reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Aga no własnie mulitsanostol tani nie jest :/
a co do lalki to masz 7 dni w tesco na zwrot towaru, tylko nie wiem kiedy kupywałaś...

Monia jednak chyba z tą poczta nie jest tak źle, w poniedziałek zamówiłam sobie na allegro samoopalacz i od razu zrobiłam przelwe i dzis właśnie przed chwilą listonosz mi go przyniósł , tylko naturalnie wybrałam opcje piorytet

pochwal się samopoalaczem, bo szukam czegos dobrego
A lalke kupowałam 2 tygodnie temu
hmmm ja nie pomoge :/
ale jesli masz obawy to kup cos innego..

Aga a koszula zdecydowanie 2 haha- jako jedyna tak twierdze ;)

ja też:-)

oj to ja dawałam 30zl ale ja ten najwiekszy kupowałam..

kurcze włąśnie odebrałam Julcie z przedszkola i 23 grudnia jest przedstawienie dla rodziców i dzieci mają byc przebrane za aniołki a ja kurcze nic nie mam :/ i kasy na nowy strój tez nie za bardzo :/

Aga kupiłam ten samoopalacz L'OREAL SUBLIME BRONZE ~SAMOOPALACZ DO TWARZY~50ml (1359182126) - Aukcje internetowe Allegro za pare dni dam znac czy wart uwagi :)) chodz faktycznie delikatny efekt był juz widoczny po minucie

Monia no właśnie nie mają :/ 6-go kazali zeby dzieci miały czapki mikołajów teraz strój aniołka a wczrsniej płaciłam przeciez 30zl na paczke i kurcze corz mniej pieniedzy w portfelu :(( chyba kupie tylko skrzydła i ubiore ją na jasno bo przeciez w styczniu bedzie bal przebierańców i znów trzeba bedzie kase wydac :((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry