monia_l
Wrześniowe mamy'07
moi też mają skarbonki ale te zbieranie ciężko nam idzie bo pieniązki co dostana na urodziny to zasze się im coś kupi a tak to nie dostawają pieniędzy
niekiedy ja albo D jakies drobne im tam wrzucimy...
chyba będę miała okazje spróbowac jazdy na nartach JUPI JUPI:-):-):-):-):-):-)pod koniec stycznia mamy jechac(jak uda im się załatwic) z D siostrą i szwagrem na kulig w góry i będzie okazja własnie na narty sanki dupoloty

ale sie cieszę:-):-):-):-):-):-):-)

kupiłam wczoraj młodemu puzzle 60 bo zawsze tylko te maxi układał i od teściowej też za duże na cieciątko nie dostał i bez problemu z tą 60 sobie poradził
:-)
Donkat nie wiem dlaczego lekarz takm stwierdził ale nie nie śpieszyło mu się...
Justyna super ta kula
niekiedy ja albo D jakies drobne im tam wrzucimy...chyba będę miała okazje spróbowac jazdy na nartach JUPI JUPI:-):-):-):-):-):-)pod koniec stycznia mamy jechac(jak uda im się załatwic) z D siostrą i szwagrem na kulig w góry i będzie okazja własnie na narty sanki dupoloty

ale sie cieszę:-):-):-):-):-):-):-)

kupiłam wczoraj młodemu puzzle 60 bo zawsze tylko te maxi układał i od teściowej też za duże na cieciątko nie dostał i bez problemu z tą 60 sobie poradził
:-)Donkat nie wiem dlaczego lekarz takm stwierdził ale nie nie śpieszyło mu się...
Justyna super ta kula

no i nawet nie macie pojęcia jaka Tuśka była dumna jak płaciła sama przy kasie swoimi pieniążkami za pluszaka kubusia puchatka:-) i powiedziała, ze teraz zbiera na komputer
na szczęście wyjaśniła, ze na ten taki dla dzieci;-)