monia_l
Wrześniowe mamy'07
tak tylko problem tkwi w tym że nie ma tej tablicy w księżniczki a nie wiem czy zamawiac te toy story czy szukac jakiegos innego prezentu........czyli uciekaj z BB szybko na allegro i zamawiaj)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak tylko problem tkwi w tym że nie ma tej tablicy w księżniczki a nie wiem czy zamawiac te toy story czy szukac jakiegos innego prezentu........czyli uciekaj z BB szybko na allegro i zamawiaj)
Aga no własnie mulitsanostol tani nie jest :/
a co do lalki to masz 7 dni w tesco na zwrot towaru, tylko nie wiem kiedy kupywałaś...
Monia jednak chyba z tą poczta nie jest tak źle, w poniedziałek zamówiłam sobie na allegro samoopalacz i od razu zrobiłam przelwe i dzis właśnie przed chwilą listonosz mi go przyniósł , tylko naturalnie wybrałam opcje piorytet
hmmm ja nie pomoge :/
ale jesli masz obawy to kup cos innego..
Aga a koszula zdecydowanie 2 haha- jako jedyna tak twierdze![]()

na allegro znalazłam taki strój aniołkao jaaaa to niezle przepłaciłam bo chyba z 33zl mnie kosztowałoJa kupowałam też tą dużą butle ale była promocja i mam jeszcze karte rabatową do apteki;-) muszę zobaczyć czy jeszcze jest jak będzie to kupię na zapas![]()