Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Majandra u nas w Casto jest tak że wszystko mozna oddac wiec przed swiętami ludzie kupuja nowe dywany, lampy, firany itp a po nowym roku z tym przychodzą- masakra oddaja wszystko lampki choinkowe nawet stroje mikołaja za 13 zl - szok co za kraj...Witaj, Asia.
Jeszcze oprócz ozdób choinkowych u nas idą jak ciepłe bułeczki ... farby, bo przecież goście przychodzą i trzeba pokoje odmalować ;-)
Ja mojemu kupiłam zestaw narzędzi w walizce za całe 10 zł (była u nas wyprzedaż ze 100 zł) i coś pewnie jeszcze mu dokupię, ale niekoniecznie ;-) A czego szukasz dla Dominisi?
i pewnie kupu,a na ostatnia chwile by potem móc w ciągu 7 dni oddać a stroik był na stole...był........ wypozyczalnia czy co????Moni suuuer żelazko- mąż sie postarał)
i telewizorek też fajniusi
Majandra u nas w Casto jest tak że wszystko mozna oddac wiec przed swiętami ludzie kupuja nowe dywany, lampy, firany itp a po nowym roku z tym przychodzą- masakra oddaja wszystko lampki choinkowe nawet stroje mikołaja za 13 zl - szok co za kraj...
Asiek, spodziewam się i tego u nas. A jaki jest u Was termin zwrotu towaru? U nas niby 14 dni, ale przymykają na to oko.
nie wiedziałam że tak można.........u nas nie ma terminu mało tego do 200zl przyjmujemy wszystko nawet zużytą do połowy farbe, i nawet nie trzeba miec paragonu....