Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i bardzo się cieszę bo ma nim jeźdZić ulubiony mój kierowca
a był z dziś z moim M szukać trego samochodu;-) dobrz naprawdę uciekam spać:-) miłej nocki:-)
Mezus kupil mi sliczne buciki,ale musze je do jutra rozchodzic. Jakies magiczne sposoby???
) , szkoda że i Adasia nie biorą, podobno nie dadzą rady tzn....... myslą , że młdy bedzie ryczał, ale jak byłby z Maja to daję rękę uciąc że by nie płakał................ no ale dobre i to , że Majaeczkę wezmą.
jutro sylwester i idziemy z B na remiza party czyli na impreze zamkniętą strażaków ochotników mężuś jest naczelnikiem i ja też wstąpiłam do osp żeby z nim więcej czasu spędzac bo przez tą jego pracę na 3 zmiany się mijamy.
impreza się niezła szykuje z muzyczką z lat 80/90 czyli to co lubię, należy ze sobą przynieść swój prowiant i piciu i będzie cool mam nadzieje bo troszkę ostatnio nie dosypiam.
Tygrysek my idziemy prawie na strazacka... co prawda remizy nie mamy,ale mamy klub i robimy impreze na 32 osoby. Sami swoi wsiowiMezus kupil mi sliczne buciki,ale musze je do jutra rozchodzic. Jakies magiczne sposoby???
Asia super ta biedronka, w Lidlu beda od poniedziałku tez mieć te biedronki. A co do gry to ekstra że małej sie spodobała
teraz sa jakies stroje w Biedronce, ale takie nie za specjalne
My siedzimy w Sylwestra w domu z Adasiem, bo Maję zawo.żę do rodziców ( mama zlitowała się w końcu i dotrzymała słowa, że będzie mogła u nich spać...... pamietacie, że obiecywała od lat) ,
pamietacie, pamietacie...
Oj jakby było fajnie gdyby dzieci nie było choc jedna noc w domu............... ale się rozmarzyłam![]()