reklama

Wrześniówkowe mamy

moi też mają skarbonki ale te zbieranie ciężko nam idzie bo pieniązki co dostana na urodziny to zasze się im coś kupi a tak to nie dostawają pieniędzy:no:niekiedy ja albo D jakies drobne im tam wrzucimy...
chyba będę miała okazje spróbowac jazdy na nartach JUPI JUPI:-):-):-):-):-):-)pod koniec stycznia mamy jechac(jak uda im się załatwic) z D siostrą i szwagrem na kulig w góry i będzie okazja własnie na narty sanki dupoloty:-D:-D:-Dale sie cieszę:-):-):-):-):-):-):-):happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
kupiłam wczoraj młodemu puzzle 60 bo zawsze tylko te maxi układał i od teściowej też za duże na cieciątko nie dostał i bez problemu z tą 60 sobie poradził:tak::-)

Donkat nie wiem dlaczego lekarz takm stwierdził ale nie nie śpieszyło mu się...
Justyna super ta kula

reklama
hej mamusie

ja tak na szybkiego

1) BEDNAREK hmmmmm co za głos.......... nie napisze nic wiecej bo przez cenzure nie przejdzie ;)
2) Monia i Aga ja to jakaś dziwna pewnie jestem bo góry lubie baaaardzo ale tylko wiosną latem i jesienią , zimowe szaleństwo nie dla mnie
3) my nie mamy skarbonki bo Julcia nie dostaje pieniążków ;/
4) suuuuper Aneta ze NAtalka tak ładnie sobie radzi z puzlami 100 el. i brawa dla Mateuszka my tez mamy 60 ale musze młodej pomagać i czesto zaczyna w trakcie sie nudzic :/
5) Aga poleciłaś kiedyś taką gre MODA super sparawa niunka siedzi i "przebiera" Panie w różne cudeńka

u nas ok, ciagle ostatnio mam pogorszenie nastroju ale to pewnie przez to ze siedze całymi dniami w domu :(((((( dzis u nas minus 15 stopni masakra :/

mamusie przedszkolaków zastanawiałyście sie juz za co przebierzecie dzieciaczki???? ja chyba skusze sie na ten strój http://allegro.pl/biedronka-skrzydelkami-stroj-karnawalowy-i1376537331.html

Ostatnia edycja:
My już po zakupach:-) kupiłyśmy komode, ale trochę dołożyłam bo spodobała mi się inna niż z gazetki, bardziej praktyczna ale i troche droższa:dry: no i nawet nie macie pojęcia jaka Tuśka była dumna jak płaciła sama przy kasie swoimi pieniążkami za pluszaka kubusia puchatka:-) i powiedziała, ze teraz zbiera na komputer:szok: na szczęście wyjaśniła, ze na ten taki dla dzieci;-):-D
Asiek moja młoda zamarzyła sobie że chciałaby być królewną śnieżką:szok: i czaje się właśnie na jakiś strój na allegro za rozsądną cenę:tak:
Monia teraz już jarzę:tak:

No i gdzie Wy się wszystkie podziewacie?Będzie ktoś? Młoda już w łóżeczku, M dopiero za Krakowem więc mam wolny wieczór;-) tylko jak niuńka zaśnie muszę jeszcze przgonić psa chociaż chwilkę po dworze;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry