Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jednak lece sie ogarnac i pod kolderke...
milej nocki!
Witam pierwsza dziś.
Agulka, jak Adaś?
U nas na razie choróbsko powoli odchodzi. Maciuś jeszcze odrobinę pokasłuje, ale jest nieźle. Ja mam dziś wolne i mam sprzątać i pisać pracę.
zastanawiam sie nad spirala ale mam straszne opory psychiczne.cieszę się że dzieki mnie zajrzałaś. Super, że możecie z kims zostawic dzieci i sie sobą zając, zazdroszcze........... a Wy korzystajcie.witam!
agulka na nk kazala mi sie zameldowac to sie melduje
u nas bez zmian- oczywiscie tylko pozornie bo kazdy dzien przynosi cos nowego. piotrus wiecej siedzi w domu niz chodzi do przedszkola. tak srednio idzie 4 dni i potem choroba 3 tygodnie. koszmar.
ania rosnie. jest fantastyczna. poki co tylko raz zarazila sie od piotrusia katarem. obylo sie bez lekow.
mi ucieka dzien za dniem. sylwestra mielismy spedzic w domu ale M dzien wczesniej zalatwil sobie wolne wiec zwerbowalismy dziadkow i pojechalismy na dyskoteke. wybawilam sie jak nigdy. 22 stycznia idziemy na bal karnawalowy i juz sie nie moge doczekacchodze na solarium, zeby na balu nie swiecic w ciemnosciach
no i najwazniejsze!!! zaczelam chodzic na silownie! nie przypuszczalam, ze az tak mi sie spodoba
tak przy okazji zapytam was jak sie zabezpieczacie przed ciaza? ja zaczelam brac tabletki cezarette i tragedia. zaczelam krwawic i leje sie ze mnie jak z kranu. zastanawiam sie po co mi antykoncepcja skoro i tak nie moge korzystaczastanawiam sie nad spirala ale mam straszne opory psychiczne.
sorki za chaos ale wiecie jak to jest kiedy sie pisze po tak dlugiej przerwie.
buziole dla wszystkich, mam nadzieje zdrowych dzieciaczkow!