reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra nie może tylko napewno to coś daje;-)
Agulka zdrówka życzę:tak:
Monia fajniutki telewizor:tak: ja w sumie też wolę takie prezenty które obojgu nam się przydadzą:tak:
Nuska jak podczytujesz to daj znać jak Igorek?Dałaś mu ten bactrim?

reklama
Moni suuuer żelazko- mąż sie postarał :))
i telewizorek też fajniusi :)
Witaj, Asia.

Jeszcze oprócz ozdób choinkowych u nas idą jak ciepłe bułeczki ... farby:-D, bo przecież goście przychodzą i trzeba pokoje odmalować ;-)

Ja mojemu kupiłam zestaw narzędzi w walizce za całe 10 zł (była u nas wyprzedaż ze 100 zł) i coś pewnie jeszcze mu dokupię, ale niekoniecznie ;-) A czego szukasz dla Dominisi?
Majandra u nas w Casto jest tak że wszystko mozna oddac wiec przed swiętami ludzie kupuja nowe dywany, lampy, firany itp a po nowym roku z tym przychodzą- masakra oddaja wszystko lampki choinkowe nawet stroje mikołaja za 13 zl - szok co za kraj...

Moni suuuer żelazko- mąż sie postarał :))
i telewizorek też fajniusi :)

Majandra u nas w Casto jest tak że wszystko mozna oddac wiec przed swiętami ludzie kupuja nowe dywany, lampy, firany itp a po nowym roku z tym przychodzą- masakra oddaja wszystko lampki choinkowe nawet stroje mikołaja za 13 zl - szok co za kraj...
i pewnie kupu,a na ostatnia chwile by potem móc w ciągu 7 dni oddać a stroik był na stole...był........ wypozyczalnia czy co????

Majandra słyszłam o tych tabletkach czosnkowych, chyba musze sobie kupic.

Monia fajniutki

O, matko! A co Wy z ta zużytą farbą potem robicie?

Aneta, nie trzeba tam robić zakupów, możesz kupić gdzie indziej, a zwrócić w Casto:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry