Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

z przymusu
i każda sekunda jest cenna.Dzień dobry.............. J dziś w domu tzn teraz jest w Starostwie i juz myslelismy że wszystkie dokumenty ok by móc odebrac dom a tu dupa, znów cos nie tak, dzwonił wściekły, że jeden podpis jest nie w tym miejscu co trzeba i nie przyjeli dokumentów![]()
Tuśke dziś zostawiłam w domu bo nie chciało mi się z nią walić z buta rano do przedszkola
a M pojechał do Warszawy w nocy
właśnie z młodą przeliczyłyśmy zawartość jej skarbonki i okazało się że starczy i na komodę do jej pokoju i na nowego misia:-) na którego przede wszystkim zbierała;-) i doszłam do wniosku, ze skoro ona taka dobra zbieraczka jest to teraz następny cel to biureczko do pokoiki;-)

i od kiedy dostała skarbonkę to zawsze coś wyłudzi od babci, dziadka czy cioci do skrbonki jakieś drobne ale zawsze. My z M też staramy się jej coś tam dorzucić
na gwiazdkę dostała 50zł i też kazała do skarbonki
tylko ona sobie wytyczyła cel chce nazbierać na misia;-) no i właśnie się zastanawia na co następne zbierać