do jednego sklepu z Lenka to nie byloby mozliwe bo na taka pogode nie ma szans z nia wyjsc nie mowiac juz o tym ze jest chora W ma wlasciwie szczyt sezonu w pracy ze jezeli bylaby taka mozliwosc to wcale nie wracalby do domu teraz np jest w Krakowie i nie wiem kiedy wroci
jak fajnie że dzięki nani możesz trochę odsapnąć
Czy któras dziś będzie ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/