asiek1000
mama Juli & Leny
o wy niedobre dodajecie mi latasiek1000 bo mi na GG wyskakuje że ma dzis urodziny![]()
ale dziekuje za zyczenia
witam nowa mamę
kochana Ty sie ospą nie przejmuj moja Julcie wysypało ponad 2 tyg temu a teraz Lenka tez ma
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o wy niedobre dodajecie mi latasiek1000 bo mi na GG wyskakuje że ma dzis urodziny![]()

tylko że ja siedziałam troszkę dłużej w domu ale to na szczęście była zima...Napisz coś więcej o sobie gdzie pracujesz,coś o Tomku i ogólnie o Was
więc wg mnie prezent ok:-)

)

a jak tam w pracy?kupiliście rowerek Julci?
zamelduj się:-)

dobra kończę bo kawa juz zimna

Ola oddelegowana do przedszkola a my z Mati zabieramy się za sprzątanko:-)pięknie słoneczko u nas świeci ale na term malutko stopni i rano miałam problem jak ubrac Ole do przedszkola bo rano zimno a w południe już ciepło a coś mi się obiło o uszy że przedszkole wybiera się do remizy strażackiej tylko nie wiem czy dziś czy jutro....
Przyznam, że powaliłyście mnie tymi kwotami na prezenty na komunie
500-600zł od chrzesnych a od zwykłych ciotków wujków 300-400
to ile się u Was daje na śluby
normalnie w szoku jestem

kupiła śliczne sztruksy z 5.10.15, które Tuśka miała na tyłku może z 7 razy żałowałam bo zgarnęła je za niecałe 5zł a ja przegapiłam to i nie poprosiłam Was o pomoc
po otrzymaniu przesyłkik napisała, ze spodnie mają plamy i przy napie dziurę
z pewnością nic takiego nie miały
ewidentnie chciał wyłudzić zwrot kasy, a spodnie sobie zostawić bo jak jej napisałam, żeby mi je odesłała na mój koszt a ja oddam pieniądze to rzekomo nie ma kiedy iść na pocztę
w końcu ją olałam a babsztyl mi neutrala wystawił