reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Życzę szczęśliwego Nowego Roku 2011, zdrowia, pomyślności, radosci z pociech i trochę czasu z tego roku niech skapnie na czas dla miłego pobimbania.
Tygrysku - witaj! skrobnij czasem.
Luandzia - w koncu i nam siadl odkurzacz, po codziennym uzywaniu Katarka. Co kupiliscie, bo bedziemy musieli i my cos kupic. Kiedys byla reklama Zelmera, ktory tez pral.
Ma moze ktoras z Was Dziewczyny taki?
Moje dzieciaki ostatnio tez chore i tez antybiotyk, powoli coraz lepiej. A wczoraj Sabi weszla na takie krzeselko dzieciece, wiecie takie z Ikei i bęcła na plecy, tak się przestraszyła, że aż sie zapowietrzyła, a ja myślałam że dostanę zawału.

Witam i ja.

Luandzie zdrówka dla dziewczynyek.

Caroica też zdrówka i dzieki Bogu że Sabince się niec powazniejszego nie stało

Donus jak tam???????

Monia trzymam kciuki za postanowienie noworoczne

Majandra witaj w Nowym Roku

My znów chorzy tzn ja i Adaś, J cały czas kaszle i chyba on znów tym nas zaraził.................. ja miałam wczoraj drgawki, gardło bolące, gorączkę, dziś Adaś w nocy ( 3 noc pod rząd) źle spał, pocił się, a rono gorączka i problemy z przełykaniem sliny, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Dobrze że J ma druga zmine to nie musze rano małego wystawiac na chłód by Maje zawiexć do przedszkola.

Aneta raczej powiekszenie radziny nie bedzie:sorry2: no ale zawsze jest ryzyko;-) Wypoczełam , pospałam sobie do 9 a małżonek przyniósł sniadanko do łóżeczka:-). Dzeci były grzeczne u dziadków, usneły w Sylwestra przed 22 i nawet fajerweki ich nie obudziły:-D

Witam się i ja w nowym roku:-) wekend zleciał nawet nie wiem kiedy i od nowa do pracy rodacy:sorry: rok zaczął się paskudnie:wściekła/y: na bazie ukradli z jednego samochodu nowiutkie akumulatory więc 2,5 klocka w plecy:wściekła/y: czekam na decyzję mojego szefa, bo poprosiłam, żeby przez wekend nasze auta mogły stać u niego w kłodzku, bo tam przynajmniej jest stróż więc zawsze bezpieczniej:tak: mam nadzieję, że się zgodzi bo co róż to paliwo spuszcza to teraz znów te akumulatory:wściekła/y:
Luandzia zdrówka dla dziewczynek:-)
Agulka fajnie, że sobie odsapnęłaś od dzieciaczków:-) może teraz kiedy dziadki się wreszcie przekonały, że wszystko było ok to będą dzieci częściej do siebie zabierać:sorry: no i zdrówka dla was życzę:tak:
Donuś jak tam?

witam kobietki!

co nie co skrobnelam na zamknietym....dziekuje za troske:-)

spac mi sie cche, bo moja gwiazda dzis w nocy prawie 3godz nie spala, czyzby byla pelnia?:szok:

jutro nie ajde do mamy, wiec skocze na maisto za sprawami

Cześc Donus:-)

Adaś gorączkuje nadal kiedy leki przestają działać, teraz juz smacznie spi i Maja zresztą też, ale miał niedawno 39 stopni, innych jako tako objawów brak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry