reklama

Wrześniówkowe mamy

Nie wiem czy będę póxniej , więc juz teraz składam Wam życzenia noworoczne, by ten rok był lepszy od mijającego ( oby nie gorszy), by zdrowie dopisywało całym Waszym rodzinom, by omijały Was smutki, złe chwile, by szczęście Was nie opuszczało i miłości duzo było. Życze nowego potomstwa dla tego którzy tego pragną, spełnienia marzeń.
BUZIAKI.

I ja do życzonek się dokładam:tak: choć ja to pewnie z pracy zajrzę o 24;-):-(

Donkat też jestem zadowolona, ze udało im się coś trafić i ta cała wyprawa nie była na marne:tak: ale i tak będzie musiał jeszcze raz tam jechać bo ponoć opony się nie nadawały do jazdy w obecnych warunkach więc autko odbiorą po nowym roku:tak: narazie dał zaliczkę:tak:

reklama
Przybiegłam jednak szybko zameldowac, że jestesmy bez dzieci......................... cięzko było mame namówić, nie chciała dwójki, bała się że Adaśko będzie płakał, ale Adasko zaczął płakać hihhihihhiih jak go chciałam zabrac i ubierać
Kocham moje skarby ale cieszę się choc z tej jednej nocy z J sam na sam . 7 lat na taką okazję czekaliśmy:-)

Agulka super:-) tylko, żeby po tych 7 latach Wam się rodzinka nie powiększyła;-):-D a ja sobie siedzę cisza spokój :tak: i po cichu z kubeczka piwko popijam;-) udanej zabawy dziewczyny:-)

No kochane także zgodnie z obietnicą życze Wam serduchem całym aby ten Nowy Rok był lepszy od tego, który minął, ale gorszy od tego, który po nim przyjdzie:-) Buziaki kochane!

Cześć Babeczki ;) wszystkiego dobrego w Nowym Roku !!! Przepraszam że nie mam mnie ostatnio ale u nas tak sobie Helenka miała w ciągu miesiąca trzy razy zapalenie oskrzeli i ma teraz wprowadzone leczenie profilaktyczne przeciwko astmie
Zuzka jakoś się trzymała ale dzisiaj dostała antybiotyk bo też zapalenie oskrzeli i tylko czekam kiedy lenka zacznie kichać...
poza tym nic ciekawego siedzę na kompie i obmyślam czym by tu zająć moją pannę przez ten tydzień bo jutro pewnie po antybiotyku ożyje bo dzisiaj była bardzo słabiutka
Donkat cały czas o was myślę ...

reklama
Witam w nowym roku.

Luandzia, dużo zdrówka dla dziewczynek, oby w tym roku nie chorowały.

Tygrysku, witam i Ciebie. Czasem zastanawiałam się czemu już do nas nie zaglądasz i co tam u Was słychać. Są jakieś powody dla których tak zamykasz się w sobie? Czegoś Ci brakuje? Coś jest nie tak?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry