reklama

Wrześniówkowe mamy

witam kobietki!!!

Monia, zdaje sie, ze 19-go mialas urodziny?
Kochana, abys miala duzo szczesliwych chwil w nastepnym roku zycia, zdrowka, pieniazkow! i duuuzo usmiechu!!!

Mama nowego kompa i nie moge sie odnalezc. z tym nowym przesadzilam, bo wszystko stare, tylko oprogramowanie i caly srodek wyczyszczony. niestety narozrabaialismy z P i nam sie wszystko zablokowalo, net nie dzialal. wczoraj przywiozlam kolege i 6godz siedzieli i robili porzadki. a i tk jeszcze dzwieku nie ma.

a teraz musze sobie wszuystko ustawiac od nowa, bo nie mam zadnych zakladek itp itd....tabula rasa...

Donkat jak czytałam opis Twojego bólu to tak jak bys pisała o mnie:szok::-Dmiałam identycznie jeszcze dziś boli mnie szczęka i wydaje mi się że zęby i znów jestem na ketonalu

witaj siostro :(

zelazko i Tv fajowe!

Aga, zdrowsi juz?

reklama
Donkat dziękuje bardzo za życzenia 18 miałam urodzinki;-)a jak twój ząbek a raczej miejsce po ząbku bo mnie wczoraj jeszcze bolał:szok:i wziełam ten antybiotyk co mi przepisała i zas noc na ketonalu:zawstydzona/y:
Dzieci juz patrzą na nowe TV Ola mówi że jak w kinie:-D

Monia, a mnie w glowie utkwilo, ze 19-tego...

ja ostatni p.bolowy wzielam w piatek o 16 i od tamtej pory tylko antybiotyk. nie powiem, bo czasem mnie zaboli, jeszcze czuje jak jem itp ale jest to lagodny bol i luzik w porownaniu z tym, co bylo

spac mi sie chce. pozno sie wczoraj polozylam. mialam od razu po powrocie z przedszkola skoczyc pod kolderke, ale jak zasiadlam przed komoem, tak szybko to nie nastapi.

zaraz musze zjesc snaidanko, bo w brzuchu juz burczy a kaaaawy mi sie ccchhhheeeeee, ze łoooo!

dzieci dzis caly dzien beda wpatrzone w nowe Tv i bedziesz miaal spokoj-chachacha!

Julitka od niedzieli ciagle sie zachwyca choinka. alez ona ma radosc na widok kazdego ubranego drzewka, lampek przed domami, sklepami..

oj cały dzień to napewno nie ale zaraz chyba to wykorzystam i póki mam spokój wezmę się za robotę;-)
Ola tak jak Julitka też zachwyca się choinkami chyba dziewczynki tak mają:tak:
edit. Oli już własnie znudziły się bajki i poszła do góry układac klocki

Ostatnia edycja:
Monia 42 to pewnie,ze jak w kinie:-D S mi kiedys powiedzial,ze tez taki duzy kupimy do nowego domku, tylko ciekawe co zrobi z tym co mamy (32cale),bo w sypialni i u Mateusza tv nie przewiduje:sorry2:
Donus zawirusowaliscie?

Musze sie zebrac i jechac do miasta,bleee nie chce mi sie,bo slizgo i -8

no tak jakby , bo nam sie Avast skonczyl i ze 3dni dzialalo bez, a w niedziele jak P chcial zainstalowac inny antywirus, to wszystko sie poblokowalo!!! na szczescie mam kolege informatyka, mial czas i sie pobawil.

u nas wg Onetu mialo byc cieplo, a tu w nocy zamiast -7 bylo -13st! a teraz zamaist 0 jeszcze -5 jest!

Justyna my też mieliśmy 32 cale i teraz kombinujemy co z nim zrobic bo ja też nie chce tv w sypialni u góry jeden juz jest u Oli w pokoju ale chyba z rok juz nie był włączony bo tam anteny nie mamy podłączonej więc stoi bo stoi.........
ja sprzątam i zaglądam ......

zapraszam an kawke :)

Aneta, a co z Sylwestrem u Ciebie? nie pracujesz, czy Twoi beda z Toba w pracy?

Asiek, a Ty kiedys sie wybierasz spowrotem do pracy? kto bedzie z Lenka?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry