reklama

Wrześniówkowe mamy

Tez bardzo podobaja mi sie antresole,ale troche chyba balabym sie kupic. Moj kuzyn jak mial jakies 3 latka spadl z pietrowego i zlamal oba obojczyki.
Ale wiatr wieje u nas, ja pierdziu. Na termometr nawet nie patrze. Mialam odwozic S do pracy,ale tesciu zdazyl wrocic w ostatniej chwili,bo byl u szwagierki i kaloryfer jakos latal,bo jej pekl i miske wody co godzine wylewala.

Aga autko stoi??

reklama
Tez bardzo podobaja mi sie antresole,ale troche chyba balabym sie kupic. Moj kuzyn jak mial jakies 3 latka spadl z pietrowego i zlamal oba obojczyki.
Ale wiatr wieje u nas, ja pierdziu. Na termometr nawet nie patrze. Mialam odwozic S do pracy,ale tesciu zdazyl wrocic w ostatniej chwili,bo byl u szwagierki i kaloryfer jakos latal,bo jej pekl i miske wody co godzine wylewala.

Aga autko stoi??

nie........... na jutro się umówiliśmy, bo facet do późna dzis pracował a za dnia chcę jeszcze go zobaczyć na zywca

U nas na termometrze -10 i cały czas sypie:wściekła/y: dzisiaj przywiózł mnie m a ma po mnie przyjechać kolega i już się boję, ze nie dojedzie:baffled: i przyjdzie mi na noc tu zostać:confused: co do tych łóżek na antresoli to mi się też bardzo podobają i planuje małej takowe kupić ale jak będzie miała tak z 6 lat:tak: teraz bym się bała, ze własnie zladuje:confused: tym bardziej, ze ten mój kochany, mały czort bardzo często po cichutko jak duszek przyłazi do nas w nocy;-)

Aga bardzo podoba mi sie ta Meganka. S ciocia ma taka tylko,ze bordowa i bardzo sobie chwala. W zasadzie nic nie musza przy niej robic, tylko to co na bierzaco. No i gaz swietna sprawa

reklama
zjadlo mi posta...
Justyna ja robilam Zuzi jak tak mi kaszlala i nic juz nie pomagalo parowki z rumianku macierzanki pedow sosny i szalwi do tego banki i dopiero popuscilo i jak zaczelo troche ochodzic to cos wykrztusnego ale oczwiscie do lekarza tez bym poszla
co do W to jutro wybiera sie do pracy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry