reklama

Wrześniówkowe mamy

dzień doberek

A Wy wszystkie gdzie?????????

U nas słonko świeci, juz myslałam, że z dziecmi pójdę na troche na dwór, ale na wpół z chorymi to raczej przy temperaturze -16 to nie za bardzo:eek:

Donus jak niunia????? Mi katar zelżał i czuje sie nawet spoko, ale Maja zawalona zielonymi glutami a Adasko jeszcze brzydko kaszle................o musze syropek im zapodać.

reklama
Witam się i ja:-) pojechałam z M rano do juska bo wypatrzyłam w gazetce komode na którą poluję od jakiegoś czasu do pokoju małej i lipa:wściekła/y: jusk czynny od 10 a my byliśmy zaraz po 9:sorry2: mam nadzieję, ze może M się uda dzisiaj jeszcze wyrwać i podjedziemy chociaż wątpię bo ma przyjechać kupiec po auto:sorry2: u nas rano też sypało ale teraz słonko wygląda:tak: zaliczyłam już kawkę u taty i zaraz biorę się za obiad, bo popołudniu jadę na zjazd czarownic;-):-D i prasowanie na mnie patrzy ale chyba je gdzieś upchnę, zeby mnie nie straszyło;-):-D

Aneta dawej te prasowanie twoje ja od wczoraj prasuje i juz kończe i tak mi to podpasowało że mogła jeszcze.......:-Djednak duzo zależy od mocy żelazka bo tym starym to źle mi się prasowało słabe było.......

Monia to i moje może wyprasujesz

Rosołek się gotuje a jak kawke wypiję to jednak wyrzuce maluchy na dwór, moją szanowną d...ę tez bo w cieniu -12, ale słonko pieknie świeci, zą sie chce wyjśc i poszalec na sniegu. Dzieciom sie przyda, bo może wymrozi te bakterie

dawajcie dawajcie póki deska rozłozona......Aneta jeszcze nie doszło ale kuriera będę pilnowac ale odbiór tylko osobisty;-)nie wysyłam ani pocztą ani kurierem:no::-D

No to mnie załatwiłaś:szok::-D wiecie co coś mi sie porobiło z głową:szok: i naprawdę chyba chce przemienić dom w dom perfekcyjnej pani domu:-D ciągle sprzątam i to w takich miejscach, ze bym się po sobie tego niespodziewała:no: wczoraj uporządkowałam w szystko w komodzie podzieliłam szuflady i każda ma swoje zastosowanie, dzisiaj właśnie zrobiłam porządek w płytach, filmach:szok: a w przeciągu 2 dni wyrzuciłam 5 pełnych toreb śmieci, a ile miejsca się zrobiło:szok:

reklama
A kochana do perfekcji to długa i chyba nierealna droga:-D jedyne nad czy m faktycznie mogę zapanować to to co się dzieje właśnie w szafach itp i właśnie w tym postanowiłam zrobić idealny porządek:tak: a na zewnątrz przy moim psie i dziecku nigdy nie będzie idealnie:no: nie ma takiej opcji;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry