reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam

no i siedzimy jednak w domu. juz mielismy sie zbierac dow yjazdu i zauwazylam, ze niunka ma ciepla glowke. niby 37,1,ale zaczela tez tak dziwnie kaslac, wiec nie pojechalismy. oczywiscie nbyl placz, bo Julitka chciala bardzo jechac. ja tez chcialam i co... jesli w nocy jutro rano ebdzie OK, to pojedziemy jutro chociaz na troche sie ze wszystkimi zobaczyc

w ramach wynagrodzenia niuni, ze nie pojechalismy, to zrobilismy sobie odzinny wieczor gier i zabaw. fajnie bylo

Agus, bawicie sie dzisiaj?
reszcie imprezowiczek ostatkowych zycze udanych zabaw!

Witam zamiast spać to ja tu zarywam nockę a później ciężko rano wstać

Donkat
jak młoda???ogrączka przeszła?

Anecia fajny tv :tak:
Pozdrawiam i dobrej nocki życzę

witam z kawką:-)
my po 1 dniu rorat młody jak zwykle w kościele był wrrrr:wściekła/y:ja juz nie wiem jak ja mam do niego dotrzec:sorry:teraz zamiast jeśc sniadanie to poleciał do góry i na nic są moje prośby żeby zszedł i je zjadł:no:

Witam i ja. Piękny, aczkolwiek wietrzny dzień dziś mamy.

Monia, wytłumacz mu spokojnie, że sprawia Ci przykrość zachowując się tak i tak w kościele, że przeszkadza innym, że do hasania są inne miejsca, daj za przykład siebie i inne osoby itp.

Witam się i ja:-) my już po okuliscie. Wada na szczęście nie jest aż tak wielka jak wykazało pierwsze badanie:tak: no ale okulary są konieczne:tak: młoda namierzyła się od groma i ciut ciut, ale wybraliśmy wydaje się coś fajnego i ładnie w nich wygląda:tak: niestety musimy też zaklejać to zdrowe oczko na 4 godziny dziennie na co mała oczywiście zareagowała płaczem, ale mam nadzieję, że do piątku ją jakoś przekonamy:sorry: skoro do okularów dała sie przekonać to może i do tego się uda:sorry: w piątek mamy odebrać okulary i bagatela 220zł nie moje:crazy: ale cóż zdrówko ważniejsze no i końcem stycznia do kontroli:tak:

reklama
witam

wiatr wieje jak szalony i boli mnie glowa

Donkat
jak młoda???ogrączka przeszła?

dzieki , ze pytasz.
no niestety Julitka ma poczatek oskrzeli:-( dzis zawiozlam ja do babci, ale od jutra ja musze z nia siedziec, bo tesciowe jada na operacje tescia do Lublina. mam tylko nadzieje, ze sie szybko wykaraska.
najbardziej meczy budilke w nocy. dzis spalysmy razem---alez sie wyspalam:rofl2:

witam z kawką:-)
my po 1 dniu rorat młody jak zwykle w kościele był wrrrr:wściekła/y:ja juz nie wiem jak ja mam do niego dotrzec:sorry:teraz zamiast jeśc sniadanie to poleciał do góry i na nic są moje prośby żeby zszedł i je zjadł:no:

widze, ze kontynuujecie chodzenie an roraty kolejny rok

Witam się i ja:-) my już po okuliscie. Wada na szczęście nie jest aż tak wielka jak wykazało pierwsze badanie:tak: no ale okulary są konieczne:tak: młoda namierzyła się od groma i ciut ciut, ale wybraliśmy wydaje się coś fajnego i ładnie w nich wygląda:tak: niestety musimy też zaklejać to zdrowe oczko na 4 godziny dziennie na co mała oczywiście zareagowała płaczem, ale mam nadzieję, że do piątku ją jakoś przekonamy:sorry: skoro do okularów dała sie przekonać to może i do tego się uda:sorry: w piątek mamy odebrać okulary i bagatela 220zł nie moje:crazy: ale cóż zdrówko ważniejsze no i końcem stycznia do kontroli:tak:

tylko do piatku ma byc zaklejane oczko?
ciezko bedzie na poczatku, ale na pewno Natlak sie przyzwyczai

Do góry