reklama

Wrześniówkowe mamy

Maja Ci tak powiedziala?

nie Donuś.............. sama tak pomyslałam.............. ale obiecała jej ze jutro za to wcześniej pojedzimy do przedszkola, by mogła nadrobić dzisiejszy dzień w ksiązkach:rofl2:

Laryngolog przepisał jedank skierownie do wyciecia tego 3 migdałka, ale ja nie jestem pewna, więc musze znaleźc innego lekarza by skonsultowac tą sprawę.

reklama
Witam i ja
wymieniłam sobie wczoraj tel i jak na razie nie jestem z niego zadowolona i coś czuję że bedę żałowac ze go wziełam:wściekła/y:
pogoda zapowiada się pięknie juz jest 20st:-):-):-)

Donkat, fajnie że masz pracę. Trochę pobiegasz, ale potem to się ustablilizuje. Czasami taka bieganina sprawia że dużo łatwiej się zorganizować ;-)

Monia, a jaki masz telefon nowy? Ja coś muszę załatwić, bo nasze się sypią. DObrze że mi się kończy umowa (ale w sumie dopiero w październiku) to coś zgarnę. Marzy mi się iphone, ale przesadzają z cenami

Agulka, też bym się konsultowała z innym lekarzem. Zresztą, mówiłam wam że ostatnio zmieniłam przychodnię? Mam trochę dalej, ale dużo lepszy lekarz i łatwiej się dostać. Dzisiaj skorzystamy, bo Wojtuś ma kropki z ospy. Na szczęście ani gorączki ani nic tylko plamki (może z 10).

Hejo,
Zab mnie boliii auuuu.Po obiedzie ide do denta.
Donka Za pare dni juz bedzie z gorki i zasiadziesz sobie przy swoim biureczku.
Agulka ja tez bym jeszcze to skonsultowala z innym lekarzem.
Monia jaki to telefon?

Ostatnia edycja:
Witam się i ja:-) u nas też piękne słoneczko:-) właśnie wróciłam ze spaceru z Mafim i zaraz birę się za mycie podłóg;-)
Donuś bieganiny nie zazdraszczam, ale z czasem wszystko się unormuje i będziesz już miała luzik;-):-)
Agulka koniecznie skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem bo opini na temat tego zabiegu jest wiele, a moze akurat nie będzie to konieczne:sorry:
Monia pochwal się telefonikiem:-)

Hello w piekny , goracy dzień.

Moja córcia dziś znów ma tańce, bo teraz to maja próby generalne przed środowym wystepem na wielkiej scenie

Dziś zadzwonili z tej pracy, co ostatnio byłam na rozmowie iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-( Spoko, ale troche człek się wnerwia, bo ileż to mozna chodzić, gadac, słodzic a i tak dupa z tego.

reklama
U nas tez goraco jak diabli,ale pranie jakos dziwnie nie chce schnac.
Monia foto jest?
Aga lacze sie w bolu... Nawet do glupiego sklepu mnie nie chca. Z kazdej strony cisza, zalamac sie mozna. Mikolaj tez mial niby miec wycinane migdalki. To bylo zima, taka decyzja,a niedawno byli w Poznaniu na kontroli i lekarz powiedzial,ze wszystko sie uspokoilo i w chwili obecnej on nie widzi takiego wskazania.
Jeszcze S mnie dobil,bo zjedzie w sobote,a mielismy do Berlina jechac jesli zjedzie jakos normalnie w piatek, wiec dupa:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry