Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. mala ma brac Ospamox, Mucosolvan i Sebultamol (czy cos w tym stylu) i ssac tabletki na gardlo, bo podobniez przy oskrzelach jest to zalecane.a my klacid teraz tez mamyno Tuśka też miała własnie ssać tabletki;-) czyli coś na rzeczy jestmyśmy miały klacid i szybciutko się rozprawił z tymi oskrzelami, a też młodą strasznie męczyło zwłaszcza w nocy
![]()
nie mogłam już znieśc tego jak młody sie męczył szczególnie w nocy, chrapanie, budzenie się przez bezdech co kilkadziesiąt minut.......... wykończona byłam ja i on
.
tak, dowiedzialam sie w aptece, ze jedne z lekow to antybiotyk;-). my tak "czesto" mamy leki, ze nawet sie na nich nie znam. mala ma brac Ospamox, Mucosolvan i Sebultamol (czy cos w tym stylu) i ssac tabletki na gardlo, bo podobniez przy oskrzelach jest to zalecane.
Nuska, a jak ospa Igorka, poszla juz na dobre?
tylko juz Olę coś zaczyna brac i nie wiem czy damy radę:-(
ta moja niunia to wywrotowiec na calegoJAk ja się cieszę że moja mama może nam tak pomóc że zajmuje się młodym bo nie wiem co ja bym zrobiła ....jak tu sobie pozwolić w pracy na 3 tygodnie zwolnienia
Zdrówka dla Julitki życzę
tylko juz Olę coś zaczyna brac i nie wiem czy damy radę:-(
No jakby mogło być inaczejoczywiscie, jak nie idziemy do pzredszkola/pracy to trzeba wstac przed 7,00, no bo czemu nieta moja niunia to wywrotowiec na calego