reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kochana ciężarówkę więc nie wiem czy nadal jesteś zainteresowana;-) jakiegoś dafa z 2001 roku ponoć całkiem zadbany i wszystko ok:tak: i bardzo się cieszę bo ma nim jeźdZić ulubiony mój kierowca:tak: a był z dziś z moim M szukać trego samochodu;-) dobrz naprawdę uciekam spać:-) miłej nocki:-)

Ostatnia edycja:
czytam i czytam co tam u was i tyle tego że będe miała lekturę na bezsenne samotne coce bez męża.
u nas w zachodnipomorskim ospa rządziła w maju pierwszy miał Szyma a Wika załapała w Boże Ciało jak już myślałam że nie dostanie, ona łagodnie ją zniosła za to Szymek miał wstrętne i duże bąble i gorączke.
ostatnio często się zamykam w sobie i to też było poza brakiem czasu powodem że nie pisałam do was.
jutro sylwester i idziemy z B na remiza party czyli na impreze zamkniętą strażaków ochotników mężuś jest naczelnikiem i ja też wstąpiłam do osp żeby z nim więcej czasu spędzac bo przez tą jego pracę na 3 zmiany się mijamy.
impreza się niezła szykuje z muzyczką z lat 80/90 czyli to co lubię, należy ze sobą przynieść swój prowiant i piciu i będzie cool mam nadzieje bo troszkę ostatnio nie dosypiam.

Asia biedroneczka sa super. Moja mama uszyla dla mnie i brata takie stroje i wiem,ze pozniej poszly w swiat, tak si epodobaly
Tygrysek my idziemy prawie na strazacka... co prawda remizy nie mamy,ale mamy klub i robimy impreze na 32 osoby. Sami swoi wsiowi:-D Mezus kupil mi sliczne buciki,ale musze je do jutra rozchodzic. Jakies magiczne sposoby???

Dzień dobry w ostatni dzień roku

Asia super ta biedronka, w Lidlu beda od poniedziałku tez mieć te biedronki. A co do gry to ekstra że małej sie spodobała

Tygrysku miło C ię "widzieć"

My siedzimy w Sylwestra w domu z Adasiem, bo Maję zawo.żę do rodziców ( mama zlitowała się w końcu i dotrzymała słowa, że będzie mogła u nich spać...... pamietacie, że obiecywała od lat :sorry:) , szkoda że i Adasia nie biorą, podobno nie dadzą rady tzn....... myslą , że młdy bedzie ryczał, ale jak byłby z Maja to daję rękę uciąc że by nie płakał................ no ale dobre i to , że Majaeczkę wezmą.
Jutro do nich na obiad mamy jechac a w niedzilę ja przywozą.
Oj jakby było fajnie gdyby dzieci nie było choc jedna noc w domu............... ale się rozmarzyłam:cool:

Donus......... co tam u Was? Jak Ci poszło zakończenie kursu? Jak mama? Jaka niunia? P bedzie dzis w domku?????????
Melduj sie kochana

Ostatnia edycja:
witam

glowa mnie boli, zle sypiam ostatnio

w dodatku gardlo mnie drapie i katar nadciaga! kuruje sie , czym tylko moge.

Agus
,P ma dzis zjechac, ale chyba wlasnie dopeiro wieczorem i zmykamy do Slupi. najpierw po drodze do mamy do szpitala, apotem do niej do domu, bo bedziemy z Ala i Tomkiem.
Julitka ma jeszcze malego glutka i troche pokasluje, ale naprawde sprawnie sobie poradzila z tym przeziebieniem.

Kupilam jej Multisanostol i na razie bede podawala na zmiane z tranem. duza butla, 600ml kosztowala u nas 25zl

Anetka,
ja jak najbardziej jestem zainteresowana autami ciezarowymi;-)fajnie, ze udalo im sie kupic,bo tak jezdzic pol Polski, zeby obejrzec to naprawde poswiecenie

jutro sylwester i idziemy z B na remiza party czyli na impreze zamkniętą strażaków ochotników mężuś jest naczelnikiem i ja też wstąpiłam do osp żeby z nim więcej czasu spędzac bo przez tą jego pracę na 3 zmiany się mijamy.
impreza się niezła szykuje z muzyczką z lat 80/90 czyli to co lubię, należy ze sobą przynieść swój prowiant i piciu i będzie cool mam nadzieje bo troszkę ostatnio nie dosypiam.

udanej zabawy!!!

Tygrysek my idziemy prawie na strazacka... co prawda remizy nie mamy,ale mamy klub i robimy impreze na 32 osoby. Sami swoi wsiowi:-D Mezus kupil mi sliczne buciki,ale musze je do jutra rozchodzic. Jakies magiczne sposoby???

super gest od meza:-) ja zazwyczaj zakladam grubsze skarpety i tak chodze po domu w nowych butach

Asia super ta biedronka, w Lidlu beda od poniedziałku tez mieć te biedronki. A co do gry to ekstra że małej sie spodobała

teraz sa jakies stroje w Biedronce, ale takie nie za specjalne

My siedzimy w Sylwestra w domu z Adasiem, bo Maję zawo.żę do rodziców ( mama zlitowała się w końcu i dotrzymała słowa, że będzie mogła u nich spać...... pamietacie, że obiecywała od lat :sorry:) ,

pamietacie, pamietacie...

Oj jakby było fajnie gdyby dzieci nie było choc jedna noc w domu............... ale się rozmarzyłam:cool:

nooo, przydalalaby sie wam taka samotna noc...

reklama
Nie wiem czy będę póxniej , więc juz teraz składam Wam życzenia noworoczne, by ten rok był lepszy od mijającego ( oby nie gorszy), by zdrowie dopisywało całym Waszym rodzinom, by omijały Was smutki, złe chwile, by szczęście Was nie opuszczało i miłości duzo było. Życze nowego potomstwa dla tego którzy tego pragną, spełnienia marzeń.
BUZIAKI.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry