reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka szkoda ze rozmowa nie udana a co to za ustaw tak pilnie sie uczylas?

wiecie ta nowa niania moze rzeczywiscie nie jest taka zla no i ja mam mozliwosc cos zrobic dzisiaj np udalo mi sie zrobic Zuzce badania krwi odwiedzic babcie i skoczyc do jednego sklepu z Lenka to nie byloby mozliwe bo na taka pogode nie ma szans z nia wyjsc nie mowiac juz o tym ze jest chora W ma wlasciwie szczyt sezonu w pracy ze jezeli bylaby taka mozliwosc to wcale nie wracalby do domu teraz np jest w Krakowie i nie wiem kiedy wroci
tak ustaw

jak fajnie że dzięki nani możesz trochę odsapnąć

Czy któras dziś będzie ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

reklama
ja jestem dziewczyny juz spią W ciąle nie ma dzwonil tylko że jeszcze jedzie do swojego kuzyna bo ma wysoka goroczke i chyba angine wiec K pewnie przepisze mu jakis antybiotyk
Donkak ja też wlasnie szukam jakiegos lozka dla Zuzi jak znajdziesz cos fajnego to daj znac;)

w Krakowie podobniez tragedia-juz ich zasypalo!

u nas nie lepiej sypie i wieje na calego!

ja szukam lozka pietrowego-antresoli, wiec nie wiem, czy jestes zainteresowana... i najgorsze jest to, ze nic mi sie nie podoba az tak! jednak chyba byloby fajnie, gdyby P zrobil, ale wtedy to niunka bedzie spala z nami jeszcze z pol roku...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry