anetasa
Wrześniowe mamy`07
Nuśka w tym ogólnym zamieszaniu, które mnie teraz ogarnia doczytałam i odpowiadam;-) kupiliśmy tem telewizor Sony KDL-40HX800 - Ceneo.pl i zaraz na zamknięty wkleję fotki Tuśki łożka;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ale okulary są konieczne
młoda namierzyła się od groma i ciut ciut, ale wybraliśmy wydaje się coś fajnego i ładnie w nich wygląda
niestety musimy też zaklejać to zdrowe oczko na 4 godziny dziennie na co mała oczywiście zareagowała płaczem, ale mam nadzieję, że do piątku ją jakoś przekonamy
skoro do okularów dała sie przekonać to może i do tego się uda
w piątek mamy odebrać okulary i bagatela 220zł nie moje
ale cóż zdrówko ważniejsze no i końcem stycznia do kontroli
Donkat jak młoda???ogrączka przeszła?

witam z kawką:-)
my po 1 dniu rorat młody jak zwykle w kościele był wrrrrja juz nie wiem jak ja mam do niego dotrzec
teraz zamiast jeśc sniadanie to poleciał do góry i na nic są moje prośby żeby zszedł i je zjadł
![]()
Witam się i ja:-) my już po okuliscie. Wada na szczęście nie jest aż tak wielka jak wykazało pierwsze badanieno ale okulary są konieczne
młoda namierzyła się od groma i ciut ciut, ale wybraliśmy wydaje się coś fajnego i ładnie w nich wygląda
niestety musimy też zaklejać to zdrowe oczko na 4 godziny dziennie na co mała oczywiście zareagowała płaczem, ale mam nadzieję, że do piątku ją jakoś przekonamy
skoro do okularów dała sie przekonać to może i do tego się uda
w piątek mamy odebrać okulary i bagatela 220zł nie moje
ale cóż zdrówko ważniejsze no i końcem stycznia do kontroli
![]()