reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Na poprawę humorów w dniu dzisiejszym pojechaliśmy do galerii;-) Tuśka kupiła sobie nową bajkę i oglądała w vision expres oprawki do okularów:-) ja kupiłam płytę nową mojego ukochanego Wyrostka i już sie rozkoszuję jej brzmieniem;-) a tatuś jak to tatuś;-) wrócił z nowym telewizorem:szok::-D teraz trzeba gdzieś opylić stary:baffled:

witam

mam wielka chec an urlop, jakies zmeczenie przechodze chyba:zawstydzona/y:

P dzis zajechal do domku, ale jak jutro wyjedzie to na 1,5tyg. bo w wekeend jakas fuche zalapal. tym sposobem my z niunka wsobote lecimy do brata, siostra trez zjedzie:-)

dzis czeka mnie cale popoludnie szykowania jedzenia dla P:baffled:

a tatuś jak to tatuś;-) wrócił z nowym telewizorem:szok::-D teraz trzeba gdzieś opylić stary:baffled:

:-D:-D:-Dmy kupujemy od 2m-cy i kupic nie mozemy a M pojechal raz i tv juz jest:-D:-D

Melduje się wieczorową porą:-) nastroje już lepiej tyle, że mnie dokumentnie dziś rozkładało a oczywiście nie potrafiłam się położyć tylko musiałam chate sprzątać i jeszcze córci się zachciało sosiku z mięskiem i poieczarkami i buraczków z cebulką więc kochająca mamusia zamiast się wygrzewać stała przy garach:sorry2: na szczęscie młoda wszysko potem ładnie zszamała więc przynajmniej warto było;-)
Donuś M nad tym tv też już od miesiąca dumał;-) aż wydumał :-Dja to temu zakupowi byłam przeciwna:dry: ale cóż jak się uparł niech ma;-) a i stary już dziś opyliliśmy więc problem z głowy;-)

Czesc dziewczyny,
Wpadlam sie przywitac i widze ze nie tylko ja nie mam weny na pisanie;-)
Pozdrawiam cieplutko.

reklama
Do góry